Skip to main content

Projectmatig samenwerken in het laboratorium

Projectmatig_samenwerken_lab
Iets voor jou?
 • Je leert om effectief en efficiënt samen te werken.
 • Kwaliteitsvraagstukken oplossen en doorvoeren van verbetervoorstellen.
 • Je wilt helder communiceren en jouw standpunten goed uiteen kunnen zetten.
test
Ben je op zoek naar informatie over een specifiek vakgebied? Kijk ook eens op het blog van Avans+.
Lees meer
r
test
Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een incompany- of maatwerktraject? Bekijk dan alle informatie over dit onderwerp.
Lees meer
r
Bezoek een voorlichtingsbijeenkomst

Voor antwoorden op al je opleidingsvragen.

Meld je nu aan
Praktische informatie
  Doelgroep

  Doelgroep

  Je werkt minimaal op postbachelorniveau en bent een gemotiveerde analist, researchanalist, scientist, supervisor, hoofdanalist, onderzoeker, projectmedewerker, projectleider of laboratoriummanager. Je wilt je persoonlijk verder ontwikkelen en wel zo dat het direct aansluit bij jouw eigen werksituatie. Je vindt het bovendien prettig dat je daarbij wordt gecoacht. Wij bieden deze opleiding speciaal aan voor professionals in een laboratoriumomgeving. Door herkenning van casussen en eigen praktijkvoorbeelden is er meer interactie mogelijk met vakgenoten.

  Werkvorm

  Werkvorm

  In deze module wordt de theorie gebruikt uit de toonaangevende methode projectmatig creëren en is een game ingezet om jouw vaardigheden in projectmatig samenwerken binnen een team in de praktijk te brengen.

  Studiebelasting

  Studiebelasting

  Deze module bestaat uit 3 opleidingsdagen (ca. 1x per maand). De opleidingsdagen vinden plaats in Breda van 9.00 tot 17.00 uur.

  Studiekosten

  Studiekosten

  De kosten voor de module Projectmatig samenwerken in het laboratorium zijn:

  • Modulekosten: € 1.675,-.
  • Arrangementskosten € 60,-.

  Je ontvangt een factuur voor aanvang van de opleiding.

  Alle genoemde bedragen zijn exclusief btw. Voor opleidingskosten geldt een tarief van 21% BTW. Alle overige kosten worden belast met 9% BTW.

  Diploma

  Diploma

  Na afronding van deze module ontvang je een bewijs van deelname. Bij succesvolle afronding van de gehele opleiding ontvang je het postbachelordiploma Persoonlijke en professionele ontwikkeling in het laboratorium.

  Resultaat

  Resultaat

  Na afloop van deze module ben je in staat om effectief samen te werken binnen een (multi)disciplinair team of (project)groep aan het realiseren van klantwensen en het oplossen van kwaliteitsvraagstukken, zodat vooraf gestelde doelen worden gerealiseerd.

  Contact

  Contact

  Heb je vragen over deze opleiding? Of kun je advies gebruiken bij het maken van een keuze? Neem dan vrijblijvend contact op met opleidingsmanager Petra van der Veeken via pvdveeken@avansplus.nl of via 076-5258888.

  Schrijf je in voor dit onderdeel

  Heb je een keuze kunnen maken? Schrijf je dan hier in voor dit onderdeel.

  inschrijven
  Brochure aanvragen Inscrijven