Skip to main content

Masterclass Duurzame Inzetbaarheid (generatiemanagement) voor EB en Verzuim

Masterclass Duurzame Inzetbaarheid (generatiemanagement) voor EB en Verzuim
iets voor u?
 • U staat in het EB-register als EBA, EBP of RVI.
 • U wilt de laatste ontwikkelingen op EB-gebied weten.
 • U wilt meer leren over duurzame inzetbaarheid.
In het kort
 • niveau Postbachelor
 • duur 1 dag
 • studiebelasting 6 uur
 • studiekosten € 395,-
 • startdata
Bekijk alle startdata en locaties
Foto Masterclass Duurzame inzetbaarheid (generatiemanagement) voor EB en verzuim

Masterclass Duurzame inzetbaarheid (generatiemanagement) voor EB en verzuim

Als EB- en verzuimadviseur houdt u zich bezig met het verminderen van de schadelast als gevolg van arbeidsongeschiktheid. Om de kosten van verzuim te drukken is werken aan duurzame inzetbaarheid belangrijk.

In de Masterclass Duurzame inzetbaarheid (generatiemanagement) voor EB en verzuim bespreken we de nieuwste ontwikkelingen en krijgt u inzicht in enkele praktijkmodellen. Ook leert u hoe u snel een analyse kunt maken, welke interventies daarbij horen en hoe u de PDCA-cyclus integreert. Zo borgt u aangebrachte verbeteringen en maakt u medewerkers eigenaar van hun eigen inzetbaarheid.

Praktische informatie
  Doelgroep

  Doelgroep

  U bent geregistreerd in het EB register als Employee Benefits Adviseur (EBA), Employee Benefits Planner (EBP) of Registeradviseur Verzuim- en Inkomensmanagement (RVI) of u bent werkzaam als adviseur op het gebied van verzuimmanagement. U wilt op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen en veranderingen rondom Employee Benefits.

  Werkvorm

  Werkvorm

  Afhankelijk van het door u gekozen programma krijgt u literatuur, een zelfstudiepakket of een werkopdracht thuisgestuurd. In deze masterclass bespreken we de nieuwste ontwikkelingen, behandelen we de lesstof en delen we casuïstiek en praktijkvoorbeelden. U krijgt inzicht in enkele praktijkmodellen die u direct kunt gebruiken in uw dagelijkse werkzaamheden. Ook leert u hoe u snel een analyse kunt maken en welke interventies daarbij horen.

  Studiebelasting

  Studiebelasting

  De Masterclass Duurzame inzetbaarheid (generatiemanagement) voor EB en verzuim bestaat uit 1 bijeenkomst van 1 dag.

  Studiekosten

  Studiekosten

  De kosten van de Masterclass Duurzame inzetbaarheid (generatiemanagement) voor EB en verzuim zijn: € 395,- (vrij van btw). Dit is exclusief leermiddelen (€ 5,- incl. btw) en arrangementskosten (€ 5,- incl. btw). Staat u in het EB- en Verzuimregister? Dan ontvangt u 10% korting. U ontvangt voor aanvang van de masterclass een factuur.

  Diploma

  Diploma

  Als u de Masterclass Duurzame inzetbaarheid (generatiemanagement) voor EB en verzuim heeft afgerond, ontvangt u een bewijs van deelname. Daarnaast worden uw PE-uren bijgewerkt in het EB-register.

  Resultaat

  Resultaat

  Na afloop van de masterclass heeft u extra specialistische kennis op het gebied van verzuimpreventie en duurzame inzetbaarheid.Beschrijving: http://d.adroll.com/cm/f/out

  Contact

  Contact

  Heeft u vragen over deze opleiding? Of kunt u advies gebruiken bij het maken van een keuze? Neem dan vrijblijvend contact op met opleidingsmanager Aldert Verlinde via averlinde@instituutscire.nl of via 076-5258305.

  Programma

  Het programma van de masterclass Duurzame inzetbaarheid ziet er als volgt uit:

  • Interactieve kennismaking
  • Welke keuzes maakt u nu (al) op het gebied van DI
  • Externe analyse
  • Interne analyse
  • Wat werkt wel en wat niet op het gebied van DI
  • Aan de slag!

  mc-di-programma
  • Door mijn onderzoek ben ik een expert geworden; precies wat ik nodig had om de directie uitgelegd te krijgen dat de maatschappij veel eist van de financiële branche en om actie vraagt.

   testimonial-scire-erikdevries
   Erik de Vries
   Financieel adviseur
  • De studie heeft mij gevormd tot een kritische en goed voorbereide gesprekspartner voor mijn adviseurs en ik ben een deskundige partij aan de onderhandelingstafel geworden.

   testimonial-scire-anthonyvanganzewinkel
   Anthony van Ganzewinkel
   Ondernemer
  • Het resultaat was verrassend. De performance van de accountmanagers en de tussenpersonen verbeterde sterk; het accent verschoof van producten verkopen naar adviseren over verzuim en inkomen
   testimonial-scire-r.deleede
   R. de Leede
   Opdrachtgever
  Bekijk alle referenties
  Bezoek een voorlichtingsbijeenkomst

  Voor antwoorden op al uw opleidingsvragen

  Meld u nu aan
  Brochure aanvragen Inscrijven