Skip to main content

Onze deuren zijn geopend en fysieke lessen zijn gedeeltelijk weer gestart! Kijk hier voor meer informatie.

C# programmeren

Inschrijven
Opleiding C# programmeren
Iets voor jou?
 • In deze module leer je programmeren in C#
 • Je leert om een webapplicatie in C# en ASP.net te bouwen

Je hebt gedegen inzicht gekregen in ASP.Net en C# en weet je hoe je dit kunt toepassen in jouw organisatie. Je kunt dit praktisch vertalen naar concreet bruikbare toepassingen voor jouw organisatie. Zo lever je een aantoonbare bijdrage aan de optimalisatie van de bedrijfsvoering en het realiseren van organisatiedoelstellingen. Kortom, je bent nóg waardevoller voor jouw organisatie.

Over deze kosteloze opleidingsmogelijkheid

Je krijgt deze unieke kans om kosteloos een scholingstraject te volgens via Avans+ als partner van CA-ICT. Hiermee is het mogelijk om, namens de Minister van Sociale Zaken en Werkgelegenheid én het opleidingscollectief Digipower 2021 een scholing aan te bieden voor deze module. Belangrijk hierbij is dat het mogelijk is om maar 1 opleiding volledig gesubsidieerd te volgen. Meer over deze regeling en de voorwaarden van deze regeling vind je op de website van de Rijksoverheid

Digipower 2021 is mede mogelijk gemaakt door CA-ICT, het opleidingsfonds voor de arbeidsmarkt ICT.

 

Praktische informatie
  Doelgroep

  Doelgroep

  Je hebt affiniteit met de software ontwikkeling. Je wilt bijvoorbeeld C# programmeur in ASP.Net worden. Jouw rol vraagt om ASP.Net goed te vertalen naar bruikbare toepassingen binnen jouw bedrijf. Daarnaast wil je graag verder groeien in jouw carrière met meer gespecialiseerde en toepasbare kennis op het gebied van ASP.Net C#.

  Werkvorm

  Werkvorm

  Er wordt gewerkt met de VAL-methodiek. VAL staat voor Virtual Action Learning. Aan de hand van opdrachten ga je actief en probleemgestuurd aan de slag om concepten binnen deze module eigen te maken. Elke opdracht heeft altijd een theoretische component die je door het oplossen van de opdracht in de praktijk brengt. 

  Studiebelasting

  Studiebelasting

  Deze module bestaat uit 5 bijeenkomsten gedurende een periode van 10 weken. In week 1 tot en met 8 van het blok volg je tweewekelijkse collegebijeenkomsten. Tijdens het gehele blok kun je de docenten als je vragen hebt via de Virtual Learning Community benaderen. In week 8- 9 vindt de toetsing plaats.

  De gemiddelde studiebelasting is 10 tot 15 uur per week, naast de opleidingsdagen. Je besteedt deze uren aan zelfstudie, de voorbereiding van de bijeenkomsten en het uitwerken van opdrachten.

  Studiekosten

  Studiekosten

  De opleiding Back-end development is in het kader van de Nederland Leert Door opleidingssubsidie kosteloos te volgen. Hierbij is de subsidieregeling met voorwaarden van de Rijksoverheid van toepassing. 

  Meer over deze regeling en de voorwaarden van deze regeling vind je op de website van de Rijksoverheid.

  Diploma

  Diploma

  Na de succesvolle afronding van deze module ontvang je een certificaat.

  Resultaat

  Resultaat

  Je hebt gedegen inzicht gekregen in de programmeertaal C# in combinatie met ASP.Net. Je kunt dit praktisch vertalen naar bruikbare softwareapplicaties voor jouw organisatie of voor een klant.

  Contact

  Contact

  Heb je vragen over deze back-end development opleiding? Of kun je advies gebruiken bij het maken van een keuze? Neem dan vrijblijvend contact op met Shirley van der Sande-Koevoets van de afdeling voorlichting en advies via info@avansplus.nl of via 076 – 525 88 14.

  Programma

  In deze module leer je in C# om objecten, methods en properties, event driven programmeren, forms en controls, buttons, labels en text boxes, radio buttons en check boxes, specifieke form properties, standaarddialogen , zelfgemaakte dialogen, menu’s en toolbars te programmeren.

  Programma - C# programmeren
   
  Download brochure Inscrijven