Skip to main content

Vanaf september starten de fysieke bijeenkomsten weer! Kijk hier voor meer informatie.

C# programmeren

Inschrijven
Opleiding C# programmeren
Iets voor jou?
 • In deze module leer je programmeren in C#
 • Je leert om een webapplicatie in C# en ASP.net te bouwen

C# is een programmeertaal die vaak wordt gebruikt als front-end taal. Je hebt gedegen inzicht gekregen in C# en weet je hoe je dit kunt toepassen. Je kunt dit praktisch vertalen naar concreet bruikbare toepassingen. Wil je leren programmeren of een nieuwe programmeertaal toevoegen aan je portfolio, dan is deze object georiënteerde programmeertaal iets voor jou. Ontdek de mogelijkheden van C# voor de ontwikkeling van user interfaces en grafische applicaties. 

Over deze kosteloze opleidingsmogelijkheid

Je krijgt deze unieke kans om kosteloos een scholingstraject te volgens via Avans+ als partner van CA-ICT. Hiermee is het mogelijk om, namens de Minister van Sociale Zaken en Werkgelegenheid én het opleidingscollectief Digipower 2021 een scholing aan te bieden voor deze module. Je kunt hierbij meerdere opleidingen combineren. Meer over deze regeling en de voorwaarden van deze regeling vind je op de website van de Rijksoverheid

Digipower 2021 is mede mogelijk gemaakt door CA-ICT, het opleidingsfonds voor de arbeidsmarkt ICT.

 

Praktische informatie
  Doelgroep

  Doelgroep

  Je hebt affiniteit met de software ontwikkeling. Je wilt bijvoorbeeld C# programmeur in ASP.Net worden. Jouw rol vraagt om ASP.Net goed te vertalen naar bruikbare toepassingen binnen jouw bedrijf. Daarnaast wil je graag verder groeien in jouw carrière met meer gespecialiseerde en toepasbare kennis op het gebied van ASP.Net C#.

  Werkvorm

  Werkvorm

  Het onderwijs wordt volledig online aangeboden. Het is hands-on en probleemgestuurd. In de eerste les wordt een eindopdracht door de docent met de deelnemers besproken. De deelnemers maken deze eindopdracht geleidelijk af met de concepten die ze in de lessen leren. Met het afronden en presenteren van deze eindopdracht rond een deelnemer met succes een cursus af.

  Studiebelasting

  Studiebelasting

  De cursus bestaat uit 5 bijeenkomsten van een dagdeel. Deze worden gegeven in een periode van 10 weken. In de weken waarin geen bijeenkomsten plaats vindt is de docent beschikbaar voor vragen en begeleiding van de eindopdracht.

  De begeleiding wordt aangeboden per telefoon, per email of in een online sessie.

  De lesdagen zullen zijn op maandag, donderdag en/of vrijdag.

  Studiekosten

  Studiekosten

  De opleiding Back-end development is in het kader van de Nederland Leert Door opleidingssubsidie kosteloos te volgen. Hierbij is de subsidieregeling met voorwaarden van de Rijksoverheid van toepassing. 

  Meer over deze regeling en de voorwaarden van deze regeling vind je op de website van de Rijksoverheid.

  Diploma

  Diploma

  Na de succesvolle afronding van deze module ontvang je een certificaat.

  Resultaat

  Resultaat

  Je hebt gedegen inzicht gekregen in de programmeertaal C# in combinatie met ASP.Net. Je kunt dit praktisch vertalen naar bruikbare softwareapplicaties voor jouw organisatie of voor een klant.

  Contact

  Contact

  Heb je vragen over deze back-end development opleiding? Of kun je advies gebruiken bij het maken van een keuze? Neem dan vrijblijvend contact op met de afdeling voorlichting en advies via info@avansplus.nl of via 0900 110 10 10.

  Programma

  In deze module leer je in C# om objecten, methods en properties, event driven programmeren, forms en controls, buttons, labels en text boxes, radio buttons en check boxes, specifieke form properties, standaarddialogen , zelfgemaakte dialogen, menu’s en toolbars te programmeren.

  Programma - C# programmeren
   
  Inspireer anderen
  en deel je ervaring!
  Schrijf een review
  Download brochure Inscrijven