Projectmanagement is niet altijd eenvoudig. U krijgt namelijk niet zomaar controle over het proces en de structuur van uw projecten. Met onze postbacheloropleiding Projectmanagement wordt dit echt geen probleem meer!

Opleiding projectmanagement bij Avans+

Eenmalige, complexe opdrachten kunt u met projectmatig werken op een gestructureerde manier tot een goed einde brengen. Projectmatig werken is een praktisch toepasbare en doelgerichte methodiek. De postbacheloropleiding Projectmanagement laat u op een speelse en verfrissende manier kennismaken met deze methodiek. Door zowel de ‘harde’ (proces en procedure) als de ‘zachte’ (leiderschap en samenwerken) kant van projectmanagement te beheersen, kunt u zich verder professionaliseren in het vak.

Deze opleiding is geschikt voor professionals die werken op minimaal hbo-niveau. U bent bijvoorbeeld werkzaam als projectmedewerker, projectengineer, projectleider of u heeft de ambitie om dat te gaan doen.

> Lees meer over de opleiding Projectmanagement

Ontwikkelen op andere vlakken

Naast een postbacheloropleiding Projectmanagement kunt zich ook ontwikkelen op andere vlakken van projectmanagement met de volgende opleidingen:
+ Masterclass Programmamanagement
+ IPMA® examentraining niveau C en D
+ Prince2® Foundation
Prince2® Practitioner