Skip to main content

Projectmanagement game - incompany

Projectmanagement game
iets voor u?
 • Uw vaardigheden voor projectmatig werken wilt u toetsen in een levensechte setting.
 • U wilt inzicht in uw kwaliteiten als projectmanager en/of projectmedewerker.
 • U zoekt een uitdagende en effectieve manier om te werken aan uw ontwikkeling.
In het kort
 • niveau Postbachelor
 • duur 1 dag
 • studiebelasting 4-6 uur
 • studiekosten
Projectmanagement game avansplus breda

Projectmanagement game - incompany

Organisaties pakken door toenemende veranderingen steeds meer activiteiten projectmatig op. Steeds meer professionals werken daarom projectmatig. Uw vaardigheden voor projectmatig werken worden dus alsmaar belangrijker.

Train uw vaardigheden

Met de project management game brengt u uw vaardigheden voor projectmatig werken in de praktijk. U past de theorie toe in een levensechte setting, waarbij u met andere deelnemers aan de slag gaat om een uitdagende projectopdracht te vervullen. De projectmanagement game biedt u de mogelijkheid om uw soft skills in een veilige omgeving te oefenen. Leer van de andere deelnemers, de acteur en de trainer.

Projectmanagement game: effectief leren

Onze project management game is spannend, creatief en een uitdaging voor iedereen die op zoek is naar een nieuwe manier van ontwikkelen. Uit onderzoek is gebleken dat learning by doing, leren door te ervaren, één van de meest effectieve leermethodes is. Projectmanagement games zijn dé manier om dit mogelijk te maken.

lees meer
praktische informatie
  Doelgroep

  Doelgroep

  Wilt u meer inzicht krijgen in uw vaardigheden en zo een betere keus maken voor een intensieve opleiding? Of wilt u nieuwe inzichten na een opleiding Projectmanagement of projectmatig werken in een levensechte setting oefenen? Dan is de Projectmanagement game zeker interessant voor u!

  Werkvorm

  Werkvorm

  De Projectmanagement game is een unieke ervaring met een dagvullend programma. Gedurende de dag bent u projectleider of medewerker en vervult u samen met andere deelnemers een projectopdracht. Net als in de dagelijkse praktijk vult de dag zich met verwachte en onverwachte situaties. Dit zijn gebeurtenissen die direct en indirect uw project beïnvloeden. Het creëren van een gezonde en competitieve teamgeest is essentieel op deze dag. Het is aan u om een succes van de dag te maken en de project management game te winnen!

  Studiebelasting

  Studiebelasting

  De Projectmanagement game vindt plaats in de ochtend- en middaguren. De eindtijd is variabel, afhankelijk van hoe de dag verloopt, wat er gebeurt en welke dynamiek er plaatsvindt. Voorbereiding voor de project management game neemt ongeveer 4 tot 6 uur in beslag. Afronding na de PM game zal maximaal een uur bedragen.

  Studiekosten

  Studiekosten

  De kosten voor een incompanytraject zijn afhankelijk van het aantal deelnemers, de inhoud van de opleiding of het gewenste ontwikkeltraject. De invulling wordt toegespitst op de vraag vanuit uw organisatie. Afhankelijk van de opleidingsvraag kan een toelatingsassessment tot de mogelijkheden behoren. Wilt u meer informatie of een offerte op maat? Neem dan contact op met de opleidingsmanager via 0900 110 10 10 of mail naar info@avansplus.nl.

  Diploma

  Diploma

  Iedere deelnemer ontvangt een bewijs van deelname en een kleine attentie. Uiteraard is aan het einde van de Projectmanagement game de winnaar bekend. Het winnende team belonen we met een leuke prijs die past bij de geleverde prestatie.

  Resultaat

  Resultaat

  Projectmanagement games leveren u inzicht op in uw kwaliteiten als projectmanager en/of projectmedewerker. Na de PM game weet u welke vaardigheden bij u sterk zijn ontwikkeld en welke vaardigheden minder aanwezig zijn. Met dit inzicht kunt u uw performance in uw dagelijkse praktijk verbeteren.

  Contact

  Contact

  Heeft u vragen over deze opleiding? Of kunt u advies gebruiken bij het maken van een keuze? Neem dan vrijblijvend contact op met Shirley Koevoets van de afdeling voorlichting en advies via info@avansplus.nl of via 076 – 525 88 14.

  Programma
  Begin van de dag

  “Het is 9.00 uur. We krijgen een korte briefing van de dag. Ik word ingedeeld in een projectteam. We vragen vrij snel een gesprek aan bij de opdrachtgever, want we hebben meer informatie nodig om van start te kunnen gaan. De projectopdracht overtreft ieders verwachting. Wat een uitdaging, maar hoe gaan we het aanpakken? De eerste stap is in ieder geval het maken van een goede teamverdeling. Wie heeft welke kwaliteiten, wat heeft ieders voorkeuren en welke rol past wie het beste?” Game elementen zijn:

  • Hoe om te gaan met opdrachtgever?
  • Ontwikkelen highlights van het projectplan
  • Teamontwikkeling
  • Inrichten projectorganisatie, verdelen taken

   

  Programma Projectmanagement game begin
  Eind van de dag

  “Ik ben volop in onderhandeling met de opdrachtgever. Hij maakt het me moeilijk. De laatste losse eindjes van het project worden aan elkaar geknoopt. De zoemer klinkt, de tijd is om. Met rode wangen presenteren we ons eindresultaat aan de opdrachtgever. Zo, dat was een écht staaltje teamwork! Even later komt de opdrachtgever met een grote glimlach binnenlopen. Hij is erg tevreden met het eindresultaat; we hebben het beste projectresultaat opgeleverd van de dag.” Game elementen zijn:

  • Uitvoeren en beheersen van het project
  • Omgaan met wijzigingen in het project
  • Leiderschap
  • Conflicthantering

  Programma Projectmanagement game eind
  • Avans+ helpt professionals om beter te presteren. Onder ‘beter dan voorheen’ versta ik: in staat zijn dit resultaat te behalen in termen van snelheid en efficiency.

   testimonial-bkm-moniquevanwinkel
   Monique van Winkel
   Projectmanager
  • De organisatie binnen Avans+ is helder en er is altijd de mogelijkheid tot snel contact.

   testimonial-bkm-estherdevries
   Esther de Vries
   Ouddeelnemer Avans+
  • Het persoonlijk contact met de deelnemers, docenten en de projectleider vind ik erg belangrijk. Door elkaar feedback te geven, kom je uiteindelijk ook tot betere resultaten.

   testimonial-bkm-berrymaanders
   Berry Maanders
   Docent Avans+
  Bekijk alle referenties
  Brochure aanvragen Inscrijven