Skip to main content

Data science algemeen

Inschrijven
Opleiding Datascience
Iets voor jou?
 • Je wilt alles weten over data science èn dit toepassen in jouw werk.
 • Je zoekt een IT-module die aansluit bij jouw werkervaring en –niveau.
 • Op basis hiervan wordt je toegelaten voor de verdiepende module van jaar 3/4 binnen Bachelor Software Engineer.

Je wilt graag een volgende stap zetten in jouw loopbaan op het gebied van data. Het is van belang dat je als software engineer op de hoogte bent van de nieuwste datatechnologie en hier, als je werksituatie daarom vraagt, actief mee aan de slag kunt. Ben klaar voor de toekomst met deze data science opleiding van Avans+!

Praktische informatie
  Doelgroep

  Doelgroep

  Je bent een ambitieuze werkende die minimaal een havo/mbo4/vwo diploma heeft. Je wilt je verdiepen in de technologische trends en deze goed te vertalen naar bruikbare toepassingen rekening houdend met het belang van data en een goede beveiliging. Daarnaast wil je graag verder groeien in jouw carrière met meer gespecialiseerde kennis van Data science technologie.

  Werkvorm

  Werkvorm

  Het onderwijs wordt volledig online aangeboden. Het is hands-on en probleemgestuurd. In de eerste les wordt een eindopdracht door de docent met de deelnemers besproken. De deelnemers maken deze eindopdracht geleidelijk af met de concepten die ze in de lessen leren. Met het afronden en presenteren van deze eindopdracht rond een deelnemer met succes een cursus af.

  Wil je meer weten over het programma van de opleiding? Vraag een brochure aan.

  Studiebelasting

  Studiebelasting

  De cursus bestaat uit 5 bijeenkomsten die op vrijdag van 19.00 uur tot 22.00 uur plaatsvinden. De lessen worden gegeven in een periode van 5 weken. Aparte begeleiding is mogelijk op afspraak met de docent. 

  Deze begeleiding wordt aangeboden per telefoon, per email of in een online sessie.

  Wil je meer weten over het programma van de opleiding? Vraag een brochure aan.

  Studiekosten

  Studiekosten

  De opleidingskosten bedragen €925,-.

  Verlaag je studiekosten met een subsidie of financiering

  Deelnemers aan deze opleiding kunnen in aanmerking komen voor een subsidie- of financieringsmogelijkheid, indien je aan de voorwaarden voldoet. Bekijk alle mogelijkheden en lees de voorwaarden op onze subsidie pagina.

  Stap regeling

  Voor deze opleiding kun je STAP budget aanvragen. Bekijk hoe dit werkt op de STAP budget pagina.

  Heb je vragen, neem gerust contact met ons op.

  Diploma

  Diploma

  Wanneer je het vereiste aantal studiepunten heeft behaald, ontvang je een certificaat van Avans+.

  Resultaat

  Resultaat

  Na de succesvolle afronding van deze module Data science ontvang je een certificaat. Daarnaast heb je gedegen inzicht gekregen in de mogelijkheden van data science en data ontwikkeling en weet je hoe je deze kunt toepassen in jouw organisatie. Je kun je dit praktisch vertalen naar concreet bruikbare data toepassingen voor jouw organisatie. Zo lever je een aantoonbare bijdrage aan de optimalisatie van de bedrijfsvoering en het realiseren van organisatiedoelstellingen. Kortom, je bent nóg waardevoller voor jouw organisatie.

  Vervolgopleiding

  Vervolgopleiding

  Met de module Data science heb je meteen een stap gezet richting het getuigschrift voor de Bachelor Software Engineer. De verdiepende Data science module is namelijk een van de 6 kernmodules van deze bachelor. Heb je de smaak te pakken, kun je eenvoudig beginnen met de verdiepende versie van Data science module in de bachelor.

  Contact

  Contact

  Heb je vragen over deze opleiding? Of kun je advies gebruiken bij het maken van een keuze? Neem dan vrijblijvend contact op met de afdeling voorlichting en advies via info@avansplus.nl of 088-9098000.

  Programma

  In deze module Data Science gaan we in op alle aspecten van data in een bedrijf. We kijken naar de manieren waarop data in een bedrijf beschikbaar komen en op welke manier data in een bedrijf gebruikt worden.

  In de opleiding Data Science komen onder andere de volgende zaken aan bod:

  • Algemene theorie over Data Science
  • Introductie in wiskundige notatie
  • Machine Learning in BI tool

  Download de brochure voor alle informatie over de opleiding Data Science

  Programma Datascience
   
  Inspireer anderen
  en deel je ervaring!
  Schrijf een review
  Download brochure Inscrijven