Skip to main content

Nieuwe opleiding: Registeradviseur Verzuim & Inkomen (RVI) voor werkgevers

  • 25 september 2020
  • Door: Herman Derks

Talent is schaars. Daarom is het cruciaal dat organisaties investeren in goed werkgeverschap en het binden en boeien van medewerkers. Toch leert de praktijk dat werkgevers, HR-professionals en financials moeite hebben met thema’s als verzuim en inkomen. Avans+ heeft daarom samen met Loyalis de opleiding Registeradviseur Verzuim & Inkomen (RVI) voor werkgevers opgezet.

De opleiding

Deze 6-daagse maatwerkopleiding is gericht op de sectoren zorg, overheid en onderwijs. Tijdens de opleiding wordt ingegaan op herkenbare thema’s die aansluiten op jouw dagelijkse praktijk, zoals duurzame inzetbaarheid en arbeidsrecht. Daardoor kun je alles wat je leert meteen toepassen in je werk. Je breidt je vakkennis uit en verdiept je in de theorie. Daarnaast besteden we veel aandacht aan je vaardigheden, zoals krachtig pitchen. Zo ben jij onder meer in staat om duurzame inzetbaarheid blijvend op de agenda van het management te krijgen.

De docenten

De docenten zijn allemaal ervaren consultants die werken binnen de sectoren zorg, onderwijs en overheid. Zij hebben een brede kennis op het gebied van vitaliteit, preventie, verzuim, re-integratie en zekerheid. Daarmee helpen ze organisaties om te investeren in een duurzame, vitale organisatie met veerkrachtige werknemers. Die kennis en fijne kneepjes van het vak delen ze graag met jou.

De titel

Na het afronden van deze opleiding mag je de RVI-titel voeren, die is vastgelegd in het erkende en openbare RVI-register van Avans+. Door je kennis jaarlijks op te frissen, kun je deze titel telkens actualiseren.

Voordelen voor jou als professional

  • De opleiding heeft een theoretische én praktijkgerichte insteek
  • Je wordt begeleid door ervaren specialisten en gastsprekers
  • Je werkt aan een integrale blik op duurzame inzetbaarheid en verzuimvraagstukken
  • Je ontwikkelt jezelf tot een volwaardige, stevige gesprekspartner voor het management

Voordelen voor jouw organisatie

  • Je krijgt concrete handvatten om de inzetbaarheid van het personeel te versterken
  • Je zoekt samen met specialisten naar oplossingen voor actuele praktijkcases
  • Je ontwikkelt inzicht in de financiële kant van duurzame inzetbaarheid 

Interesse?

De 6-daagse opleiding Registeradviseur Verzuim & Inkomen start in januari 2021 en vindt plaats in Utrecht. Wil je meer informatie of wil je je meteen aanmelden? Ga dan naar loyalis.nl/rvi.

Plaats ook een reactie

CAPTCHA
Vink het onderstaande vakje aan om door te gaan.