Skip to main content

Een management opleiding volgen; wat zijn je opties en wat staat je te wachten

  • 08 augustus 2023
  • Door: Lisa van Gastel

Ben je op zoek naar nieuwe mogelijkheden als manager om je carrière naar nieuwe hoogten te tillen? Overweeg je een management opleiding te volgen, maar weet je niet waar te beginnen? Geen zorgen, wij zijn er voor jou! Lees hier waarom een managementopleiding volgen een slimme keuze is, wat de verschillende opties zijn die je hebt en wat je te wachten staat tijdens deze reis naar persoonlijke en professionele groei.

Waarom een management opleiding?

Waarom kiezen voor een managementopleiding? Het antwoord is eenvoudig: leiderschap en managementvaardigheden zijn essentieel in de dynamische wereld van vandaag. Of je nu je huidige positie wilt versterken, een leiderschapsrol wilt vervullen of sterker in je schoenen wilt staan, een solide basis in management is onmisbaar. Ongeacht je branche, een managementopleiding biedt je de kennis en tools om succesvol te zijn in uiteenlopende situaties.

Aanbod opleiding post-hbo

Bij Avans+ begrijpen we dat iedereen unieke doelen heeft. Daarom bieden we diverse opties aan om aan jouw specifieke behoeften te voldoen. Of je nu de voorkeur geeft aan een flexibele module of een op maat gemaakt programma voor jouw organisatie, bij Avans+ vind je de perfecte managementopleiding die bij jou past.

Projectmanagement opleiding
Verandermanagement opleiding
Financieel management opleiding
- Kwaliteitsmanagement opleiding
- Procesmanagement opleiding
Leiderschap met impact
Leidinggeven als nieuwe uitdaging

Management in de zorg
- Bedrijfskundig zorgmanagement

HR management opleiding
- Human Resource Management
- Financieel verzuimmanagement
- Register casemanagement verzuim

Management in het onderwijs
- Schoolleider basisbekwaam
- Schoolleider vakbekwaam
- Transformatiemanagement
- Directeur van buiten het onderwijs
- Leidinggevende integraal kindcentrum
- Manager kinderopvang (basis)
- Manager kinderopvang (verdieping)

Aanbod management master 

Wil je nog een stap verder gaan en een mastergraad halen? Wordt senior manager op strategisch niveau en creëer nieuwe kansen voor jouw team of organisatie. 
Master of Business Administration (MBA) 
Master of Strategic Management (MSM)
- Master of HRM
- Master Leiderschap in Onderwijs (MLO)
- Master in Controlling (MIC)

Een opleiding volgen bij Avans+ 

Wat staat je te wachten? Een wereld van nieuwe mogelijkheden! Tijdens onze managementopleidingen dompelen we je onder in een inspirerende leeromgeving, waar je samenwerkt met gelijkgestemde professionals en ervaren docenten die je begeleiden op je leerroute. Van het ontwikkelen van leiderschapsvaardigheden en het verfijnen van besluitvormingsprocessen tot het oplossen van complexe uitdagingen, onze programma's bieden je de vaardigheden en het zelfvertrouwen om succesvolle resultaten te behalen. Onze opleidingen worden gegeven op verschillende locaties door heel Nederland en we starten 4 keer per jaar. 

Hoelang duurt de opleiding management? 

Onze opleidingen zijn opgebouwd uit blokken van 10 weken. De ene opleiding is na 10 weken al voldaan en de andere duurt een half jaar. Een masteropleiding duurt altijd 2,5 jaar. Je heb de regie in eigen handen waar en wanneer jij start en hoe jij je leerroute inricht. 

Bij Avans+ geloven we in levenslang leren en de kracht van vooruitgang. Iets voor jou? Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan of neem contact met ons op om met een opleidingsmanager naar jouw ambities en wensen te kijken. We helpen je graag verder in je ontwikkeling!

Plaats ook een reactie

CAPTCHA
Vink het onderstaande vakje aan om door te gaan.