Avans+ biedt ieder jaar de mogelijkheid tot Permanente Educatie binnen het HRM vakgebied Duurzame inzetbaarheid zodat u altijd helemaal up-to-date bent.

De bijeenkomsten worden verzorgd op:

  • 13 september 2017 - HR analytics en duurzame inzetbaarheid, door Peter Dona*
  • 10 oktober 2017 - De rol van de bedrijfsarts in relatie tot duurzame inzetbaarheid, door Dick Spreeuwers
  • 23 januari 2018 - Strategisch talentmanagement en duurzame inzetbaarheid, door Lidewey van der Sluis
  • 24 april 2018 - Zelfroostering, de weg naar hogere productiviteit door verbeterde inzetbaarheid; een case study, door Peter Hagesteijn
  • 15 mei 2018 - Dynamisch werken, case study bij Achmea, door Roelie van Wijngeeren (Achmea) en onderzoeker vanuit VUmc
  • 5 juni 2018 - Arbeidsrecht en duurzame inzetbaarheid – actuele stand van zaken, door Dr. Jack Damen, arbeidsrecht jurist

* deelnemers die al ingeschreven staan voor serie 2016-2017 hoeven zich niet apart in te schrijven voor de bijeenkomst van 13 september.

Inschrijven PE in combinatie met registratie RCDI®

Om uw inschrijving voor het RCDI® te behouden, dient u minimaal 3 van de onderstaande PE-bijeenkomsten bij te wonen. De kosten voor de 3 bijeenkomsten, in combinatie met registratie bedragen € 595,-. U dient hieronder aan te geven voor welke bijeenkomsten u zich wilt aanmelden.

Registratie RCDI®

Bij aanmelding voor minder dan 3 bijeenkomsten (u dient de PE-punten dan op een andere manier op te halen en deze via sfarla@avansplus.nl in te dienen voor de toekenning van PE-punten) bedragen de kosten € 199,- per bijeenkomst. De kosten voor registratie in het RCDI®, zijnde € 79,95 exclusief BTW, worden dan apart in rekening gebracht.

Tijden en locatie

Tijden: 15.30 (ontvangst) – 19.15 (afsluiting).
Locatie: omgeving Utrecht, details volgen nog.

Meer informatie?

Mocht u vragen hebben over de bijeenkomsten, het register en/of de PE-punten. Dan kunt u contact opnemen met Sonja Farla via 076-5258875 of via sfarla@avansplus.nl.

Mis het niet en meld u direct aan via onderstaand formulier.