Skip to main content

Digital Communication with chatbots

Digital Communication with chatbots
iets voor u?
 • U wilt alles weten over chatbots èn dit toepassen in uw werk
 • U zoekt een IT module die aansluit bij uw werkervaring en –niveau
 • U zet meteen de geleerde kennis om naar praktijktoepassingen voor uw organisatie
   
In het kort
 • niveau Postbachelor
 • duur 10 weken
 • studiebelasting 15 uur per week
 • studiekosten 1.995,-
 • startdata
  • 10-09-2019 Breda
  • 12-09-2019 Utrecht
  • 17-09-2019 Rotterdam
  • 19-09-2019 Eindhoven
  • 21-09-2019 Zwolle
Bekijk alle startdata en locaties inschrijven
Digital Communication with chatbots

Digital Communication with chatbots

In de module Digital communication with chatbots leer je concepten, hulpmiddelen en technieken die je nodig hebt om volledig functionele chatbots te bouwen. De module is geschikt om zonder voorkennis van chatbots deel te nemen. Voordat het einde van de opleiding is bereikt, kun je chatbots bouwen en implementeren en deze efficiënte manier van communiceren gebruiken voor je eigen organisatie.

Digital communication with chatbots
  Doelgroep

  Doelgroep

  Bent u een professional in software- web, mobile- ontwikkeling, marketing en/of communicatie en betrokken bij de digitalisering van communicatie binnen uw organisatie of voor andere organisaties dan is deze module zeer actueel voor u. 

  Uw rol vraagt om de technologische trends goed te vertalen naar bruikbare toepassingen rekening houdend met het belang van data en een goede beveiliging. Daarnaast wilt u graag verder groeien in uw carrière. Wilt u weten of deze module aansluit bij uw achtergrond en ambitie? Neem dan contact op met de opleidingsmanager voor een vrijblijvend en persoonlijk advies.

  Werkvorm

  Werkvorm

  Er wordt gewerkt met de VAL-methodiek. VAL staat voor Virtual Action Learning. Aan de hand van leerarrangementen gaat u actief aan de slag binnen uw eigen organisatie. Een leerarrangement heeft altijd een theoretische component die vervolgens in de eigen praktijk moet worden toegepast. Studenten geven elkaar actief feedback via het social learning platform. 

  Gedurende het traject vindt er virtuele leerinteractie op het platform plaats in de vorm van leervragen, stellingen, interessante websites en artikelen. Na de feedback te hebben verwerkt in versie 2 van het leerarrangement vindt plenair de editorial review plaats. In deze actieve sessie worden de leerarrangementen besproken door de expert. In een betekenisvolle dialoog met de studenten wordt verdere diepgang op het onderwerp van het leerarrangement bereikt.

  Studiebelasting

  Studiebelasting

  Deze module Digital communication with chatbots bestaat uit 5 bijeenkomsten gedurende een periode van 10 weken. De gemiddelde studiebelasting is 10 tot 15 uur per week, naast de opleidingsdagen. U besteedt deze uren aan zelfstudie, de voorbereiding van de bijeenkomsten en het uitwerken van opdrachten.

  Studiekosten

  Studiekosten

  De kosten voor de module Digital communication with chatbots zijn als volgt:

  • Opleidingskosten: € 1995,-.
  • Arrangementskosten: € 150,-.

  Alle genoemde bedragen zijn exclusief BTW. Opleidingskosten zijn vrijgesteld van BTW. Alle overige kosten worden belast met 9% BTW.

  De exacte kosten voor u zijn afhankelijk van uw ontwikkeltraject. U ontvangt voor aanvang van deze data opleiding een factuur.  

  LEVENLANGLERENKREDIET

  Deelnemers aan de Digital communication with chatbots opleiding van Avans+ kunnen in aanmerking komen voor een Levenlanglerenkrediet. Dit houdt in dat u een lening kunt krijgen van de overheid voor het volgen van de opleiding, indien u aan de voorwaarden voldoet.

  Informatie over voorwaarden en aanvraagprocedure Levenlanglerenkrediet

  Diploma

  Diploma

  Wanneer u het vereiste aantal studiepunten heeft behaald, ontvangt u een certificaat van Avans+.

  Resultaat

  Resultaat

  Na de succesvolle afronding van deze module heeft u gedegen inzicht gekregen in de mogelijkheden van digitale communicatie met chatbots en weet u hoe u deze kunt toepassen in uw organisatie. U kunt u dit praktisch vertalen naar concreet bruikbare toepassingen voor uw organisatie. Zo levert u een aantoonbare bijdrage aan de optimalisatie van de bedrijfsvoering en het realiseren van organisatiedoelstellingen. Kortom, u bent nóg waardevoller voor uw organisatie.

  Vervolgopleiding

  Vervolgopleiding

  Met de module Digital communication with chatbots heeft u meteen een stap gezet in uzelf te professionaliseren op IT-gebied. Heeft u de smaak te pakken, kunt u eenvoudig door met een van de 6 actuele modules uit de bachelor Software Engineer die meerwaarde voor u en uw organisatie creëren. Middels een assessment kunt u zien of en hoeveel vrijstelling u hiervoor kunt krijgen. 

  Contact

  Contact

  Heeft u vragen over deze Digital communication with chatbots opleiding? Of kunt u advies gebruiken bij het maken van een keuze? Neem dan vrijblijvend contact op met Shirley van der Sande-Koevoets van de afdeling voorlichting en advies via info@avansplus.nl of via 076 – 525 88 14.

  Programma
  Programma

  De module Digital communication with chatbots is opgebouwd uit 5 blokken:

  • Blok 1: Uitleg chatbots
  • Blok 2: Bouwen van een chatbot
  • Blok 3 & 4: Bouwen van een maatwerk chatbot
  • Blok 5: Slotproject 

   

   

  Programma Digital communication with chatbots
  Brochure aanvragen Inscrijven