Skip to main content

Bezoek onze open dag op zaterdag 7 oktober in Breda. Klik hier voor meer informatie.

C# programmeren

Opleiding C# programmeren
Iets voor jou?
 • In deze module leer je programmeren in C#
 • Je leert om een webapplicatie in C# en ASP.net te bouwen

C# is een programmeertaal die vaak wordt gebruikt als front-end taal. Je hebt gedegen inzicht gekregen in C# en weet je hoe je dit kunt toepassen. Je kunt dit praktisch vertalen naar concreet bruikbare toepassingen. Wil je leren programmeren of een nieuwe programmeertaal toevoegen aan je portfolio, dan is deze object georiënteerde programmeertaal iets voor jou. Ontdek de mogelijkheden van C# voor de ontwikkeling van user interfaces en grafische applicaties. 

Heb je vragen over deze opleiding? Ben je als organisatie geïnteresseerd in een incompanytraject óf wil jij je als individu inschrijven? Neem dan contact op met Reza Esmaili (076-5258805)of Irshad Rampersad (076-5258369).

Praktische informatie
  Doelgroep

  Doelgroep

  Je hebt affiniteit met de software ontwikkeling. Je wilt bijvoorbeeld C# programmeur in ASP.Net worden. Jouw rol vraagt om ASP.Net goed te vertalen naar bruikbare toepassingen binnen jouw bedrijf. Daarnaast wil je graag verder groeien in jouw carrière met meer gespecialiseerde en toepasbare kennis op het gebied van ASP.Net C#.

  Werkvorm

  Werkvorm

  Het onderwijs wordt volledig online aangeboden. Het is hands-on en probleemgestuurd. In de eerste les wordt een eindopdracht door de docent met de deelnemers besproken. De deelnemers maken deze eindopdracht geleidelijk af met de concepten die ze in de lessen leren. Met het afronden en presenteren van deze eindopdracht rond een deelnemer met succes een cursus af.

  Wil je meer weten over het programma van de opleiding? Vraag een brochure aan.

  Studiebelasting

  Studiebelasting

  De cursus bestaat uit 5 bijeenkomsten die op maandag van 19.00 uur tot 22.00 uur plaatsvinden. De lessen worden gegeven in een periode van 5 weken. Aparte begeleiding is mogelijk op afspraak met de docent. 

  Deze begeleiding wordt aangeboden per telefoon, per email of in een online sessie.

  Wil je meer weten over het programma van de opleiding? Vraag een brochure aan.

  Studiekosten

  Studiekosten

  De opleidingskosten bedragen €925,-.

  Verlaag je studiekosten met een subsidie of financiering

  Deelnemers aan deze opleiding kunnen in aanmerking komen voor een subsidie- of financieringsmogelijkheid, indien je aan de voorwaarden voldoet. Bekijk alle mogelijkheden en lees de voorwaarden op onze subsidie pagina.

  Stap regeling

  Voor deze opleiding kun je STAP budget aanvragen. Bekijk hoe dit werkt op de STAP budget pagina.

  Diploma

  Diploma

  Na de succesvolle afronding van deze module ontvang je een certificaat.

  Resultaat

  Resultaat

  Je hebt gedegen inzicht gekregen in de programmeertaal C# in combinatie met ASP.Net. Je kunt dit praktisch vertalen naar bruikbare softwareapplicaties voor jouw organisatie of voor een klant.

  Contact

  Contact

  Heb je vragen over deze opleiding? Of kun je advies gebruiken bij het maken van een keuze? Neem dan vrijblijvend contact op met de afdeling voorlichting en advies via info@avansplus.nl of 088-9098000.

  Programma

  In deze module leer je in C# om objecten, methods en properties, event driven programmeren, forms en controls, buttons, labels en text boxes, radio buttons en check boxes, specifieke form properties, standaarddialogen , zelfgemaakte dialogen, menu’s en toolbars te programmeren.

  Programma - C# programmeren
   
  Inspireer anderen
  en deel je ervaring!
  Schrijf een review
  Download brochure Inscrijven