Nieuwe medewerkers bij Avans⁺ worden altijd middels een voorstelrondje bij hun nieuwe collega’s geïntroduceerd. Voor de huidige Avansplussers is dat niet meer dan een gezicht bij een naam. Daarom, vanaf januari 2018, stellen we de nieuwe plussers een vijftal vragen om iets meer over ze te weten te komen.

Sanne van der Werf werkt sinds juli als opleidingscoördinator bij Techniek. Ze verzorgt de backoffice van de opleidingen HIT-W en Omgevingskunde. Sanne: "Ik hou van plannen en regelen dus ik zit goed op mijn plek." Sanne woont samen in Breda en heeft een zoontje van bijna 1 jaar genaamd Manu. Ze is gek op lekker uit eten gaan met haar vriend en borrelen met vrienden en familie. Je kan haar dan ook 's nachts wakker maken voor goed eten in een sterrenzaak of een leuke vakantie.
Welkom Sanne

Vivian van Zwol werkt sinds juni als opleidingscoördinator voor verpleegkunde voor de opleidingen van de BON, de eerstelijns en ze is coördinator van Curatr namens verpleegkunde. "Mijn kwaliteiten zijn vooral gestructureerd werken en snel schakelen. Ik hoop dat de opleidingscoördinatoren wat meer rust krijgen bij verpleegkunde nu ik er ben voor 40 uur per week". Vivians favoriete kleur is blauw; geïnspireerd door mooie blauwe zeeën. Het is dan ook niet gek dat je haar wakker kunt maken voor een cruise langs de Caraïben.
Welkom Vivian

Jorien van den Buuse werkt sinds half september bij Avans+. Zij zal het marketingteam ondersteunen tijdens het zwangersverlof van Carolien. Jorien heeft brede werkervaring opgedaan als marketingmedewerker waardoor ze een ideale vliegende keeper kan zijn voor het team. Jorien is 28 en woont in 's-Hertogenbosch in een houten eco-woning. Klussen en tuinieren zijn dan ook -ietwat noodgedwongen- haar hobbies. Als je naast d'r staat bij het koffiezetapparaat kun je altijd even vragen naar haar hond Bella.Welkom Jorien

Wouter Bonke werkt sinds kort als opleidingsmanager fysiotherapie voor geriatrie. Na zijn studies bewegingswetenschappen en fysiotherapie heeft hij werkervaring opgedaan binnen de pijnrevalidatie in een interdisciplinaire setting. Wouter woont nu nog samen met zijn vriendin Femke in Utrecht, maar ze hopen eind 2020 naar hun nieuwgebouwde woning in Bilthuizen te verhuizen. Wouter is altijd in voor een persoonlijk gesprek of kennismaken, dus loop vooral langs!
Welkom Wouter