Actievoorwaarden en spelregels Win een cadeaubon van € 150,- !

 1. Deze actievoorwaarden zijn van toepassing op de “plaats een review op Springest en maak kans op een cadeaubon ” actie (hierna te noemen: "actie").
 2. De actie is geldig in de periode 16-03-2019 tot 05-07-2019.
 3. De actie geldt alleen voor deelnemers van een opleiding binnen het portfolio van de PMC HRM & Accountancy van Avans+ die een review plaatsen op Springest voor een opleiding die ze hebben gevolgd.
 4. Iedere deelnemer kan per actieperiode maximaal 1 keer deelnemen aan een actie van Avans+. Per opleiding kan een deelnemer maximaal een keer meedoen aan deze actie. Een Master opleiding telt als één opleiding.
 5. De deelnemer moet een review achterlaten voor de opleiding die hij volgt met een duidelijke naam en achternaam zodat hij voor Avans+ herkenbaar is. De review dient geschreven te zijn in duidelijk leesbaar Nederlands of Engels.
 6. Om deel te mogen nemen, moet een deelnemer in het afgelopen jaar een opleiding van Avans+ hebben gevolgd. Alle andere deelnemers zijn uitgesloten van deelname.
 7. Er worden 2 cadeaubonnen t.w.v. € 150,- verloot: 1 onder deelnemers aan een Accountancy opleiding en 1 onder de deelnemers van een HRM opleiding. Avans+ bepaalt in welke categorie een deelnemer valt.
 8. De trekking van de winnaars geschiedt willekeurig en op onpartijdige wijze.
 9. Winnaars worden binnen 10 werkdagen na sluiten van de actie persoonlijk geïnformeerd.
 10. Indien een prijs onverwachts niet (meer) beschikbaar is, zal Avans+ naar eigen inzicht deze prijs mogen vervangen door een andere prijs van gelijke waarde.
 11. Avans+ kan, naar eigen inzicht en zonder voorafgaande kennisgeving, deze actievoorwaarden gedurende de actielooptijd wijzigen of aanpassen, dan wel zonder opgave van reden de actie wijzigen of aanpassen tenzij dit tot nadeel van de deelnemer leidt.
 12. Over uitslagen wordt niet gecorrespondeerd.
 13. Prijzen zijn niet inwisselbaar voor geld of andere goederen.
 14. Medewerkers van Avanszijn uitgesloten van deelname.
 15. Voor vragen en/of klachten kan contact opgenomen worden met de Avans+ Klantenservice via: info@avansplus.nl . Je ontvangt binnen 7 kalenderdagen na de ontvangstbevestiging telefonisch of via e-mail een reactie.
 16. Avans+ kan de winnaar vragen belangeloos mee te werken aan de plaatsing van een online nieuwsbericht inzake deze actie.
 17. Avans+ is te allen tijde bevoegd om deelnames die haar frauduleus of onrechtmatig voorkomen van deelname uit te sluiten.
 18. Door deelname aan de actie ga je akkoord met de voorwaarden voor deze actie.
 19. In de gevallen waarin deze voorwaarden niet voorzien, zal een besluit worden genomen door Avans+.
 20. Op deze voorwaarden is Nederlands recht van toepassing.