Skip to main content

Masterclass Strategy and Business Fundamentals

Masterclass Strategy and Business Fundamentals
iets voor u?
 • U wilt direct uw management vaardigheden en ondernemende houding effectief verbeteren
 • U wilt door kennisdeling en co-creatie (met mede-deelnemers) u en uw organisatie ontwikkelen en verbeteren
 • U bent niet alleen op zoek naar een theoretische onderbouwing, maar wilt ook uw persoonlijke effectiviteit en onderzoekende houding in de praktijk ontwikkelen.
In het kort
 • niveau Masterclass
 • duur 7 maanden
 • studiebelasting 15 uur per week
 • studiekosten 7.460,-
 • startdata
  • 21-03-2019 Eindhoven
  • 21-03-2019 Breda
  • 10-10-2019 Houten
  • 10-10-2019 Apeldoorn
Bekijk alle startdata en locaties
Masterclass 1: Business fundamentals avans plus

Masterclass 1: Strategy and Business fundamentals

Deze masterclass geeft u inzicht in de samenhang tussen strategie en alle relevante bedrijfskundige aspecten. U verdiept zich in verschillende bedrijfsfuncties als operations, marketing, en finance. U leert hoe organisaties zich ontwikkelen en hoe uw eigen organisatie zich typeert in de markt. Vervolgens leert u business processen te doorgronden, risico’s te analyseren en financieel te verantwoorden. 

Binnen de leerlijn persoonlijk leiderschap krijgt u meer inzicht in de actuele ontwikkelingen op het gebied van management en leiderschap. Ook krijgt u inzicht in uw eigen drijfveren en gedrag. U gaat aan de slag met de ontwikkeling uw eigen leiderschapsstijl. U wordt gecoacht naar resultaatgericht en inspirerend leiderschap. 

In de leerlijn Methoden en Technieken staat het opzetten en plannen een praktijkgericht onderzoek centraal. U leert aan welke criteria een praktijkgericht onderzoek moet voldoen, welke soorten onderzoek er zijn en welke stappen moeten worden doorlopen. 

Deze masterclass is onderdeel van de Nederlandstalige Master of Strategic Management van Avans+. Deze opleiding is geaccrediteerd door de NVAO (Nederlands-Vlaamse Accreditatie Organisatie).
 

lees meer
Praktische informatie
  Doelgroep

  Doelgroep

  U heeft een opleiding afgerond op bachelor- of masterniveau en u heeft tenminste 5 jaar relevante werkervaring op managementniveau bijvoorbeeld als eindverantwoordelijke business(unit)manager, ondernemer, projectmanager of human resource manager.

  U wilt uw bedrijfskundige kennis en inzicht ontwikkelen, om in staat te zijn een volgende stap te zetten in uw professionele carrière.

  Werkvorm

  Werkvorm

  U doet kennis op, verkrijgt inzicht en ontwikkelt vaardigheden, zodat uw management vaardigheden en ondernemende houding effectiever wordt. U bestudeert literatuur en werkt praktijkcases uit. U werkt samen in kleine, sterk gemotiveerde teams. Zo wisselt u kennis en ervaring uit met andere deelnemers.

  Gedurende deze masterclass werkt u aan een aantal individuele opdrachten, gericht op uw eigen werkomgeving. U sluit de masterclass af met een groepsopdracht. Hiervoor levert u een onderwerp aan en werkt u een plan van aanpak en een rapport uit.

  Tot slot presenteert u het resultaat. U kunt hierbij rekenen op een adviseur die het proces begeleidt.

  Studiebelasting

  Studiebelasting

  De masterclass Strategy and Business Fundamentals duurt 7 maanden (exclusief vakanties). De 30 dagdelen zijn verdeeld over 15 dagen van 14.00 tot 21.00 uur, eenmaal per 2 á 3 weken een bijeenkomst. De gemiddelde studiebelasting is 15 uur per week naast de bijeenkomsten.

  Studiekosten

  Studiekosten

  Dit zijn de kosten van deze masterclass Strategy and Business Fundamentals:

  • Opleidingskosten: € 7.460,- (vrij van btw)
  • Boeken: circa € 500,- (exclusief 6% btw). Deze schaft u zelf aan.
  • Arrangementskosten: € 575,- (exclusief 6% btw)

  Hiervoor ontvangt u voor aanvang van de opleiding een factuur.

  Het is mogelijk om de opleidingskosten in termijnen te betalen via automatische incasso. Dat kan bij deze opleiding in 6 maandelijkse termijnen van € 1.260,-. Overige kosten worden bij de eerste termijn geïncasseerd.

  Levenlanglerenkrediet

  Deelnemers aan deze opleiding kunnen in aanmerking komen voor een Levenlanglerenkrediet. Dit houdt in dat u een lening kunt krijgen van de overheid voor het volgen van de opleiding, indien u aan de voorwaarden voldoet.

  Informatie over voorwaarden en aanvraagprocedure Levenlanglerenkrediet

  Diploma

  Diploma

  Bij het succesvol afronden van alle opdrachten ontvangt u het diploma masterclass Strategy and Business Fundamentals. Dit is een onderdeel van de Nederlandstalige Executive Master of Business Administration.

  U kunt nu verder gaan met de Masterclass Change; transitions and transformations. Deze masterclass is het tweede onderdeel van de Nederlandstalige Executive Master of Business Administration en kan ook afzonderlijk worden gevolgd.

  Resultaat

  Resultaat

  Aan het eind van de masterclass Strategy and Business Fundamentals beschikt u over een gedegen kennis van en inzicht in de belangrijke functionele vakgebieden en bent u beter in staat om bedrijfsprocessen op tactisch en/of strategisch niveau te sturen.

  Contact

  Contact

  Heeft u vragen over deze opleiding? Of kunt u advies gebruiken bij het maken van een keuze? Neem dan vrijblijvend contact op met Shirley Koevoets van de commerciële binnendienst via info@avansplus.nl of via 076 – 525 88 01. 

  Schrijf u in voor dit onderdeel

  Heeft u uw keuze kunnen maken? Schrijf u dan hier in voor dit onderdeel.

  inschrijven
  Brochure aanvragen Inscrijven