Skip to main content

Momenteel ondervinden wij een telefoonstoring op ons algemene telefoonnummer. Wil je toch graag contact? Bel ons dan via 076-5258809 of mail naar info@avansplus.nl. Tevens zijn wij bereikbaar via Whatsapp op telefoonnummer 06-13583501.
Onze deuren zijn geopend en fysieke lessen zijn gedeeltelijk weer gestart! Kijk hier voor meer informatie.

IT organisatie- en communicatie­strategie

Opleiding IT organisatie- en communicatiestrategie
Iets voor jou?
 • Je denkt en werkt minimaal op hbo-niveau en hebt ten minste 3 jaar werkervaring.
 • Je wil de digitalisering binnen jouw organisatie goed organiseren en hier effectief aan bijdragen.
 • Daarvoor wil je meer inzicht krijgen in de consequenties van digitalisering en de benodigde afstemming tussen de betrokken afdelingen en medewerkers. Zo wil je zorgen voor een wendbare bedrijfsvoering en bedrijfscultuur.

Organisaties investeren in toenemende mate in de ontwikkeling en het gebruik van IT om blijvend succesvol te kunnen zijn. Toch is succesvol digitaal transformeren niet alleen een technische aangelegenheid. Juist het organiserend vermogen van bedrijven is hierin de grootste uitdaging.

Digitale transformaties en IT-rationalisaties hebben impact op organisaties en medewerkers. Deze ontwikkelingen moeten aansluiten op de gewenste werkwijze en cultuur – en andersom. Dit vraagt om IT-expertise en actieve betrokkenheid vanuit de business. Vooral de inhoudelijke inbreng van financiële professionals is hierbij cruciaal.
 

Praktische informatie
  Doelgroep

  Doelgroep

  Je denkt en werkt minimaal op hbo-niveau en hebt ten minste 3 jaar werkervaring. Je wil de digitalisering binnen jouw organisatie goed organiseren en hier effectief aan bijdragen. Daarvoor wil je meer inzicht krijgen in de consequenties van digitalisering en de benodigde afstemming tussen de betrokken afdelingen en medewerkers. Zo wil je zorgen voor een wendbare bedrijfsvoering en bedrijfscultuur.

  Werkvorm

  Werkvorm

  Jouw professionele ontwikkeling staat centraal. Je past je nieuw verworven kennis en vaardigheden meteen toe in jouw dagelijks werk. Tijdens de bijeenkomsten bespreek je jouw eigen casuïstiek en die van je mede-deelnemers. Deze uitwisseling werkt inspirerend en levert direct resultaat op voor jouw eigen organisatie. Tussen de bijeenkomsten door heb je voldoende tijd om aan opdrachten te werken. Je bereidt onder meer presentaties voor over de kennis die je hebt opgedaan. Deze sluiten aan bij de trends en ontwikkelingen in het vakgebied.

  Studiebelasting

  Studiebelasting

  De opleiding IT organisatie- en communicatiestrategie bestaat uit 4 bijeenkomsten met een doorlooptijd van 10 weken. De bijeenkomsten vinden plaats van 14.00 uur tot 21.00 uur. Zelfstudie, voorbereiding van de bijeenkomsten en het uitwerken van de opdrachten nemen ongeveer 2 uur per week in beslag.

  Studiekosten

  Studiekosten

  De kosten voor de opleiding IT organisatie-en communicatiestrategie zijn als volgt:

  • Opleidingskosten: € 21.995,-.
  • Boeken en literatuur: € 100,-
  • Arrangementskosten: € 200,-.

  Je ontvangt een factuur voor aanvang van de opleiding.

  Alle genoemde bedragen zijn exclusief BTW. Opleidingskosten zijn vrijgesteld van BTW. Alle overige kosten worden belast met 9% BTW.

  Diploma

  Diploma

  Na het succesvol afronden van de opleiding IT organisatie- en communicatiestrategie ontvang je van Avans+ een certificaat

  Resultaat

  Resultaat

  Na deze opleiding heb je inzicht in wat er allemaal komt kijken bij een succesvolle digitale transformatie. Je doorziet welke consequenties digitalisering heeft op jouw bedrijfsvoering en je weet wat er nodig is om wendbaarheid te integreren binnen de bedrijfscultuur.

  Contact

  Contact

  Heb je vragen over de opleiding of ben je geïnteresseerd in een incompanytraject? Neem contact op met de opleidingsmanager via 0900 110 10 10 (lokaal tarief) of via info@avansplus.nl.

  Programma

  Deze opleiding geeft je inzicht in hoe je een digitale transformatie succesvol tot stand brengt. In 4 bijeenkomsten ga je hier dieper op in:

  1: Organisatorisch voorbereiden op digitale transformaties

  2: Digitale transformatiestrategie

  3: Wendbaarheid

  4: Communicatie

   

  Organisatie- en communicatiestrategie
   
  Brochure aanvragen Inscrijven