• 28 juni 2017
  • Hotel Breda Princeville, Princenhagelaan 5, Breda

29 juni 2017      Hogeschool iPabo, Jan Tooropstraat 136, Amsterdam

Leiderschap binnen organisaties is voortdurend aan verandering onderhevig. Zo ook binnen het onderwijs. Innovatieve onderwijsorganisaties vragen om ondernemende en innovatieve leiders.

Maar hoe zorgt u dat u bij blijft met de nieuwe vaardigheden die vandaag de dag gevraagd worden van directeuren en bestuurders binnen het primaire onderwijs. Tijdens het mini seminar ‘Leiderschap op Masterniveau’ op woensdag 28 juni 2017 en donderdag 29 juni 2017 krijgt u de laatste inzichten op het gebied van modern leiderschap binnen het onderwijs. 

Inhoud van het seminar?

Tijdens dit seminar wordt u door management boekenschrijver en leiderschapshistoricus Joep Schrijvers meegenomen in de laatste inzichten en observaties op het gebied van leiderschap. Hij zal u aan het denken zetten over de betekenis van zijn inzicht voor uw schoolleiderschap en u uitdagen om uw eigen inzichten opnieuw te verkennen.
Joep is management boekenschrijver en leiderschapshistoricus en heeft meer dan 20 jaar praktijkervaring als adviseur, manager en wetenschapper op het gebied van leiderschapshistoricus in profit- en non-profitorganisaties. Hij is o.a. auteur van het bekende boek 'Hoe word ik een rat' en het onlangs gepubliceerde boek 'Hoe raak ik ze kwijt' over slecht leiderschap en is docent binnen de nieuwe masteropleiding 'Leiderschap in Onderwijs'.

Vervolgens zal Jos Beks, opleidingsmanager Magistrum schoolleiders opleidingen, u informeren over de nieuwe masteropleiding 'Leiderschap in Onderwijs' (MLO) die Magistrum partner Avans⁺ onlangs ontwikkelde voor schoolleiders binnen het basisonderwijs. Deze unieke master, waarbij Joep Schrijvers een van de docenten is, sluit aan bij de laatste ontwikkelingen binnen het primaire onderwijs.

Wat heeft u aan het Mini seminar?

Na de workshop heeft u beter inzicht in de competenties en eisen die vandaag de dag gesteld worden aan een innovatieve schoolleider en/of bestuurder binnen het primair onderwijs.

U bent geïnformeerd over de nieuwe masteropleiding 'Leiderschap in Onderwijs' (MLO) en u heeft een beeld hoe u zich met deze nieuwe masteropleiding verder kunt ontwikkelen tot een ondernemende en innovatieve schoolleider, die in staat is een lerende schoolorganisatie te ontwikkelen en innovaties te initiëren. 

Voor wie?

Schoolleiders en/of bestuurders die geïnteresseerd zijn in ontwikkelingen op het gebied van leiderschap en die meer willen weten over de nieuwe master 'Leiderschap in Onderwijs' van Magistrum/Avans⁺ 

Wanneer en waar?

Woensdag 28 juni 2017 vanaf 15.00 uur
Hotel Breda Princeville, Princenhagelaan 5 in Breda

Donderdag 29 juni 2017 vanaf 15.00 uur
Hogeschool iPabo, Jan Tooropstraat 136 Amsterdam

Kosten?

Het seminar is volledig gratis.

Aan het einde van het seminar bieden wij u graag een ondertekend exemplaar aan van het laatste boek van Joep Schrijvers 'Hoe raak ik ze kwijt' over slecht leiderschap.

Ja, ik meld me aan voor het Mini seminar

Persoonlijke gegevens
Bedrijfsgegevens