Skip to main content

 I.v.m. de aangescherpte coronamaatregelen verzorgen we t/m 15 maart alleen online lessen. Bij vragen kun je contact met ons opnemen.

Big data

opleiding - big data
Iets voor jou?
 • Je denkt en werkt op minimaal op hbo-niveau en je hebt tenminste 2 jaar relevante werkervaring.
 • Je wilt weten welke voordelen big data kan opleveren voor jouw organisatie. 

 

Veel bedrijven gebruiken big data. Met sterke processoren en slimme algoritmen achterhalen zij bijvoorbeeld de behoeften van hun klanten. Veel IT-experts zien big data dan ook als het werkpaard voor de economie in een tijd van digitale transformatie, IT-rationalisatie en cloud-oplossingen.

Dankzij de technische en technologische ontwikkelingen kunnen we steeds meer data opslaan en deze ook steeds sneller en slimmer analyseren. Toch is het raadzaam om verstandig met big data om te gaan. Het vraagt kennis en expertise om de resultaten van analyses op de juiste waarde te schatten en ze te gebruiken als basis voor de juiste beslissingen. Daarmee brengt big data naast kansen ook grote verantwoordelijkheden met zich mee.
 

Praktische info
  Doelgroep

  Doelgroep

  Je denkt en werkt minimaal op hbo-niveau en je hebt ten minste 2 jaar relevante werkervaring. Je wilt weten welke voordelen big data kan opleveren voor jouw organisatie. Daarbij ben je geïnteresseerd in de technieken achter big data én de mogelijke analyses die je kunt inzetten. Je wilt de resultaten van deze analyses op de juiste waarde kunnen schatten en ze als basis gebruiken voor jouw (strategische) beslissingen.

  Werkvorm

  Werkvorm

  Jouw professionele ontwikkeling staat centraal. Je past je nieuw verworven kennis en vaardigheden meteen toe in jouw dagelijks werk. Tijdens de bijeenkomsten bespreekt je jouw eigen casuïstiek en die van jouw mededeelnemers. Deze uitwisseling werkt inspirerend en levert direct resultaat op voor jouw eigen organisatie. Tussen de bijeenkomsten door heb je voldoende tijd om aan opdrachten te werken.

  Studiekosten

  Studiekosten

  De kosten voor de opleiding Big data zijn als volgt:

  • Opleidingskosten: € 1995,-.
  • Boeken en literatuur: Niet van toepassing
  • Arrangementskosten: € 200,-.

  Je ontvangt een factuur voor aanvang van de opleiding.

  Alle genoemde bedragen zijn exclusief BTW. Opleidingskosten zijn vrijgesteld van BTW. Alle overige kosten worden belast met 9% BTW.

  Diploma

  Diploma

  Na het succesvol afronden van de opleiding Big data ontvang je van Avans+ een certificaat.

  Resultaat

  Resultaat

  Na de opleiding begrijp je beter wat big data betekent. Je bent bekend met de verschillende technologieën en doorziet de kansen en uitdagingen van big data binnen jouw eigen werkomgeving. Daarbij ben jij je bewust van de risico’s en verantwoordelijkheden die deze ontwikkelingen met zich meebrengen. Je weet hoe je de uitkomsten van big data-analyses op waarde kunt schatten. Dit stelt je in staat om goed gefundeerde beslissingen te nemen.

  Contact

  Contact

  Heb je vragen over de opleiding of ben je geïnteresseerd in een incompanytraject? Neem contact op met de opleidingsmanager via 0900 110 10 10 (lokaal tarief) of via info@avansplus.nl.

  Programma

  Deze opleiding geeft je inzicht in de kansen en risico’s van big data. In 4 bijeenkomsten ga je hier dieper op in:

  1: Wat is big data?

  2: Toepassingen en uitdagingen

  3: Big data-technieken

  4: Big data for real


   

  Big data
   
  Brochure aanvragen Inscrijven