• 13 september 2017
  • Raadszaal Stadhuis Breda, Grote Markt

De Avans⁺ Masters Community: een unieke manier om onderwijs en praktijk in contact te brengen. Deelnemers van de masters van Avans⁺ en alumni delen kennis en ervaringen tijdens interactieve workshops en lezingen. Word ook lid!

Wat is de Avans Masters Community?

Ongeveer 1 keer per kwartaal bieden we de mogelijkheid elkaar te ontmoeten aan de hand van een vast format: een kleinschalige interactieve bijeenkomst. Van 15.00 tot 17.00 uur vinden 2 activiteiten van maximaal 1 uur plaats. Na afloop is er volop gelegenheid na te praten bij een borrel.

We streven naar een diversiteit aan activiteiten. Denk hierbij aan inbreng van een business case (gratis consultancy in de zaal!), een korte workshop of een lezing over een thema waar je als professional mee te maken hebt in je praktijk (bijvoorbeeld leiderschap of innovatie) en graag wilt delen met anderen.

De eerstvolgende bijeenkomst is op woensdag 13 september 2017. Het thema van deze bijeenkomst is Duurzaamheid en we verwelkomen Paul Heerkens, managing director bij Zoontjens Beton. Duurzaamheid is voor Zoontjens een belangrijk speerpunt. Zij werken continue aan het verduurzamen van hun processen en systemen. Een mooie business case hiervan is “Cityroofs”  2e spreker is Bart van Oort; beleidsadviseur duurzaamheid van de gemeente Breda met een interactieve sessie over de Circulaire & Biobased Economy

Voor wie?

De Avans⁺ Masters Community is bedoeld voor huidige deelnemers én alumni van alle bedrijfskundige masters van Avans⁺.

Kosten en lidmaatschap

Lidmaatschap van de Avans⁺ Masters Community is volledig gratis. Hier valt ook deelname aan de bijeenkomsten onder. Een lidmaatschap houdt in dat je via e-mail uitnodigingen krijgt voor de bijeenkomsten. Daarnaast werken we aan een website via welke kennis en ervaring kan worden gedeeld. Uitschrijven kan altijd.

Eerste lezing

Duurzaamheid en innovatie bij Zoontjens Beton
Door: Paul Heerkens

Paul geeft ons inzicht in de business case Cityroofs. Een business case uit de bouwsector over het verduurzamen en innoveren van processen en systemen.

Tweede lezing

Circulaire & Biobased Economy
Door: Bart van Oort

Bart is beleidsadviseur duurzaamheid bij de gemeente Breda. Hij werkt aan innovatie thema’s die voor de gemeente nieuw op de agenda staan. Circuliare & biobased economy is daar een voorbeeld van. De gemeente zoekt hierin steeds meer de samenwerking met adviseurs en ondernemers en staat open voor ideeën over haar veranderende rol hierin.

Ja, ik meld me aan voor de bijeenkomst op 13 september

Persoonlijke gegevens