Lees hoe Peter Wellink de Masterclass Professioneel coachen heeft ervaren:

“Naar aanleiding van mijn persoonlijk ontwikkelplan ben ik op zoek gegaan naar een opleiding waarbij mijn ‘coach skill set’ verder onderbouwd en uitgebouwd kon worden. Na de informatiemiddag in Utrecht, had ik een goed gevoel bij de opleiding zoals die door Avans+ wordt aangeboden.

Gegroeid in alle opzichten

Na het volgen van de opleiding ben ik in staat om de coachingsgesprekken meer structuur en inhoud te geven. Daarnaast gebruik ik nu andere methoden tijdens een coachingssessie dan bijvoorbeeld alleen maar vragen stellen.

Mijn zelfvertrouwen tijdens coachingssessies is gegroeid. Ik durf veel meer door te vragen en heb voldoende bruikbare tools achter de hand om coachees verder te helpen en te ontwikkelen.

Ik word nu ook ingezet door mijn werkgever om medewerkers die niet direct aan mij rapporteren, te coachen. Ook ben ik nu beter in staat om mijn team succesvoller te laten presteren en de individuen binnen het team het beste uit zichzelf te laten halen.

Een nieuw begin

Voorlopig wil ik mijn coachingsactiviteiten nog verder ontwikkelen binnen mijn huidige organisatie. In de toekomst wil ik me zelfs volledig gaan richten op het coachen van mensen en niet meer als teammanager opereren. Met het oog op mijn carrière zie ik de Masterclass Professioneel coachen als de start van een nieuw begin."

Woorden als boeiend, leerzaam, praktijkgericht en leuk typeren voor mij de masterclass Professioneel coachen van Avans+”.