Met een plus achter je naam bereik je meer. Hier zijn we bij Avans+ van overtuigd. We doen er alles aan om samen met jou dit waar te maken. Zo deden we dat ook met Floor Schoenmakers, projectleider Vastgoed bij Talis in Nijmegen.

Floor zocht naar meer structuur en controle over haar projecten. Ze wilde dit grondig aanpakken en kwam al gauw bij ons terecht. “Avans+ biedt erg veel opleidingen aan. Door middel van een persoonlijk adviesgesprek wist ik met welke opleiding ik mijn doelen kon behalen. Dit maakte de keuze stukken gemakkelijker", aldus Floor.

Theorie en ontwikkeling van persoonlijke effectiviteit

De opleiding Projectmanagement paste het beste bij haar ontwikkelingswensen en haar ambitie. “De opzet van de opleiding sprak mij erg aan. Ik vond de verdeling tussen theorie en de ontwikkeling van je persoonlijke effectiviteit namelijk zeer fijn. Daarnaast waren de duur van de opleiding en het aantal studie-uren te overzien naast mijn fulltime baan.”

Hard werken voor je ambitie

Toen was het tijd om de mouwen op te stropen en het meeste uit de opleiding te halen. “Het was hard werken, maar ik ging ervoor! Dankzij de begeleiding van docenten uit de praktijk wist ik grote stappen te maken. Vooral de aandacht voor mijn persoonlijke ontwikkeling heeft me ver gebracht. Wat ik leerde, kon ik meteen in de praktijk brengen. Zelfs al tijdens mijn studie. Nu heb ik er nog elke dag profijt van.

Ik heb geleerd beter op hoofdlijnen te sturen. Daardoor ben ik nu in mijn dagelijkse praktijk minder met details bezig, maar stuur ik meer op beheersaspecten. Dat geeft mij, en ook mijn team, veel meer rust.”

Voordeel voor de organisatie

De opleiding heeft niet alleen voor Floor zelf iets opgeleverd, maar ook voor haar organisatie. “Talis heeft een groeiende projectleider gekregen die nu grip heeft op hoe een project op een juiste manier geleid moet worden. Dat resulteert in goed georganiseerde projecten en iemand die effectief kan handelen als er iets onverwachts gebeurt in een project. Die plus heb ik dus zeker verdiend!”

Verdien ook die plus

Wil je ook meer bereiken? Ga dan voor die plus achter je naam en neem contact met ons op. Samen kunnen we ontdekken welke opleiding het beste bij je ambitie past. Bel ons via 0900 - 110 10 10 (lokaal tarief) of mail naar info@avansplus.nl.