Skip to main content

Innovatie

(3 OPLEIDINGEN )
Innovatie opleidingen
Filter de opleidingen
Niveau
Duur
Locaties
Bezoek een voorlichtingsbijeenkomst

Voor antwoorden op al je opleidingsvragen.

Meld je nu aan
Opleidingen met kwaliteit

De wereld verandert vandaag de dag steeds sneller. Globalisering, korter wordende product life cycles, technologische trends en innovaties die elkaar steeds sneller opvolgen. Concurrentie speelt niet langer enkel lokaal maar steeds vaker internationaal. 

Door nieuwe technologie ontstaan niet alleen nieuwe producten en diensten maar zijn ook nieuwe businessmodellen mogelijk. Elke branche heeft hiermee te maken. Organisaties, functies en beroepen veranderen hierdoor drastisch.

Daarom wordt het steeds belangrijker om bij te blijven in jouw vakgebied en trends en innovaties te kunnen herkennen en te kunnen vertalen naar de eigen beroepsomgeving. Bedrijven die hier goed in zijn behalen hiermee een groot concurrentievoordeel.

Technologie en innovatie opleidingen van Avans+

Avans+ heeft de juiste opleidingen en modules op het gebied van technologie en innovatie om bij te blijven binnen jouw vakgebied. In de module Technologie en innovatie wordt dieper ingegaan hoe nieuwe technologie en trends te ontdekken zijn en hoe deze vertaald en ingezet kunnen worden naar de eigen organisatie.

De bachelor Software engineer richt zich specifiek op de technologische ontwikkelingen rondom het vakgebied van de software engineer. Actuele onderwerpen zoals blockchain, cybersecurity, datascience en low-code zijn hiervan enkele voorbeelden. Bekijk dit cluster om te zien wat Avans+ voor jou kan betekenen!

Lees meer