Skip to main content

Life Science

(6 OPLEIDINGEN )
Laboratoriumtechniek - Life Sciences
MEER WETEN OVER ONZE WERKWIJZE? ONTDEK HIER MEER
Bezoek een voorlichtingsbijeenkomst

in Breda, Den Haag, Eindhoven, Utrecht of Zwolle

Meld u nu aan
Opleidingen met kwaliteit

Onderzoek naar technieken die gebruikmaken van biologisch materiaal of die voornamelijk worden toegepast in farmaceutische, voedingsmiddelen- of medische instituten noemen we Life Science. Heeft u de ambitie zich te ontwikkelen in dit interessante vakgebied? Avans+ biedt unieke cursussen in Nederland!

Life Sciences bij Avans+, welke opleiding past bij u?

Avans+ biedt diverse opleidingen en cursussen op het gebied van Life Science, op zowel bachelor- als postbachelorniveau. Het deelnemersveld bestaat voornamelijk uit deelnemers werkzaam in Research and Development of Quality control, die zich verder willen ontwikkelen of specialiseren.

Heeft u behoefte aan meer kennis bij het opzetten van een bioanalytische assay om zo via goede analyses een product op de markt te kunnen zetten? Dan kunnen wij u de eendaagse cursus Ontwikkeling en validatie van immunoassays aanbevelen. Wilt u zich ontwikkelen op het gebied van pharmacokinetics? Hiervoor bieden wij een cursus Introduction to pharmacokinetics aan. De speciale kennis die analyses en voorbehandeling van therapeutische proteïnen, proteïnen drugs en biopharmaceuticals vereisen, reiken we u aan in de cursus analyse van peptiden proteïnen.

Praktijkgerichte opleidingen met een persoonlijk aspect

Aan de hand van voordrachten en toelichting op praktijkcases komen in onze opleidingen zowel theoretische als technische aspecten aan de orde. Docenten zijn vaak autoriteiten in het vakgebied waarin u les krijgt. Wij werken hierbij onder andere samen met het Erasmus MC Rotterdam en Avans Hogeschool, Lectoraat Analysetechnieken in de Life Science. Onze opleidingen worden zeer praktijkgericht ingestoken en er is tijdens de bijeenkomsten altijd ruimte voor uw persoonlijke vragen en interactie met de docent.

Meer weten over Life Science Laboratorium opleidingen?

Bent u benieuwd wat Avans+ voor u kan betekenen op het gebied van Life Science? Heeft u daarover nog vragen? Wij helpen u graag! Neem daarom contact met ons op voor een persoonlijk advies.

lees meer