Skip to main content

Masterclass Eigenrisicodragerschap (ERD)

Masterclass Eigenrisicodragerschap (ERD)
iets voor u?
 • U staat in het EB-register als EBA, EBP of RVI.
 • U wilt de laatste ontwikkelingen op EB-gebied weten.
 • U wilt meer leren over Eigenrisicodragerschap (ERD).
In het kort
 • niveau Postbachelor
 • duur 1 dag
 • studiebelasting 6 uur per week
 • studiekosten € 395,-
Foto Masterclass Eigenrisicodragerschap

Masterclass Eigenrisicodragerschap

Voortdurende bijscholing is een must om bij te blijven op uw vakgebied en uw klanten optimaal te kunnen adviseren. Daarom organiseert Avans+, in samenwerking met Instituut Scire, regelmatig interactieve trainingen en masterclasses.

Praktische informatie
  Doelgroep

  Doelgroep

  U bent geregistreerd in het EB register als Employee Benefits Adviseur (EBA), Employee Benefits Planner (EBP) of Registeradviseur Verzuim- en Inkomensmanagement (RVI) of u bent werkzaam als adviseur, adviseurs inkomensverzekeringen, werkgeversadviseurs, (arbodienstdienstverleners, accountants, casemanagers en arbeidsdeskundigen) op het gebied van Employee Benefits. U wilt op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen en veranderingen rondom Employee Benefits.”

  Werkvorm

  Werkvorm

  Afhankelijk van het door u gekozen programma krijgt u literatuur, een zelfstudiepakket of een werkopdracht thuisgestuurd. In de bijeenkomsten behandelen we de lesstof en delen we casuïstiek en praktijkvoorbeelden.

  Studiebelasting

  Studiebelasting

  De masterclass Eigenrisicodragerschap wordt gegeven in een bijeenkomst van 1 dag.

  Studiekosten

  Studiekosten

  De kosten van de Masterclass Eigenrisicodragerschap zijn: € 395,- (vrij van btw). Dit is exclusief leermiddelen (€ 5,- incl. btw) en arrangementskosten (€ 5,- incl. btw). Staat u in het EB- en Verzuimregister? Dan ontvangt u 10% korting. U ontvangt voor aanvang van de Masterclass een factuur.

  Diploma

  Diploma

  Bij een succesvolle afronding van de masterclass Eigenrisicodragerschap ontvangt u een bewijs van deelname.

  Resultaat

  Resultaat

  Na afronding van de masterclass heeft u specialistische kennis op het gebied van ERD. U kunt uw klanten hier adequaat over adviseren.

  Contact

  Contact

  Heeft u vragen over deze opleiding? Of kunt u advies gebruiken bij het maken van een keuze? Neem dan vrijblijvend contact op met opleidingsmanager Aldert Verlinde via averlinde@instituutscire.nl of via 076-5258305.

  • Door mijn onderzoek ben ik een expert geworden; precies wat ik nodig had om de directie uitgelegd te krijgen dat de maatschappij veel eist van de financiële branche en om actie vraagt.

   testimonial-scire-erikdevries
   Erik de Vries
   Financieel adviseur
  • De studie heeft mij gevormd tot een kritische en goed voorbereide gesprekspartner voor mijn adviseurs en ik ben een deskundige partij aan de onderhandelingstafel geworden.

   testimonial-scire-anthonyvanganzewinkel
   Anthony van Ganzewinkel
   Ondernemer
  • Het resultaat was verrassend. De performance van de accountmanagers en de tussenpersonen verbeterde sterk; het accent verschoof van producten verkopen naar adviseren over verzuim en inkomen
   testimonial-scire-r.deleede
   R. de Leede
   Opdrachtgever
  Bekijk alle referenties
  Bezoek een voorlichtingsbijeenkomst

  Voor antwoorden op al uw opleidingsvragen

  Meld u nu aan