Professionals die hard werken en zichzelf steeds willen overtreffen, hebben hun ambitie met elkaar gemeen. Om hun doelen te kunnen realiseren zijn ze op zoek naar een opleider die weet wat hen motiveert en beweegt in het leven. Avans+ is zo’n opleider. Avans+ is gericht op de toekomst. Altijd bezig zichzelf te ontwikkelen. We hebben niet voor niets een plus achter onze naam. Die plus is waarmee we samen het verschil willen maken, waarmee we ons onderscheiden van de rest. Die plus is dan ook het belangrijkste dat we professionals mee willen geven.

Hoe we die plus meegeven? Bekijk het in onderstaande video!

Maar waarom bereik je dan meer met een plus achter je naam?

1) Omdat je leert hoe je beter kan presteren.
Bij Avans+ leer je als professional hoe je jouw ambitie verder kan laten groeien. Hoe je meer kan bereiken met meer kennis, meer inzicht en betere vaardigheden. Én hoe je daarmee op persoonlijk en professioneel vlak het beste uit jezelf kan halen, want alleen dan kan jij als professional écht beter presteren.

2) Omdat je het zelf doet, samen met Avans+.
Je werk is de beste leeromgeving. Je ontmoet, deelt, ziet, inspireert en leert meer in de praktijk. Daarom voer jij tijdens de opleiding de regie om vraagstukken uit jouw werkomgeving op te lossen. Avans+ zorgt natuurlijk wel voor de begeleiding. Een aanpak die leidt tot meer betrokkenheid vanuit de organisatie en maximaal resultaat voor deelnemer én organisatie.

3) Omdat je jezelf onderscheidt van de rest.
Bij Avans+ krijg je meer dan een goede opleiding. De plus laat zien dat jij op professioneel én persoonlijk vlak het beste uit jezelf weet te halen en doorgaat waar anderen opgeven. Het laat zien dat jij kritisch kan reflecteren op jezelf en daarnaast anderen kan inspireren en motiveren om ook het beste uit zichzelf te halen. Dat is van doorslaggevende betekenis voor een succesvolle carrière.

4) Omdat je jezelf blijft verbeteren.
Je ontwikkeling stopt niet na het behalen van een certificaat, getuigschrift of diploma. Avans+ zorgt voor een duurzame ontwikkeling: als ambitieuze professional leer je steeds nieuwe doelen te stellen en jezelf continu uit te dagen om de grenzen van je comfortzone op te zoeken. Met een plus achter je naam weet jij als professional hoe je jezelf kan overtreffen door steeds te blijven zoeken naar nieuwe uitdagingen.

Wil jij ook een plus achter je naam? Neem dan contact met ons op.