Skip to main content

Uitbesteding, strategie en risico's

Uitbesteding, strategie en risico's
iets voor u?
 • Je denkt en werkt minimaal op hbo-niveau en je hebt ten minste 3 jaar werkervaring.
 • Je wil weten welke trends er spelen op het gebied van uitbesteden.
 • Daarbij wil je inzicht krijgen in de kansen en risico’s van uitbesteden voor jouw organisatie, de bedrijfsvoering en de taken van jouw.medewerkers.
In het kort
 • niveau Postbachelor
 • duur 8 weken
 • studiebelasting 2 uur
 • studiekosten 1.995,-
 • startdata
  • 21-11-2019 Breda
  • 21-11-2019 Utrecht
Bekijk alle startdata en locaties inschrijven

Uitbesteding, strategie en risico's

Technologische ontwikkelingen maken het uitbesteden van functies en processen steeds aantrekkelijker en makkelijker. Binnen de backoffice en frontoffice van organisaties is dit inmiddels een bekend fenomeen. De nieuwste IT-technologieën maken echter ook het outsourcen van kernprocessen mogelijk. Dit is dan ook een groeiende trend.

Het uitbesteden van functies en processen aan derden kan een significante impact hebben op de bedrijfsvoering en het aansturen daarvan. Om dit succesvol te doen, is een aanpassing nodig van de rol en de werkzaamheden van medewerkers. Kennis en ervaring zijn niet eenvoudig uit te besteden. De expertise van medewerkers blijft cruciaal om de bedrijfsvoering adequaat en beheerst uit te kunnen voeren.

Door de trend van outsourcen neemt het belang van financiële professionals alleen maar toe. Zij zijn van blijvende toegevoegde waarde voor de bedrijfsvoering, juist ook in deze tijd van digitale transformaties, IT-rationalisaties en uitbesteden.

lees meer
Praktische informatie
  Doelgroep

  Doelgroep

  Je denkt en werkt minimaal op hbo-niveau en je hebt ten minste 3 jaar werkervaring. Je wil weten welke trends er spelen op het gebied van uitbesteden. Daarbij wil je inzicht krijgen in de kansen en risico’s van uitbesteden voor jouw organisatie, de bedrijfsvoering en de taken van jouw medewerkers

  Werkvorm

  Werkvorm

  Jouw professionele ontwikkeling staat centraal. Je past de nieuw verworven kennis en vaardigheden meteen toe in je dagelijks werk. Tijdens de bijeenkomsten bespreek je jouw eigen casuïstiek en die van je mede-deelnemers. Deze uitwisseling werkt inspirerend en levert direct resultaat op voor jouw eigen organisatie. Tussen de bijeenkomsten door heb je voldoende tijd om aan opdrachten te werken. De resultaten hiervan presenteer je tijdens de bijeenkomsten.

  Studiebelasting

  Studiebelasting

  De opleiding Uitbesteding, strategie en risico’s bestaat uit 4 bijeenkomsten met een doorlooptijd van 8 weken. De bijeenkomsten vinden plaats van 14.00 uur tot 21.00 uur. Zelfstudie, voorbereiding van de bijeenkomsten en het uitwerken van de opdrachten nemen ongeveer 2 uur per week in beslag.

  Studiekosten

  Studiekosten

  De kosten voor de opleiding Uitbesteding, strategie en risico's zijn als volgt:

  • Opleidingskosten: € 1.995,-.
  • Boeken en literatuur: € 100,-
  • Arrangementskosten: € 200,-.

  U ontvangt een factuur voor aanvang van de opleiding.

  Alle genoemde bedragen zijn exclusief BTW. Opleidingskosten zijn vrijgesteld van BTW. Alle overige kosten worden belast met 9% BTW.

  Diploma

  Diploma

  Na het succesvol afronden van de opleiding Uitbesteding, strategie en risico’s ontvang je van Avans+ een certificaat.

  Resultaat

  Resultaat

  Na deze opleiding weet je welke trends er spelen op het gebied van uitbesteden. Je weet waar je op moet letten om uitbesteden écht in jouw voordeel in te zetten. Je kent de kansen en risico’s, en doorziet de effecten die uitbesteden kan hebben op jouw bedrijfsvoering en jouw medewerkers.

  Contact

  Contact

  Heb je vragen over de opleiding of bent je geïnteresseerd in een incompanytraject? Neem contact op met de opleidingsmanager via 0900 110 10 10 (lokaal tarief) of via info@avansplus.nl.

  Programma
  Programma

  Deze opleiding geeft je inzicht in de kansen en risico’s van uitbesteden. In 4 bijeenkomsten ga je hier dieper op in:

  1: Drijfveren en trends

  2: Strategie

  3: Risicomanagement en compliance

  4: Organiseren
   

  Uitbreiding strategie en risico's
  Bezoek een voorlichtingsbijeenkomst

  Voor antwoorden op al je opleidingsvragen.

  Meld je nu aan
  Brochure aanvragen Inscrijven