Skip to main content

Onze deuren zijn geopend en fysieke lessen zijn gedeeltelijk weer gestart! Kijk hier voor meer informatie.

Hardware en software

Hardware en software
Iets voor jou?
 • Je denkt en werkt minimaal op hbo-niveau en je hebt ten minste 3 jaar werkervaring.
 • Je wil kennis opdoen over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van hardware en software.
 • Daarmee wil je beter voorbereid zijn op technologische ontwikkelingen en jouw bedrijfsvoering hierop aanpassen.

De wereld verandert sneller dan ooit: klantbehoeftes verschuiven, wet- en regelgeving wordt aangepast en ook technologische ontwikkelingen volgen elkaar in razend tempo op. Daar moeten organisaties wereldwijd op inspelen om succesvol te blijven.

Steeds meer bedrijven ervaren dat zij hun manier van werken moeten aanpassen op deze dynamiek. De hardware en software binnen hun IT-architectuur vormen hier de ruggengraat voor. Binnen de IT ontstaan in rap tempo nieuwe generaties van hardware- en softwareoplossingen. Het is zaak om deze ontwikkelingen tijdig op waarde te schatten en nieuwe kansen te benutten.
 

Praktische informatie
  Doelgroep

  Doelgroep

  Je denkt en werkt minimaal op hbo-niveau en je hebt ten minste 3 jaar werkervaring. Je wil kennis opdoen over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van hardware en software. Daarmee wil je beter voorbereid zijn op technologische ontwikkelingen en jouw bedrijfsvoering hierop aanpassen. 

  Werkvorm

  Werkvorm

  Je professionele ontwikkeling staat centraal. Je past je nieuw verworven kennis en vaardigheden meteen toe in je dagelijks werk. Tijdens de bijeenkomsten bespreek je jouw eigen casuïstiek en die van je mede-deelnemers. Deze uitwisseling werkt inspirerend en levert direct resultaat op voor jouw eigen organisatie. Tussen de bijeenkomsten door heb je voldoende tijd om aan opdrachten te werken. Je bereidt onder meer presentaties voor over de kennis die je hebt opgedaan. Deze sluiten aan bij de trends en ontwikkelingen in het vakgebied.

  Studiebelasting

  Studiebelasting

  De opleiding Hardware en software bestaat uit 6 bijeenkomsten met een doorlooptijd van 12 weken. De bijeenkomsten vinden plaats van 14.00 uur tot 21.00 uur. Zelfstudie, voorbereiding van de bijeenkomsten en het uitwerken van de opdrachten nemen ongeveer 2 uur per week in beslag.

  Studiekosten

  Studiekosten

  De kosten voor de opleiding Hardware en software zijn als volgt:

  • Opleidingskosten: € 2.995,-.
  • Boeken en literatuur: € 100,-
  • Arrangementskosten: € 300,-.

  Hiervoor ontvang je voor aanvang van de opleiding een factuur.

  Alle genoemde bedragen zijn exclusief btw. Voor opleidingskosten geldt een tarief van 21% BTW. Alle overige kosten worden belast met 9% BTW.

  Diploma

  Diploma

  Na het succesvol afronden van de opleiding Hardware en software ontvang je van Avans+ een certificaat.

  Resultaat

  Resultaat

  Na deze opleiding heb je inzicht in de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van hardware en software. Je bent je bewust van de kansen en risico’s daarvan en kent de mogelijkheden van virtuele applicaties en werken in de cloud.

  Contact

  Contact

  Heb je vragen over de opleiding of ben je geïnteresseerd in een incompanytraject? Neem contact op met de opleidingsmanager via 0900 110 10 10 (lokaal tarief) of via info@avansplus.nl.

  Programma

  Deze opleiding geeft je inzicht in de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van hardware en software. In 6 bijeenkomsten ga je hier dieper op in:

  1: Transitie en rationalisatie

  2: Werken in de cloud

  3: Hardware = software en andersom?

  4: Virtualisatie van applicaties

  5: Vereisten voor het gebruik van virtualisatie van IT-architectuuroplossingen

  6: Uitdagingen

   

  programma hardware en software
   
  Download brochure Inscrijven