Skip to main content

Vanaf 26 april openen wij onze deuren en starten we de fysieke lessen weer gedeeltelijk op! Kijk hier voor meer informatie.

Digital Communication with chatbots

 • niveau Postbachelor
 • duur 10 weken
 • studiebelasting 15 uur per week
 • studiekosten 0,-
Digital Communication with chatbots
Iets voor jou?
 • Je wilt alles weten over chatbots èn dit toepassen in jouw werk. 
 • Je zoekt een IT-module die aansluit bij jouw werkervaring en –niveau.
 • Je zet meteen de geleerde kennis om naar praktijktoepassingen voor jouw organisatie.

In de module Digital communication with chatbots leer je concepten, hulpmiddelen en technieken die je nodig hebt om volledig functionele chatbots te bouwen. De module is geschikt om zonder voorkennis van chatbots deel te nemen. Voordat het einde van de opleiding is bereikt, kun je chatbots bouwen en implementeren en deze efficiënte manier van communiceren gebruiken voor je eigen organisatie.

Over deze kosteloze opleidingsmogelijkheid

Je krijgt deze unieke kans om kosteloos een scholingstraject te volgens via Avans+ als partner van CA-ICT. Hiermee is het mogelijk om, namens de Minister van Sociale Zaken en Werkgelegenheid én het opleidingscollectief Digipower 2021 een scholing aan te bieden voor deze module. Belangrijk hierbij is dat het mogelijk is om maar 1 opleiding volledig gesubsidieerd te volgen. Meer over deze regeling en de voorwaarden van deze regeling vind je op de website van de Rijksoverheid

Digipower 2021 is mede mogelijk gemaakt door CA-ICT, het opleidingsfonds voor de arbeidsmarkt ICT.

Praktische informatie
  Doelgroep

  Doelgroep

  Ben je een professional in software- web, mobile-ontwikkeling, marketing en/of communicatie en betrokken bij de digitalisering van communicatie binnen jouw organisatie of voor andere organisaties, dan is deze module zeer actueel voor jou.

  Jouw rol vraagt om de technologische trends goed te vertalen naar bruikbare toepassingen rekening houdend met het belang van data en een goede beveiliging. Daarnaast wil je graag verder groeien in jouw carrière. Wil je weten of deze module aansluit bij jouw achtergrond en ambitie? Neem dan contact op met de opleidingsmanager voor een vrijblijvend en persoonlijk advies.

  Werkvorm

  Werkvorm

  Er wordt gewerkt met de VAL-methodiek. VAL staat voor Virtual Action Learning. Aan de hand van leerarrangementen ga je actief aan de slag binnen jouw eigen organisatie. Een leerarrangement heeft altijd een theoretische component die vervolgens in de eigen praktijk moet worden toegepast. Studenten geven elkaar actief feedback via het social learning platform.

  Gedurende het traject vindt er virtuele leerinteractie op het platform plaats in de vorm van leervragen, stellingen, interessante websites en artikelen. Na de feedback te hebben verwerkt in versie 2 van het leerarrangement vindt plenair de editorial review plaats. In deze actieve sessie worden de leerarrangementen besproken door de expert. In een betekenisvolle dialoog met de studenten wordt verdere diepgang op het onderwerp van het leerarrangement bereikt.

  Studiebelasting

  Studiebelasting

  Deze module Digital communication with chatbots bestaat uit 5 bijeenkomsten gedurende een periode van 10 weken. De gemiddelde studiebelasting is 10 tot 15 uur per week, naast de opleidingsdagen. Je besteedt deze uren aan zelfstudie, de voorbereiding van de bijeenkomsten en het uitwerken van opdrachten.

  Studiekosten

  Studiekosten

  De opleiding Digital communication with chatbots is in het kader van de Nederland Leert Door opleidingssubsidie kosteloos te volgen. Hierbij is de subsidieregeling met voorwaarden van de Rijksoverheid van toepassing. 

  Meer over deze regeling en de voorwaarden van deze regeling vind je op de website van de Rijksoverheid.

   

  Diploma

  Diploma

  Wanneer je het vereiste aantal studiepunten hebt behaald, ontvang je een certificaat van Avans+.

  Resultaat

  Resultaat

  Na de succesvolle afronding van deze module heb je gedegen inzicht gekregen in de mogelijkheden van digitale communicatie met chatbots en weet je hoe je deze kunt toepassen in jouw organisatie. Je kunt dit vertalen naar concreet bruikbare toepassingen voor jouw organisatie. Zo lever je een aantoonbare bijdrage aan de optimalisatie van de bedrijfsvoering en het realiseren van organisatiedoelstellingen. Kortom, je bent nóg waardevoller voor jouw organisatie.

  Vervolgopleiding

  Vervolgopleiding

  Met de module Digital communication with chatbots heb je meteen een stap gezet in jezelf te professionaliseren op IT-gebied. Heb je de smaak te pakken, kun je eenvoudig door met een van de 6 actuele modules uit de bachelor Software Engineer die meerwaarde voor jou en jouw organisatie creëren. Middels een assessment kun je zien of en hoeveel vrijstelling je hiervoor kunt krijgen.

  Contact

  Contact

  Heb je vragen over deze Digital communication with chatbots opleiding? Of kun je advies gebruiken bij het maken van een keuze? Neem dan vrijblijvend contact op met Shirley van der Sande-Koevoets van de afdeling voorlichting en advies via info@avansplus.nl of via 076 – 525 88 14.

  Programma

  De module Digital communication with chatbots is opgebouwd uit 5 blokken:

  • Blok 1: Uitleg chatbots
  • Blok 2: Bouwen van een chatbot
  • Blok 3 & 4: Bouwen van een maatwerk chatbot
  • Blok 5: Slotproject

  Programma Digital communication with chatbots
   
  Brochure aanvragen Inscrijven