Avans+ biedt ieder jaar de mogelijkheid tot Permanente Educatie binnen het HRM vakgebied Duurzame inzetbaarheid zodat je altijd helemaal up-to-date bent.

De bijeenkomsten worden verzorgd op:

  • 10 september 2019 – Authentieke Intelligentie – dr. Elke Geraerts
  • 8 oktober 2019 – Meer plezier, autonomie en effectiviteit in zijn of haar dagelijks leven en werk – drs. Wouter de Jong.  
  • 19 november 2019 -  Zijn vrouwen betere leiders dan mannen?  – prof. dr. Mark van Vugt
  • 11 februari  2020 – Positieve Gezondheid. Wat is het en wat kan ik er mee.   –  dr. Machteld Huber 
  • 24 maart 2020 – Talentontwikkeling, maatwerk in moderne organisaties – dr. Michiel Schoemaker
  • 7 april 2020 – praktijkcasus Schiphol:  Hoe een veranderende HR organisatie bijdraagt aan het verbeteren van de kwaliteit van duurzame inzetbaarheid. – Tine Versteeg e.a. 
  • 26 mei 2020 – Waarom je vooral niet moet streven naar succes in je loopbaan – dr. Jos Akkermans.
  • 9 juni 2020 - Strategisch talentmanagement en duurzame inzetbaarheid, door prof. dr. Lidewey van der Sluis

Inschrijven PE in combinatie met registratie RCDI®

Om je inschrijving voor het RCDI® te behouden, moet je minimaal 3 van de onderstaande PE-bijeenkomsten bijwonen. De kosten voor de 3 bijeenkomsten, in combinatie met registratie bedragen € 595,-. Je dient hieronder aan te geven voor welke bijeenkomsten je je wil aanmelden. Het is mogelijk om voor meer dan 3 bijeenkomsten aan te melden. Je betaalt dan voor iedere extra bijeenkomst € 149,-.

Registratie RCDI®

Bij aanmelding voor minder dan 3 bijeenkomsten (je dient de PE-punten dan op een andere manier op te halen en deze via hrm-opleidingen@avansplus.nl in te dienen voor de toekenning van PE-punten) bedragen de kosten € 199,- per bijeenkomst. De kosten voor registratie in het RCDI®, zijnde € 79,95 exclusief BTW, worden dan apart in rekening gebracht.

Tijden en locatie

Tijden: 15.30 (ontvangst) – 19.15 (afsluiting).
Locatie: omgeving Utrecht, details volgen nog.

Meer informatie?

Mocht je vragen hebben over de bijeenkomsten, het register en/of de PE-punten. Dan kun je contact opnemen met Sonja Kooremans via 076-5258875 of via hrm-opleidingen@avansplus.nl.

Mis het niet en meld je direct aan via onderstaand formulier.