Skip to main content

 I.v.m. de aangescherpte coronamaatregelen verzorgen we t/m 9 februari alleen online lessen. Bij vragen kun je contact met ons opnemen.

Digital Communication with chatbots

Digital Communication with chatbots
Iets voor jou?
 • Je wilt alles weten over chatbots èn dit toepassen in jouw werk. 
 • Je zoekt een IT-module die aansluit bij jouw werkervaring en –niveau.
 • Je zet meteen de geleerde kennis om naar praktijktoepassingen voor jouw organisatie.

In de module Digital communication with chatbots leer je concepten, hulpmiddelen en technieken die je nodig hebt om volledig functionele chatbots te bouwen. De module is geschikt om zonder voorkennis van chatbots deel te nemen. Voordat het einde van de opleiding is bereikt, kun je chatbots bouwen en implementeren en deze efficiënte manier van communiceren gebruiken voor je eigen organisatie.

Praktische informatie
  Doelgroep

  Doelgroep

  Ben je een professional in software- web, mobile-ontwikkeling, marketing en/of communicatie en betrokken bij de digitalisering van communicatie binnen jouw organisatie of voor andere organisaties, dan is deze module zeer actueel voor jou.

  Jouw rol vraagt om de technologische trends goed te vertalen naar bruikbare toepassingen rekening houdend met het belang van data en een goede beveiliging. Daarnaast wil je graag verder groeien in jouw carrière. Wil je weten of deze module aansluit bij jouw achtergrond en ambitie? Neem dan contact op met de opleidingsmanager voor een vrijblijvend en persoonlijk advies.

  Werkvorm

  Werkvorm

  Er wordt gewerkt met de VAL-methodiek. VAL staat voor Virtual Action Learning. Aan de hand van leerarrangementen ga je actief aan de slag binnen jouw eigen organisatie. Een leerarrangement heeft altijd een theoretische component die vervolgens in de eigen praktijk moet worden toegepast. Studenten geven elkaar actief feedback via het social learning platform.

  Gedurende het traject vindt er virtuele leerinteractie op het platform plaats in de vorm van leervragen, stellingen, interessante websites en artikelen. Na de feedback te hebben verwerkt in versie 2 van het leerarrangement vindt plenair de editorial review plaats. In deze actieve sessie worden de leerarrangementen besproken door de expert. In een betekenisvolle dialoog met de studenten wordt verdere diepgang op het onderwerp van het leerarrangement bereikt.

  Studiebelasting

  Studiebelasting

  Deze module Digital communication with chatbots bestaat uit 5 bijeenkomsten gedurende een periode van 10 weken. De gemiddelde studiebelasting is 10 tot 15 uur per week, naast de opleidingsdagen. Je besteedt deze uren aan zelfstudie, de voorbereiding van de bijeenkomsten en het uitwerken van opdrachten.

  Studiekosten

  Studiekosten

  De kosten voor de module Digital communication with chatbots zijn als volgt:

  • Opleidingskosten: € 1995,-.
  • Arrangementskosten: € 150,-.

  Alle genoemde bedragen zijn exclusief BTW. Opleidingskosten zijn vrijgesteld van BTW. Alle overige kosten worden belast met 9% BTW.

  De exacte kosten voor je zijn afhankelijk van jouw ontwikkeltraject. Je ontvangt voor aanvang van deze data opleiding een factuur.

  LEVENLANGLERENKREDIET

  Deelnemers aan de Digital communication with chatbots opleiding van Avans+ kunnen in aanmerking komen voor een Levenlanglerenkrediet. Dit houdt in dat je een lening kunt krijgen van de overheid voor het volgen van de opleiding, indien je aan de voorwaarden voldoet.

  Informatie over voorwaarden en aanvraagprocedure Levenlanglerenkrediet

  Diploma

  Diploma

  Wanneer je het vereiste aantal studiepunten hebt behaald, ontvang je een certificaat van Avans+.

  Resultaat

  Resultaat

  Na de succesvolle afronding van deze module heb je gedegen inzicht gekregen in de mogelijkheden van digitale communicatie met chatbots en weet je hoe je deze kunt toepassen in jouw organisatie. Je kunt dit vertalen naar concreet bruikbare toepassingen voor jouw organisatie. Zo lever je een aantoonbare bijdrage aan de optimalisatie van de bedrijfsvoering en het realiseren van organisatiedoelstellingen. Kortom, je bent nóg waardevoller voor jouw organisatie.

  Vervolgopleiding

  Vervolgopleiding

  Met de module Digital communication with chatbots heb je meteen een stap gezet in jezelf te professionaliseren op IT-gebied. Heb je de smaak te pakken, kun je eenvoudig door met een van de 6 actuele modules uit de bachelor Software Engineer die meerwaarde voor jou en jouw organisatie creëren. Middels een assessment kun je zien of en hoeveel vrijstelling je hiervoor kunt krijgen.

  Contact

  Contact

  Heb je vragen over deze Digital communication with chatbots opleiding? Of kun je advies gebruiken bij het maken van een keuze? Neem dan vrijblijvend contact op met Shirley van der Sande-Koevoets van de afdeling voorlichting en advies via info@avansplus.nl of via 076 – 525 88 14.

  test
  Blog
  Ben je op zoek naar informatie over een specifiek vakgebied? Lees meer op onze blog!
  Lees meer
  test
  Maatwerk
  Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een incompany- of maatwerktraject? Bekijk dan alle informatie over dit onderwerp.
  Lees meer
  Bezoek een virtuele voorlichtingsbijeenkomst

  Voor antwoorden op al je opleidingsvragen.

  Meld je nu aan
  Programma

  De module Digital communication with chatbots is opgebouwd uit 5 blokken:

  • Blok 1: Uitleg chatbots
  • Blok 2: Bouwen van een chatbot
  • Blok 3 & 4: Bouwen van een maatwerk chatbot
  • Blok 5: Slotproject

  Programma Digital communication with chatbots
   
  Brochure aanvragen Inscrijven