Na wat vertraging verblijven we al weer enige tijd in ons nieuwe onderkomen aan de Claudius Prinsenlaan en hebben (bijna) alle medewerkers kennisgemaakt met de nieuwe werkomgeving. Wat is het een heerlijk pand!

Inmiddels hebben er al weer diverse onderwijsactiviteiten plaatsgevonden: praktijklessen van het lab, thesisverdedigingen en natuurlijk de accountancy examens waar velen van ons hebben geholpen bij de ontvangst en de surveillance. Leuk om deze teamspirit te zien!

Ook het werkcafé is opgestart en laat ons heerlijk smullen van broodjes en salades. Heb jij al één van deze heerlijke broodjes geproefd? Bij de receptie kun je eenmalig een voucher halen voor een broodje in het werkcafé. We hopen na de zomervakantie ook de warme keuken op te kunnen starten. 

Met zo’n mooi nieuw pand zijn we de Heerbaan snel vergeten, maar voor wie heimwee heeft hier nog een laatste blik:

Heerbaan 1   Heerbaan 2

Wij zijn onze jongens dankbaar dat zij zo enthousiast de afgelopen weken de Heerbaan hebben leeggeruimd. Voor het vele stof bijten, ijzer kraken, schaafwondje hier en blauwe plek daar hebben zij een leuke attentie ontvangen. Zo kunnen ze onder het genot van een lekker biertje gezellig nababbelen over de afgelopen periode. 

Heerbaan 3