Skip to main content

Lean Yellow Belt - incompany

Lean Yellow Belt (alleen incompany)
iets voor u?
 • Als leidinggevende of als uitvoerende heeft u (binnenkort) te maken met Lean-technieken.
 • U wilt een duidelijk beeld krijgen van de mogelijkheden van Lean Manufacturing.
 • U zoekt een praktijkgerichte maatwerktraining Lean Six Sigma Yellow Belt.
In het kort
 • niveau Postbachelor
 • duur 3 dagdelen
 • studiebelasting 4 uur per week
 • studiekosten
Lean yellow belt avansplus breda

Lean Yellow Belt - incompany

Trajecten als Lean Manufacturing, Operational Excellence en World Class Manufacturing kunnen uw organisatie optimaliseren. Daarbij is het wel noodzakelijk dat medewerkers deze trajecten begrijpen, ondersteunen en uitvoeren. De training Lean Six Sigma Yellow Belt maakt Lean-begrippen en -technieken tastbaar. Door een link te leggen naar uw eigen organisatie, krijgt u een duidelijk beeld van de mogelijkheden van Lean Manufacturing.

Incompanytraject Yellow Belt Lean

De training Lean Six Sigma Yellow Belt bieden wij alleen incompany aan. Zo kunnen wij het beste voldoen aan de specifieke vraag van uw organisatie. Laat u vrijblijvend informeren over de mogelijkheden. Maak een afspraak met Avans+ via 0900 110 10 10 of mail naar info@avansplus.nl.

lees meer
praktische informatie
  Doelgroep

  Doelgroep

  U heeft als leidinggevende of als uitvoerende te maken met Lean-technieken of u gaat zich daar in de toekomst mee bezighouden. De training Lean Yellow Belt kunt u ook uitstekend inzetten als integraal onderdeel van een Lean-interventie.

  Werkvorm

  Werkvorm

  U krijgt volop de gelegenheid uw praktijkervaring te vergroten door korte opdrachten, discussies en het toepassen van de theorie in uw eigen praktijk. De bijeenkomsten van de training Yellow Belt Six Sigma zijn zeer interactief. U deelt kennis en ervaring met de docenten en de mededeelnemers. Onze docenten zijn zelf ook werkzaam in de praktijk.

  Studiebelasting

  Studiebelasting

  De training Lean Yellow Belt omvat 3 bijeenkomsten van een dagdeel. Daarnaast bent u ongeveer een dagdeel bezig met onderzoek in uw dagelijkse praktijk.

  Studiekosten

  Studiekosten

  De kosten voor een incompanytraject zijn afhankelijk van het aantal deelnemers, de inhoud van de opleiding of het gewenste ontwikkeltraject. De invulling wordt toegespitst op de vraag vanuit uw organisatie. Afhankelijk van de opleidingsvraag kan een toelatingsassessment tot de mogelijkheden behoren. Wilt u meer informatie of een offerte op maat? Neem dan contact op met de opleidingsmanager via 0900 110 10 10 of mail naar info@avansplus.nl.

  Diploma

  Diploma

  Na afronding van de training Lean Six Sigma Yellow Belt ontvangt u het certificaat Lean Yellow Belt.

  Resultaat

  Resultaat

  Na de cursus Lean Yellow Belt begrijpt u de essentie van Lean Manufacturing, Operational Excellence en World Class Manufacturing. U beheerst de technieken en kunt deze in verband zien met de processen binnen uw eigen organisatie.

  Contact

  Contact

  Heeft u vragen over deze opleiding? Of kunt u advies gebruiken bij het maken van een keuze? Neem dan vrijblijvend contact op met Marjolein Rijskamp van de commerciële binnendienst via info@avansplus.nl of via 076 – 525 88 01.

  Programma
  Programma

  Na de training Lean Yellow Belt begrijpt u de essentie van Lean manufacturing, operational excellence en world class manufacturing. U beheerst de technieken en bent in staat om deze in verband te zien met de processen binnen uw eigen organisatie.

  Het programma van de training Lean Yellow Belt bestaat uit 3 dagdelen:

  • Lean manufacturing
  • Praktijkvoorbeelden
  • Lampenkappenspel

  Programma Lean Yellow Belt (alleen incompany)
  • Avans+ helpt professionals om beter te presteren. Onder ‘beter dan voorheen’ versta ik: in staat zijn dit resultaat te behalen in termen van snelheid en efficiency.

   testimonial-bkm-moniquevanwinkel
   Monique van Winkel
   Projectmanager
  • De organisatie binnen Avans+ is helder en er is altijd de mogelijkheid tot snel contact.

   lean yellow belt referentie
   Esther de Vries
  • Het persoonlijk contact met de deelnemers, docenten en de projectleider vind ik erg belangrijk. Door elkaar feedback te geven, kom je uiteindelijk ook tot betere resultaten.

   testimonial-bkm-berrymaanders
   Berry Maanders
   Docent Avans+
  Bekijk alle referenties
  Bezoek een voorlichtingsbijeenkomst

  Voor antwoorden op al uw opleidingsvragen

  Meld u nu aan
  Brochure aanvragen Inscrijven