Wij geloven in de kracht van samen, samen bereik je meer dan alleen. Door uitwisseling  van kennis en ervaring ontstaan nieuwe ideeën of initiatieven waardoor individuen en organisaties groeien. In samenwerking met Rein Denekamp en Nextep organiseren we de alumnibijeenkomst “Bereik meer samen”. Tijdens deze bijeenkomst kom je in contact met vakgenoten, heb je de mogelijkheid jezelf te promoten binnen ons netwerk en geven we je een kijkje in de keuken van Adagium, een organisatie gespecialiseerd in bedrijfsovernames. 

De bijeenkomst van mei was een groot succes! De volgende bijeenkomst vindt plaats in oktober 2021. 

Programma

Na het ontvangst lichten Rein Denekamp en Arnout Hendriks van Nextep toe op welke wijze wij de duurzame samenwerkingsrelatie met onze alumnileden willen vergroten en versterken. Tevens is er een mogelijkheid om jezelf door middel van een pitch te presenteren binnen dit netwerk en laat onze gastspreker Albert Dominicus je op een inspirerende wijze kennismaken met het werkveld van bedrijfsovernames. De dag zal worden afgesloten met een borrel. 

Gastspreker

Onze gastspreker Albert Dominicus neemt je op basis van zijn ervaring en expertise mee in het dynamische proces van bedrijfsovernames. Met zijn onderneming Adagium heeft hij in ruim 15 jaar vele ondernemingen (ruim 80) verkocht namens zijn opdrachtgevers. De focus van Albert ligt op de overgang van het familiebedrijf waarbij aandacht is voor economische zaken maar ook voor de emotie in, tijdens en na het verkoopproces. Daarnaast is hij als voorzitter van het Vereniging Midden en Kleinbedrijf Veghel (VMK) ook nauw betrokken bij ondernemersaangelegenheden in de regio Noord-Brabant. 

Waar en wanneer?

Bij Avans+, aan de Claudius Prinsenlaan 140 te Breda op donderdag 27 mei van 16.00 tot 18.00 uur.

Wat kost het?

De bijeenkomst is gratis voor alumnileden van Avans+.


De inschrijving is gesloten. In oktober 2021 staat er een nieuwe bijeenkomst op de planning.