Skip to main content

Kom 21 september naar de open dag in Breda of 9 oktober in Utrecht. Meld je hier aan!

Beste risicomanagement rapportage voor Dennis de Louweren

  • 06 oktober 2021
  • Door: Herman Derks

Na 23 jaar in dienst te zijn geweest bij verschillende grote verzekeringsmaatschappijen werd het tijd voor de nodige vernieuwingen. Dennis de Louweren wil graag maatwerk leveren voor mkb-klanten en heel dicht bij zijn klanten staan. Om dit te bereiken was het zelfstandig ondernemerschap een logisch gevolg.

Leergang Gecertificeerd Risk Management Consultant

Vind maar eens een verzekeraar als kleine zelfstandige die je ook wil bijstaan terwijl je net gestart bent. Dennis vond deze aansluiting bij de Goudse Verzekeringen. Alex Salden wist Dennis zover te krijgen MKB-adviseur de worden. Om volwaardig erkend MKB-adviseur te worden bij de Goudse was het volgen van de Leergang Gecertificeerd Riskmanagement Consultant een must. Dennis schreef een integraal riskmanagementrapportage voor één van zijn toprelaties. Welke beoordeeld werd met een 8,6! Een prestatie waar hij trots op mag zijn.

Dennis Verzekerd

Dennis is gestart als zelfstandig intermediair in januari en had niet kunnen dromen dat zijn agenda nu al zo vol zit. Hij realiseert zich dat klanten geen behoefte hebben aan een pakket schadeverzekeringen, maar meer behoefte hebben aan een integrale oplossing voor hun risicomanagementvraagstuk. 
Voorwaarde om succesvol te zijn met riskmanagementadvisering is dat niet heel de wereld tot je doelgroep behoort. Nee verkopen is misschien wel de belangrijkste eigenschap van een riskmanagementconsultant. Klanten die geen verbetertrajecten willen doorvoeren vallen niet onder Dennis zijn doelgroep. Als je ondernemers vraagt wat ze belangrijk vinden dan is steevast het antwoord: 'persoonlijke aandacht' en 'ontzorgd worden'. Het is dan ook de persoonlijke ambitie van Dennis Verzekerd om dit in de toekomst, hoe deze zich ook ontwikkeld, te blijven continueren. 

Beste risicomanagement rapportage groep 32

Vol trots maar toch nog met beide benen aan de grond nam Dennis zijn beker voor beste risicomanagement rapportage van groep 32 bij de Goudse in ontvangst. 

Herman Derks en Dennis de Louweren