Wij nodigen je graag uit om deel te nemen aan onze webinars voor het vakgebied Accountancy die in mei en juni worden georganiseerd. Tijdens deze virtual classroom sessies nemen we je mee in actuele thema's voor het accountancy vak. Tevens kom je in het kader van PE per sessie in aanmerking voor 2 NBA PE punten.

Wie bieden de volgende webinars aan:

  • 11 juni 2020 van 19:00 uur - 20:30 uur: Webinar Cybersecurity, door Kenneth Deinum MSc RA (2 NBA PE Punten). Dit webinar is vol, inschrijving is gesloten!
     
  • 25 juni 2020 van 19:00 uur - 20:30 uur: Webinar Waarderen van (jonge) innovatieve bedrijven, door Frits Wijbenga (2 NBA PE Punten). Dit webinar is vol, inschrijving is gesloten!

 

Webinar: Waarderen van (jonge) innovatieve bedrijven

Steeds meer accountants krijgen te maken met (jonge) innovatieve bedrijven met een financieringsvraag. Het waarderen van deze ondernemingen is een vak apart. Niet alleen omdat er rekening gehouden moet worden met de verschillende risico’s waar deze ondernemingen mee te maken hebben maar ook met het intellectuele eigendom die vaak bepalend is voor de verdiencapaciteit. In deze webinar gaat Frits Wijbenga in op wat belangrijk is bij het waarderen van (jonge) innovatieve ondernemingen, welke waarderingsmethoden gebruikt kunnen worden en hoe investeerders hiermee omgaan. Dit wordt verder toegelicht aan de hand van een aantal praktijkvoorbeelden.

Doelgroep

De webinars zijn bedoeld voor AA accountants, kantooreigenaren en deelnemers aan de Accountancy opleidingen van Avans+.

Deelname

Deelnemen aan deze webinars is gratis. Per sessie kom je in aanmerking voor 2 NBA PE punten.

Inschrijven

Ben jij er ook bij? Schrijf je dan snel in via onderstaand formulier! De inschrijvingen zijn gesloten.