Skip to main content

Onze deuren zijn geopend en fysieke lessen zijn gedeeltelijk weer gestart! Kijk hier voor meer informatie.

Technologie strategie en selectie

Opleiding - Technologie, strategie en selectie
Iets voor jou?
 • Je denkt en werkt minimaal op hbo-niveau en hebt ten minste 3 jaar werkervaring.
 • Je hebt behoefte aan meer kennis over de nieuwste IT-technieken.
 • Je begrijpt waarvoor deze worden toegepast en hoe je ze optimaal kunt inzetten in het voordeel van jouw onderneming en jouw klanten.

Veel organisaties vinden het een uitdaging om nieuwe IT- en tech-oplossingen in te zetten op een manier die waarde toevoegt voor hun onderneming, bedrijfsvoering en klanten. Dit is zelfs de belangrijkste opgave bij het realiseren van een succesvolle digitale transformatie.

Hiervoor zijn een integrale aanpak en een nauwe samenwerking tussen business en IT onmisbaar. Deze nieuwe bedrijfsdiscipline noemen we ook wel Enterprise Architecture (EA). Een onderdeel hiervan is Technologie, Strategie en Selectie (TSS). Daarbij komen vragen aan de orde als ‘Voldoet de technologie aan de bedrijfseisen?’ en ‘Wat hebben andere organisaties in vergelijkbare situaties gedaan?’

 

Voor een succesvolle inzet van EA is expertise nodig op het gebied van IT én finance. De combinatie daarvan zorgt voor een robuuste bedrijfsvoering – óók in de huidige dynamiek. Mens en techniek werken hierbij continu nauw met elkaar samen.
 

Lees meer
Praktische informatie
  Doelgroep

  Doelgroep

  Je denkt en werkt minimaal op hbo-niveau en hebt ten minste 3 jaar werkervaring. Je hebt behoefte aan meer kennis over de nieuwste IT-technieken. Daardoor begrijp je waarvoor deze worden toegepast en hoe je ze optimaal kunt inzetten in het voordeel van jouw onderneming en jouw klanten.

  Werkvorm

  Werkvorm

  Jouw professionele ontwikkeling staat centraal. Je past de nieuw verworven kennis en vaardigheden meteen toe in je dagelijks werk. Tijdens de bijeenkomsten bespreek je jouw eigen casuïstiek en die van je mede-deelnemers. Deze uitwisseling werkt inspirerend en levert direct resultaat op voor jouw eigen organisatie. Tussen de bijeenkomsten door heb je voldoende tijd om aan opdrachten te werken.

  Studiebelasting

  Studiebelasting

  De opleiding Technologie, strategie en selectie bestaat uit 5 bijeenkomsten met een doorlooptijd van 10 weken. De bijeenkomsten vinden plaats van 14.00 tot 21.00 uur. Zelfstudie, voorbereiding van de bijeenkomsten en het uitwerken van de opdrachten nemen ongeveer 2 uur per week in beslag.

  Studiekosten

  Studiekosten

  De kosten voor de opleiding Technologie, strategie en uitbesteden zijn als volgt:

  • Opleidingskosten: € 2.495,-.
  • Boeken en literatuur: € 100,-
  • Arrangementskosten: € 250,-.

  Je ontvangt een factuur voor aanvang van de opleiding.

  Alle genoemde bedragen zijn exclusief BTW. Opleidingskosten zijn vrijgesteld van BTW. Alle overige kosten worden belast met 9% BTW.

  Diploma

  Diploma

  Na het succesvol afronden van de opleiding Technologie, strategie en selectie ontvang je van Avans+ een certificaat.

  Resultaat

  Resultaat

  Na deze opleiding heb je diepgaande kennis over de nieuwste IT-technieken. Je weet waarvoor ze worden toegepast, je kent de kansen en risico’s, en kunt de technieken in jouw voordeel inzetten. Zo kun je jouw bedrijfsvoering optimaliseren in het belang van jouw klanten en jouw onderneming.

  Contact

  Contact

  Heb je vragen over de opleiding of ben je geïnteresseerd in een incompanytraject? Neem contact op met de opleidingsmanager via 0900 110 10 10 (lokaal tarief) of via info@avansplus.nl.

  Programma

  Deze opleiding geeft je inzicht in de voordelen en risico’s van de nieuwste IT- en tech-oplossingen. In 5 bijeenkomsten ga je hier dieper op in:

  1: Uitdagingen voor jouw onderneming

  2: Kunstmatige intelligentie (AI) en machine learning (ML)

  3: Internet of Things (IoT) en robotisering (RPA)

  4: Blockchain (BC)

  5: Succesvol nieuwe IT-technieken gebruiken

   

  Technologie, strategie en selectie
   
  Download brochure Inscrijven