Skip to main content

Kom zaterdag 13 april naar de open dag in Breda. Meld je hier aan!

Masterclass ChatGPT en AI voor RAB

5
1 review
 • niveau Postbachelor
 • duur 1 dag
 • studiebelasting 2 uur
 • studiekosten 595,-
PE ChatGPT
Iets voor jou?
 • Je bent een financieel adviseur, financieel manager of intermediair in de financiële sector
 • Je wilt de mogelijkheden van ChatGPT benutten om klanten beter te adviseren
 • Je bent geïnteresseerd is het integreren van geavanceerde technologieën in bestaande bedrijfsprocessen en financieel advies

Waarom de masterclass ChatGPT?

ChatGPT heeft als nieuwe technologische ontwikkeling veel potentieel om de financiële sector te ondersteunen. In deze masterclass PE ChatGPT wordt stilgestaan bij wat large language models zoals ChatGPT zijn. En hoe ze in staat zijn om complexe taken uit te voeren die verband houden met natuurlijke taalverwerking (NLP), zoals het begrijpen en genereren van menselijke taal en het verwerken van enorme hoeveelheden tekst. Naast de voordelen is het ook belangrijk om stil te staan bij belangrijke kwesties met betrekking tot privacy, beveiliging en verantwoordelijkheid die zorgvuldig moeten worden aangepakt bij de implementatie ervan.

ChatGPT voor financiële en fiscale professionals

ChatGPT is hét onderwerp van 2023. In de dynamische, financiële wereld is het essentieel om op de hoogte te blijven van technologische ontwikkelingen. ChatGPT is een geavanceerd taalmodel ontwikkeld door OpenAI. Deze ontwikkeling staat voor een belangrijke vooruitgang op het gebied van automatisering en klantinteractie.

Deze masterclass heeft als doel inzicht te geven in de toepassingen en implicaties van ChatGPT en de vertaalslag te maken naar het fiscale vakgebied. Tijdens de masterclass leer je hoe je deze artificial intelligence technologie kunt integreren in je werkprocessen om zo nauwkeuriger en efficiënter te opereren. Na het volgen van deze masterclass ben je voorbereid op toekomstige innovaties binnen de financiële sector.

Praktische informatie
  Doelgroep

  Doelgroep

  Je bent werkzaam als fusie- en overnamespecialist, intermediair, relatiebeheerder, financieel (bedrijfs)adviseur, accountant, financieel planner, controller, waarderingsdeskundige/valuator of belastingadviseur en je op de hoogte blijven van de laatste technologische ontwikkelingen in relatie tot financieel advies.

  Werkvorm

  Werkvorm

  Tijdens deze interactieve dag van 6 uur wisselen theorie en praktijk elkaar af. Het meebrengen van een laptop wordt aangeraden, input tijdens deze dag wordt zeer op prijs gesteld. Tijdens de masterclass ga je zelf actief aan de slag met ChatGPT.

  Studiebelasting

  Studiebelasting

  De PE ChatGPT is een bijeenkomst van 1 dag. 

  Studiekosten

  Studiekosten

  De kosten van de PE ChatGPT zijn als volgt:

  • Opleidingskosten: € 595,- 
  • Leermiddelen: € 25,- 
  • Arrangementskosten € 35,- 

  Deze masterclass ChatGPT is inclusief het boek 'Hallo, ik ben ChatGPT’.

  Sta je in één van onze registers? Dan ontvang je 10% korting op de opleidingskosten. 

  Je ontvangt voor aanvang van de bijeenkomst een factuur.

  Alle genoemde bedragen zijn exclusief BTW. Opleidingskosten zijn vrijgesteld van BTW. Alle overige kosten worden belast met 9% BTW.

  Verlaag je studiekosten met een subsidie of financiering
  Deelnemers van deze opleiding kunnen in aanmerking komen voor een subsidie- of financieringsmogelijkheid, indien je aan de voorwaarden voldoet. Bekijk alle mogelijkheden en lees de voorwaarden op onze subsidie pagina.  

  Diploma

  Diploma

  Na het succesvol afronden van de PE ChatGPT ontvang je een bewijs van deelname. Ben je ingeschreven in één van onze registers? Dan vermelden wij jouw PE-activiteit in het register.

  Resultaat

  Resultaat

  Na het volgen van deze bijeenkomst heb je een goede basis van AI, Large Language Models en ChatGPT in het bijzonder. Je bent op de hoogte van de kansen, maar ook de gevaren die AI-modellen met zich meebrengen. Tot slot ben je in staat om ChatGPT zelf te gebruiken in de financiële context en hierbuiten.

  Contact

  Contact

  Heb je vragen over deze bijeenkomst? Of kun je advies gebruiken bij het maken van een keuze? Neem dan vrijblijvend contact op met de afdeling voorlichting en advies via info@avansplus.nl of 088-909 80 00. 

  Programma

  Omschrijving inhoud programma

  Tijdens de bijeenkomst komen de volgende onderwerpen aan bod:

  • Introductie in AI, Large Language Models (LLM’s) en specifiek in ChatGPT
  • Gebruik van ChatGPT in de financiële context en hierbuiten
  • Verkenning van kansen die AI-modellen als ChatGPT bieden
  • Verkenning van gevaren die AI-modellen als ChatGPT creeëren
  • Mogelijkheden om AI-modellen bedrijfsbreed in te zetten
  • Verkenning van praktische AI-applicaties 
  • Blik op de toekomst

  Programma PE ChatGPT
   

  Dit zijn mensen die je zijn voorgegaan

  5
  1 review
  Download brochure Inscrijven