Skip to main content
Momenteel ondervinden wij een telefoonstoring op ons algemene telefoonnummer. Je kan ons indien nodig ook bereiken via 076 - 525 88 03. Mailen kan naar info@avansplus.nl.

Business continuity management en IT

opleiding - Business continuity management en IT
Iets voor jou?
 • Je denkt en werkt minimaal op hbo-niveau en hebt ten minste 3 jaar werkervaring.
 • Je wil inzicht krijgen in de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van dataopslag en back-up. Daardoor kun je deze technologische ontwikkelingen op de juiste manier inzetten binnen jouw organisatie.

Bedrijven en overheden vergaren tegenwoordig ongekende hoeveelheden data. Het is dan ook niet vreemd dat de benodigde opslagcapaciteit zowat jaarlijks verdubbelt. Deze enorme groei vraagt om slim storage management: het efficiënt, correct en veilig opslaan en toegankelijk houden van deze waardevolle gegevens.

Daarbij moeten bedrijven kennis hebben van de verschillende vormen van opslag en de voor- en nadelen daarvan. Daarnaast moeten zij op de hoogte zijn van de wettelijke kaders voor het opslaan en verwerken van (persoons)gegevens en zich hieraan houden.

Praktische informatie
  Doelgroep

  Doelgroep

  Je denkt en werkt minimaal op hbo-niveau en hebt ten minste 3 jaar werkervaring. Je wil inzicht krijgen in de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van dataopslag en back-up. Daardoor kun je deze technologische ontwikkelingen op de juiste manier inzetten binnen jouw organisatie.

  Werkvorm

  Werkvorm

  Jouw professionele ontwikkeling staat centraal. Je past je nieuw verworven kennis en vaardigheden meteen toe in je dagelijks werk. Tijdens de bijeenkomsten bespreek je jouw eigen casuïstiek en die van je mede-deelnemers. Deze uitwisseling werkt inspirerend en levert direct resultaat op voor jouw eigen organisatie. Tussen de bijeenkomsten door heb je voldoende tijd om aan opdrachten te werken. De resultaten hiervan presenteer je tijdens de bijeenkomsten.

  Studiebelasting

  Studiebelasting

  De opleiding Business continuity management en IT bestaat uit 5 bijeenkomsten met een doorlooptijd van 12 weken. De bijeenkomsten vinden plaats van 14.00 uur tot 21.00 uur. Zelfstudie, voorbereiding van de bijeenkomsten en het uitwerken van de opdrachten nemen ongeveer 2 uur per week in beslag.

  Studiekosten

  Studiekosten

  De kosten voor de opleiding Business continuity management en IT zijn als volgt:

  • Opleidingskosten: € 1.995,-
  • Arrangementskosten: € 200,-.

  Je ontvangt een factuur voor aanvang van de opleiding.

  Alle genoemde bedragen zijn exclusief BTW. Opleidingskosten zijn vrijgesteld van BTW. Alle overige kosten worden belast met 9% BTW.

  Diploma

  Diploma

  Na het succesvol afronden van de opleiding Business continuity management en IT ontvang je van Avans+ een certificaat.

  Resultaat

  Resultaat

  Na deze opleiding ben je op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van storage management. Je hebt inzicht in de impact daarvan op de bestaande bedrijfsvoering en het dagelijks werk. Je kent de risico’s en beseft dat storage management vraagt om een multidisciplinaire samenwerking binnen de hele organisatie.

  Contact

  Contact

  Heb je vragen over de opleiding of ben je geïnteresseerd in een incompanytraject? Neem contact op met de opleidingsmanager via 0900 110 10 10 (lokaal tarief) of via info@avansplus.nl.

  test
  Blog
  Ben je op zoek naar informatie over een specifiek vakgebied? Kijk ook eens op het blog van Avans+.
  Lees meer
  test
  Maatwerk
  Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een incompany- of maatwerktraject? Bekijk dan alle informatie over dit onderwerp.
  Lees meer
  Bezoek een virtuele voorlichtingsbijeenkomst

  Voor antwoorden op al je opleidingsvragen.

  Meld je nu aan
  Programma

  Deze opleiding geeft je inzicht in storage management en alles wat daarbij komt kijken. In 5 bijeenkomsten ga je hier dieper op in:

  1. Type data en opslagmogelijkheden
  2. Wettelijke kaders
  3. Risicomanagement
  4. Storage-strategie
  5. Betrokkenheid

  Business continuity management en IT
   
  Brochure aanvragen Inscrijven