Skip to main content

Bezoek onze open dag op zaterdag 7 oktober in Breda. Klik hier voor meer informatie.

Software engineer

Download brochure
Software engineer
Filter de opleidingen
Niveau
Duur
Locaties

Bachelor cyber security

Niveau Bachelor
Duur 2 jaar
Studiekosten € 16200,-
Bekijk opleiding Download brochure

Bachelor Software developer

Niveau Bachelor
Duur 2 jaar
Studiekosten € 16200,-
Bekijk opleiding Download brochure

Data Science

Niveau Postbachelor
Duur 10 weken
Studiekosten € 1920,-
Bekijk opleiding Download brochure

Ethical hacking / penetration testing

Niveau Postbachelor
Duur 10 weken
Studiekosten € 875,-
Bekijk opleiding Download brochure
Bezoek een voorlichtingsbijeenkomst

Voor antwoorden op al je opleidingsvragen.

Meld je nu aan
Keurmerken en accreditaties. Opleidingen met kwaliteit.

Welke mogelijkheden voor een Bachelor of ICT zijn er?

Bij Avans+ bieden we binnen de ICT diverse bacheloropleidingen aan. Deze opleidingen zijn allen gerelateerd aan de ICT maar richten zich op een ander focusgebied. Zo kun je kiezen uit de Bachelor Software developer, Bachelor Cyber security en Bachelor Infrastructuur developer. Hieronder leggen we uit wat de inhoudelijke verschillen tussen deze opleidingen zijn zodat jij beter kan kiezen welke variant het beste bij jou past.

Bachelor Software engineer opleidingen bij Avans+ 

De Bachelor Software kent 3 uitstroomprofielen: 

Praktische opleiding Bachelor Software developer

Met onze opleiding Bachelor Software developer krijg je gedegen inzicht in nieuwe trends en technologieën, die je praktisch kunt vertalen naar concreet bruikbare toepassingen. Na het succesvol afronden van de opleiding software developer ontvang je het bachelor diploma Software engineer waarmee je verder kunt in het werkveld met aantoonbaar bewijs van jouw kennis en kunde.

Wat leer je tijdens de opleiding Bachelor Cyber security?

Je leert in deze Bachelor Cyber security opleiding hoe je actief bij kunt blijven met de laatste technologische trends en deze te vertalen naar praktisch bruikbare toepassingen voor jouw eigen organisatie. Na afronding van deze opleiding lever je een aantoonbare bijdrage aan de optimalisatie van de bedrijfsvoering en het realiseren van organisatiedoelstellingen. Kortom, dan ben je nóg waardevoller voor jouw organisatie.ad

Wat houdt de opleiding Bachelor Infrastructuur developer in?

Deze opleiding is gericht op de infrastructuur in de ICT. Van het optimaliseren van een cloud omgeving tot het implementeren en de operatie van Cisco security oplossingen, zodat het optimaal beveiligd is tegen cyber aanvallen. De opleiding Bachelor Infrastructuur developer is praktisch van opzet met de opzet van de modules in blokken.

Opleidingen tot Software engineer

Heb je door het bovenstaande nog niet genoeg informatie of de Bachelor Cyber security, Bachelor Software developer of de Bachelor Infrastructuur developer bij je past? Er zijn ook diverse modules om een specifiek onderdeel beter te gaan beheersen. Of wil jij je gratis laten omscholen tot een ICT professional? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag meer duidelijkheid te krijgen!

Lees meer