Nieuwe medewerkers bij Avans⁺ worden altijd middels een voorstelrondje bij hun nieuwe collega’s geïntroduceerd. Voor de huidige Avansplussers is dat niet meer dan een gezicht bij een naam. Daarom, vanaf januari 2018, stellen we de nieuwe plussers een vijftal vragen om iets meer over ze te weten te komen.

Arianne Rijken
De nieuwe opleidingsmanager bij Bedrijfskunde is Arianne, 38 jaar, wonende te Tilburg. Samen met man Bobby, zoon Eddie, dochter Antje en hond Joey. Arianne houdt er van om in de buitenlucht te zijn en is daarom vaak in haar vrije tijd in de duinen te vinden of in de bossen, ook om hard te lopen. Ontspannen doet ze graag ’s avonds op de bank met een kop thee en een chocolaatje. Wat voor chocola? Maakt niet uit, als het maar chocolade is! Bij Bedrijfskunde is Arianne verantwoordelijk voor de Master of Strategic Management, gaat ze samen met Esther de MBA vertegenwoordigen en bijdragen aan de veranderingen die binnen Avans⁺ spelen met haar kennis en vaardigheden. Arianne krijgt veel energie van het ontmoeten van nieuwe mensen en is geïnteresseerd in het verhaal achter een persoon. Toen Arianne klein was wilde ze rechercheur worden, net als Columbo, paars is haar lievelingskleur en je raadt het al: met een kop thee inclusief chocola kan je haar wakker maken.

Barry Coester
Binnen Onderwijs is Barry Coester in dienst getreden als opleidingsmanager bewegingsonderwijs. Barry, getrouwd met zijn prachtige vrouw Lydia, is trotse vader van zoons Luke van 8, Tom van 7 en Max van 4 jaar. De afgelopen 15 jaar heeft hij in het speciaal- en basisonderwijs gewerkt als vakdocent bewegingsonderwijs. 4 jaar geleden is Barry al begonnen met werken voor Avans⁺ als opleidingsdocent en inhoudelijk coördinator voor de opleiding Vakbekwaamheid bewegingsonderwijs. Nu komt hij zijn ervaring met het lesgeven aan kinderen en professionals en kennis en expertise uit het werkveld brengen binnen zijn nieuwe functie. Naast werken sport hij twee keer in de week in de vorm van bootcamp en hardlopen en vindt hij het heerlijk om met zijn gezin leuke en gezellige activiteiten te ondernemen. Barry omschrijft zichzelf als een leergierige en proactieve werknemer die het belangrijk vindt om te leren van en met elkaar, om samen beter te worden maar ook om elkaar te ondersteunen, zodat het ons allemaal ten goede komt. Barry zijn jongensdroom is uitgekomen, want van kinds af aan wist hij dat hij gymmeneer wilde worden. Groen is zijn lievelingskleur, hij verzamelt vinyls van de jaren 60 tot nu voor in zijn jukebox en voor een barbecue met een lekker speciaal biertje en een goed stuk vlees mag je hem wakker maken.

Tessa van Zon
Ook binnen Verpleegkunde hebben we een nieuwe opleidingsmanager, Tessa van Zon. Tessa is mama van een dochter van 9 en zoontje van 5 jaar. Tessa is veel in Tilburg en Roosendaal te vinden en als er in het weekend geen hockey is, gaat ze graag uitwaaien aan zee in Zeeland, waar ze een stacaravan heeft. Borrelen en eten met familie en vrienden doet ze ook heel graag. Tessa wilde vroeger archeoloog of binnenhuisarchitect worden, maar heeft een achtergrond als verpleegkundige (HBO-V). Daarnaast heeft ze de opleiding Bedrijfskunde bij Avans⁺ gevolgd en met deze combinatie komt ze een bijdrage leveren aan het neerzetten van een stevige basis voor de Bachelor of Nursing. Omdat ze al zo veel handen heeft geschud, weet ze niet meer zeker of ze zich aan iedereen heeft voorgesteld, loop dus gerust eens binnen voor een kennismaking! En wat je nog moet weten over Tessa: haar lievelingskleur is mintgroen en mocht je haar wakker willen maken doe dat dan met een prijs die ze heeft gewonnen.

Paulie van den Bosch
Naast Tessa is ook Paulie van den Bosch nieuw in de rol van projectleider. Paulie is moeder van Pier (21), Noor (19) en Droen (17) en ze woont in Doornenburg, een dorpje in de buurt van Arnhem Nijmegen. Maar niet voor lang meer, want ze gaat 8 juli verhuizen naar Arnhem. Wie er met haar mee gaat verhuizen, blijft nog onduidelijk. Want de oudste twee kinderen reizen, studeren en ondernemen allerlei andere mooie, actieve dingen. Voordat Paulie bij Avans⁺ kwam, heeft ze korte tijd als ZZP-er gewerkt. Vanuit deze positie heeft ze als docent professionele rolontwikkeling gewerkt voor Avans⁺, ze was dus al bekend met ons. Voor die tijd heeft ze 13 jaar als Ketenregisseur van een Keten Dementie gewerkt. In die functie was ze bezig om het totale aanbod op het gebied van zorg en welzijn voor de mensen met dementie op elkaar af te stemmen in de Regio de Liemers (tussen Arnhem en Doetinchem). Om dit goed te doen was ze veel in gesprek met gemeenten, belangenorganisaties, medewerkers, bestuurders en het ministerie van vws. Dit grote netwerk op het gebied van ouderenzorg en kennis van de gezondheidszorg breed brengt ze binnen bij Avans⁺. Paulie was als kind altijd buiten te vinden en dat was dan ook de enige vereiste aan haar toekomstplaatje: als het maar buiten was. En blauw is Paulie haar lievelingskleur, in alle varianten, dus ook Avans⁺ blauw.