Skip to main content

Bezoek onze open dag op zaterdag 7 oktober in Breda. Klik hier voor meer informatie.

Scrum

Iets voor jou?
 • Je leert werken met Scrum en Agile gedachtegoed in software projecten
 • Je leert scrum rollen begrijpen en inzetten binnen zelfsturende teams  

Scrum is een veelgebruikte methode om in een team samen te werken en op efficiënte aan de slag te gaan. In deze Scrum training worden verschillende onderwerpen behandeld. De kennis wordt opgedaan om met Scrum te starten in jouw team, of de effectiviteit van het werken met Scrum te verhogen.

Heb je vragen over deze opleiding? Ben je als organisatie geïnteresseerd in een incompanytraject óf wil jij je als individu inschrijven? Neem dan contact op met Reza Esmaili (076-5258805)of Irshad Rampersad (076-5258369).

Praktische informatie
  Doelgroep

  Doelgroep

  Je hebt affiniteit met de software ontwikkeling. Je wilt bijvoorbeeld Agile Scrum Master worden. Jouw rol vraagt om Agile Scrum goed te vertalen naar bruikbare toepassingen binnen jouw bedrijf. Daarnaast wil je graag verder groeien in jouw carrière met meer gespecialiseerde en toepasbare kennis op het gebied van Scrum.

  Werkvorm

  Werkvorm

  Het onderwijs wordt volledig online aangeboden. Het is hands-on en probleemgestuurd. In de eerste les wordt een eindopdracht door de docent met de deelnemers besproken. De deelnemers maken deze eindopdracht geleidelijk af met de concepten die ze in de lessen leren. Met het afronden en presenteren van deze eindopdracht rond een deelnemer met succes een cursus af.

  Wil je meer weten over het programma van de opleiding? Vraag een brochure aan.

  Studiebelasting

  Studiebelasting

  De cursus bestaat uit 5 bijeenkomsten die op vrijdag van 15.00 tot 18.00 uur plaatsvinden. De lessen worden gegeven in een periode van 5 weken. Aparte begeleiding is mogelijk op afspraak met de docent. 

  Deze begeleiding wordt aangeboden per telefoon, per email of in een online sessie.

  Wil je meer weten over het programma van de opleiding? Vraag een brochure aan.

  Studiekosten

  Studiekosten

  De opleidingskosten bedragen €925,-.

  Verlaag je studiekosten met een subsidie of financiering

  Deelnemers aan deze opleiding kunnen in aanmerking komen voor een subsidie- of financieringsmogelijkheid, indien je aan de voorwaarden voldoet. Bekijk alle mogelijkheden en lees de voorwaarden op onze subsidie pagina.

  Stap regeling

  Voor deze opleiding kun je STAP budget aanvragen. Bekijk hoe dit werkt op de STAP budget pagina.

  Heb je vragen, neem gerust contact met ons op.

  Diploma

  Diploma

  Na de succesvolle afronding van deze module ontvang je een certificaat.

  Resultaat

  Resultaat

  Je hebt gedegen inzicht gekregen in de Scrum methodiek. Je kunt dit praktisch vertalen naar bruikbare projecten waarin een softwareapplicatie voor jouw organisatie of voor een klant ontwikkeld moet worden.

  Contact

  Contact

  Heb je vragen over deze opleiding? Of kun je advies gebruiken bij het maken van een keuze? Neem dan vrijblijvend contact op met de afdeling voorlichting en advies via info@avansplus.nl of 088-9098000.

  Programma

  De opleiding Scrum wordt ook wel methodisch werken of Agile genoemd. In deze Scrum training worden verschillende onderwerpen behandeld. In de training komen de volgende onderwerpen aan bod:

  • Het leren van de basisbegrippen
  • Scrummen
  • Toepassen Agile/Scrum

  Programma Methodisch werken, agile
   
  Inspireer anderen
  en deel je ervaring!
  Schrijf een review
  Download brochure Inscrijven