Nieuwe medewerkers bij Avans⁺ worden altijd middels een voorstelrondje bij hun nieuwe collega’s geïntroduceerd. Voor de huidige Avansplussers is dat niet meer dan een gezicht bij een naam. Daarom stellen we de nieuwe plussers een vijftal vragen om iets meer over ze te weten te komen.

Daphne Snepvangers werkt sinds april bij het team Personal en corporate finance als opleidingscoördinator. Met haar enthousiasme hoopt ze een positieve bedrage te kunnen leveren aan het team. Daphne is 26 jaar oud en woont in het centrum van Breda. In haar vrije tijd is ze graag creatief bezig of danst ze (zodra het weer mag) op een festival. Voor chocolade mag je haar 's nachts wakker maken. 

Daphne Snepvangers


Jolanda Kivits is sinds maart werkzaam als opleidingsmanager bij het team Onderwijs. Jolanda's passie ligt in het ontwikkelen van mensen in organisaties. Ze vind het vooral leuk om in een gesprek met de klant te komen tot een passende oplossing voor vraagstukken op het gebied van ontwikkeling. Hoe complexer, hoe leuker volgens Jolanda.
Samen met haar man, 2 zoontjes van 9 maanden, 2 honden en 5 paarden woont ze in Heusden. In haar vrije tijd is ze fanatiek bezig met dressuur rijden en als er nog tijd over is, gaat ze graag varen. Op vakantie gaat ze het liefst naar Italië, maar niet te lang want dan mist ze haar paarden teveel. Op de vraag wat Jolanda vroeger wilde worden was het antwoord; dierenarts! Niet zo verwonderlijk voor een grote dierenliefhebber.

Jolanda Kiviets


Joyce Witte is 44 jaar oud, getrouwd met Maarten en samen zijn ze de trotse ouders van Bram (14 jaar) en Daphne (12 jaar). Joyce woont met veel plezier in Prinsenbeek. Naast het werken en de dagelijkse beslommeringen, vindt Joyce het erg fijn om op vakantie te gaan naar de zon of de sneeuw. Ze skiet namelijk erg graag en dan het liefst in de mooie Italiaanse Dolomieten. Verder tennist Joyce en gaat ze af en toe naar de sportschool.
Sinds april is Joyce werkzaam als opleidingsmanager bij het team Onderwijs. Hiervoor heeft ze 21 jaar als leerkracht op een basisschool lesgegeven in Breda, waar ze de laatste paar jaar ook als teamcoördinator en plusklasleerkracht heeft gewerkt.
Als klein meisje wilde Joyce al juf worden. Haar jongere zusje was dan meestal het kind in de klas… En dat idee heeft ze nooit losgelaten, want na het VWO is Joyce inderdaad naar de PABO gegaan.

Joyce Witte