Avans+ biedt ieder jaar de mogelijkheid tot Permanente Educatie binnen het HRM vakgebied Duurzame inzetbaarheid zodat u altijd helemaal up-to-date bent.

De bijeenkomsten worden verzorgd op:

  • 18 september 2018 - Innovatieve gezondheidsprogramma’s: ervaringen uit de praktijk – Annabel Splinter &Niped
  • 6 november 2018 - Inzetbaarheid als service – Gaston Dollevoet en Herman Evers 
  • 27 november 2018 - Mentaal Kapitaal – dr. Elke Geraerts  
  • 22 januari 2019 - Een organisatiepsychologische benadering van werkplezier – Prof. dr. Arnold B. Bakker 
  • 12 maart 2019 - Praktijkcasus van diagnose tot Effectmeting Duurzame inzetbaarheid – Bianca Wassink (directeur Melse Wassink), Peter de Hond en Peter Dona
  • 9 april 2019 - Reframing Leven lang leren: van moeten naar willen leren – dr. Sonia Sjollema (directeur NSvP)
  • 4 juni 2019 - Praktijkcasus van diagnose tot effectmeting – Lukas Gerritsen (directeur Adaptics) en Ronald Both (Manager Employability, De volksbank)

Inschrijven PE in combinatie met registratie RCDI®

Om uw inschrijving voor het RCDI® te behouden, dient u minimaal 3 van de onderstaande PE-bijeenkomsten bij te wonen. De kosten voor de 3 bijeenkomsten, in combinatie met registratie bedragen € 595,-. U dient hieronder aan te geven voor welke bijeenkomsten u zich wilt aanmelden. Het is mogelijk om voor meer dan 3 bijeenkomsten aan te melden. U betaalt dan voor iedere extra bijeenkomst € 149,-.

Registratie RCDI®

Bij aanmelding voor minder dan 3 bijeenkomsten (u dient de PE-punten dan op een andere manier op te halen en deze via hrm-opleidingen@avansplus.nl in te dienen voor de toekenning van PE-punten) bedragen de kosten € 199,- per bijeenkomst. De kosten voor registratie in het RCDI®, zijnde € 79,95 exclusief BTW, worden dan apart in rekening gebracht.

Tijden en locatie

Tijden: 15.30 (ontvangst) – 19.15 (afsluiting).
Locatie: omgeving Utrecht, details volgen nog.

Meer informatie?

Mocht u vragen hebben over de bijeenkomsten, het register en/of de PE-punten. Dan kunt u contact opnemen met Sonja Farla via 076-5258875 of via hrm-opleidingen@avansplus.nl.

Mis het niet en meld u direct aan via onderstaand formulier.