U krijgt steeds meer te maken met de bedrijfsvoering van uw organisatie. Maar u twijfelt ook steeds meer aan uw vaardigheden. Heeft u wel de benodigde bedrijfskundige kennis? Met de opleiding Management en bedrijfskunde leert u in 18 maanden uw organisatie te analyseren, de organisatie te herstructureren naar de gewenste situatie en deze nieuwe werkelijkheid vast te houden.

Van boerenverstand naar gedegen kennis
Op dit moment functioneert u in de praktijk op basis van uw boerenverstand. Maar het liefst heeft u een gedegen basis. Een basis aan kennis die u in staat stelt om op een hoger managementniveau te functioneren. Leer processen en structuren in te richten om doelstellingen te behalen en grip te houden op het resultaat. En dan wilt u een combinatie van actuele theorie en ruime aandacht voor hoe u dit direct kunt toepassen in de praktijk. Klopt, toch?

Geen geheimen meer in bedrijfskunde
Dan is de opleiding Management en bedrijfskunde geschikt voor u. Met deze opleiding stijgt u boven uw vakgebied uit. De bedrijfskunde kent hierna geen geheimen meer voor u. Het programma van de opleiding is opgedeeld in verschillende bedrijfskundige thema’s. Daarnaast doet u veel kennis op door cases met mededeelnemers te bespreken.

 Wat levert het u op?

  • Inzicht in alle bedrijfskundige aspecten van organisaties
  • Direct toepasbare bedrijfskundige kennis
  • Betere doorgroeimogelijkheden naar management
  • Postbachelordiploma van Avans+

Vrijblijvend loopbaanoriëntatiegesprek
Bent u geïnteresseerd of heeft u nog vragen? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend (telefonisch) loopbaanoriëntatiegesprek. Bel 0900 110 10 10 (lokaal tarief) of mail naar jjoling@avansplus.nl.