Houd afstand van elkaar, maar houd je medewerkers dichtbij!

Voor veel organisaties geldt dat alle medewerkers vanuit huis werken of (nog steeds) niet kunnen werken op dit moment. Hoe zorg je er als organisatie voor dat je medewerkers in deze uitdagende omstandigheden toch betrokken en bevlogen houdt?

Avans+ en Nolost organiseren samen deze unieke inspiratiewebinar, waarin een inspirerende leider zijn uitdagingen, geleerde lessen en best practices van de afgelopen tijd zal delen. De sessie zal verder verrijkt worden met toepasbare inzichten uit de organisatiepsychologie en ieders ervaringen.

Voor wie is dit interessant?

Voor bestuurders, managers, leidinggevenden, HR-professionals en verandermanagers die meer willen weten over het sturen op gezondheid en gedrevenheid met als doel medewerkers te betrekken, behouden en blijvend te motiveren.

Wanneer?

Dinsdag 2 juni van 15.00 – 16.30 uur in een online bijeenkomst.

Programma

  • Kennismaking
  • Spreker Nolost: toepasbare inzichten uit de organisatiepsychologie
  • Gastspreker: Drs. Hens van Wingerden. Group HR director bij Bunge Loders Croklaan. In zijn internationale HR functie weet Hens wat het is om zijn team te inspireren, zeker ook in deze tijden.
  • Interactie: uitdagingen en best practices met elkaar gedeeld
  • Afsluiting

Na deze middag heb je antwoord op de volgende vragen:

  • Hoe ga je om met de impact die deze crisistijd heeft op medewerkers?
  • Hoe zorg je ervoor dat alle medewerkers voor langere tijd hun betrokkenheid, motivatie en energie hoog houden in deze situatie?
  • Wat zijn de do’s en dont's voor leidinggevenden richting hun medewerkers in deze periode?

Deze bijeenkomst wordt georganiseerd in samenwerking met Nolost; hét onderzoeks- en adviesbureau dat helpt personele uitdagingen op te lossen vanuit een mensgerichte aanpak om zo duurzame resultaten te behalen.

Aanmelden

Voor dit webinar kan je je niet meer aanmelden. Wil je er meer informatie over ontvangen? Mail dan naar Koen van Schendel.