Avans+ biedt ieder jaar de mogelijkheid tot Permanente Educatie binnen het HRM vakgebied Duurzame inzetbaarheid zodat je altijd helemaal up-to-date bent.

De bijeenkomsten worden verzorgd op:

  • 12 oktober 2021 – Duurzame inzetbaarheid interventies in de praktijk – De heer Nico van Rossum RCDI en casemanager verzuim/re-integratie medewerker & mevrouw Jos Beerstecher, RL RCDI en mobiliteitsadviseur (Utrecht)

  • 16 november 2021 – Wendbaarheid versterken in de praktijk – drs. Hanneke Moonen (Breda)

  • 7 december 2021 – Positieve psychologie en persoonlijke ontwikkeling – prof. dr. Ernst Bohlmeijer (Utrecht)

  • 18 januari 2022 – De ontwikkeling van een veerkrachtige organisatiecultuur, Eric van der Geer – Rutten en Maarten de Winter (Utrecht)

  • 15 februari 2022 – Organiseren en veranderen met antropologische blik- Jitske Kramer (Utrecht)

  • 15 maart 2022 – Arbeidsmarkt in beweging – prof. dr. Ton Wilthagen (Breda)

  • 5 april 2022 – Samen werk een beetje mooier maken – dr. Mark van Vuuren (Utrecht)

  • 17 mei 2022 – ‘IK 2 - De beste versie van jezelf’  - prof.dr. Margriet Sitskoorn (Breda)

Inschrijven PE in combinatie met registratie RCDI®

Om je inschrijving voor het RCDI® te behouden, moet je minimaal 3 van de onderstaande PE-bijeenkomsten bijwonen. De kosten voor de 3 bijeenkomsten, in combinatie met registratie bedragen € 595,-. Je dient hieronder aan te geven voor welke bijeenkomsten je je wil aanmelden. Het is mogelijk om voor meer dan 3 bijeenkomsten aan te melden. Je betaalt dan voor iedere extra bijeenkomst € 149,-.

Registratie RCDI®

Bij aanmelding voor minder dan 3 bijeenkomsten (je dient de PE-punten dan op een andere manier op te halen en deze via hrm-opleidingen@avansplus.nl in te dienen voor de toekenning van PE-punten) bedragen de kosten € 199,- per bijeenkomst. De kosten voor registratie in het RCDI®, zijnde € 79,95 exclusief BTW, worden dan apart in rekening gebracht.

Tijden en locatie

Tijden: 15.30 (ontvangst) – 19.15 (afsluiting).
Locatie: Utrecht of Breda

Meer informatie?

Mocht je vragen hebben over de bijeenkomsten, het register en/of de PE-punten. Dan kun je contact opnemen met Sonja Kooremans via 076-5258875 of via hrm-opleidingen@avansplus.nl.

Mis het niet en meld je direct aan via onderstaand formulier: