Met alle kennis die je tijdens je master op Avans+ hebt opgedaan, weten wij dat veel van onze alumni flinke stappen hebben gemaakt in hun loopbaan. Het kan dan ook zomaar zo zijn dat dit bij jou het geval is. Heb je in de afgelopen tijd wel een moment gehad om hier eens over te reflecteren? En weet je wat je doelen zijn voor de toekomst? Soms is het dan even fijn om met een ervaren coach te kunnen sparren over jouw carrière pad en persoonlijke ontwikkelingen. Zo’n coach is Elselien Smit. Elselien staat klaar om met jou je volgende stappen te bespreken. 

Over Elselien Smit

Afgestudeerd in onderwijskunde, cognitieve psychologie en aan een conservatorium (klassiek ballet en moderne dans), zijn nieuwe vormen van leren en organiseren al ruim 20 jaar de rode draad in haar werk. Als organisatieadviseur zet Elselien zich in om bedrijven en organisaties te helpen bij duurzame organisatieontwikkeling en meervoudige waarde creatie. Elselien is sinds 2017 verbonden aan Avans+ als zowel Masterclass kerndocente van Strategy & Sustainability en als Persoonlijk Leiderschapscoach waarin ze de huidige deelnemers begeleid tijdens hun gehele mastertraject. Wil je meer lezen over Elselien, bekijk dan haar website

Wil jij graag een keer een uur met Elselien spreken over jouw uitdagingen? Meld je aan voor een kosteloos loopbaancoaching gesprek!

Praktische informatie

  • Tijdstip: in overleg met Elselien stemmen jullie samen een moment af voor een digitale of fysieke afspraak
  • Kosten: Gratis voor alumni van de masters van Avans+

Schrijf je hieronder in.