Skip to main content

Vanaf september starten de fysieke bijeenkomsten weer! Kijk hier voor meer informatie.

PE Bloopers in bedrijfsopvolging

 • niveau Postbachelor
 • duur 1 dag
 • studiebelasting n.v.t.
 • studiekosten 595,-
PE Bloopers in bedrijfsopvolging
Iets voor jou?
 • Up-to-date over de bloopers op juridisch gebied
 • Up-to-date over de bloopers op economisch gebied
 • Interessante interactie tussen deelnemers en docenten

Bij het verkopen van ondernemingen gaat het soms flink mis. Dan hebben we het niet over verwachtingen die niet uitkomen, culturen die niet blijken te matchen of strategische teleurstellingen. We hebben het hier over zaken die mis gaan bij het sluiten van een deal. Voor veel ondernemers is de verkoop van hun bedrijf een unieke gebeurtenis. Maar als het goed is worden ze ondersteund door ervaren professionals die de klappen van de zweep kennen en beducht zijn op trucs in de onderhandelingen en valkuilen in het proces. Toch komt het wel eens voor dat adviseurs fouten maken. Is het voor hun cliënt dan echter wel duidelijk dat er iets mis gaat? Kennen de adviseurs alle tips en trucs en hebben ze voldoende ervaring? Aan de hand van ervaringen uit de praktijk zullen de docenten Bart Voorvaart (Cleber Advocaten) en Peter Paul Buijsrogge (BrightOrange) een aantal “bloopers” bespreken. Daarbij wordt zowel een juridische als ook een economische invalshoek genomen.

Praktische informatie
  Doelgroep

  Doelgroep

  Deze PE is interessant voor adviseurs in bedrijfsovernames.

  Werkvorm

  Werkvorm

  Je volgt een interactieve en praktijkgerichte bijeenkomst van 6 uur. Gedurende de dag is er ruimte voor interactie en discussie met de andere cursisten en de docent.

  Studiekosten

  Studiekosten

  De kosten van de PE Bloopers in Bedrijfsopvolging bedragen € 595 (vrij van btw). Dit is exclusief leermiddelen (€ 27,25 incl. btw) en arrangementskosten (€ 27,25  Incl. btw). Sta je in het RAB-register? Dan ontvang je 10% korting. Je ontvangt voor aanvang van de bijeenkomst een factuur.

  Studiebelasting

  Studiebelasting

  Na het succesvol afronden van de PE Bloopers in Bedrijfsopvolging ontvang je een bewijs van deelname.

  Ben je geregistreerd in het RAB-register? Dan vermelden wij je PE-activiteit in het register.

  Docenten

  Docenten

  Bart Voorvaart

  Bart Voorvaart begeleidt cliënten bij (internationale) overnames, private equity transacties, herstructurering en geschillen tussen aandeelhouders. Hij begon zijn loopbaan als transactieadvocaat bij het toenmalige Trenité Van Doorne met als specialisatie M&A, venture capital en financieringen. Na ruim vijf jaar stapte Bart over naar afdeling Investment Banking van ABN AMRO, waar hij een groot aantal beursgerelateerde transacties begeleidde. In 2004 richtte Bart samen met Maarten Drop Cleber op. Bart is een multidisciplinair adviseur die zeer goed is ingevoerd in zowel de IT- en internet sector als de bancaire sector. Hij is een buitengewoon gedreven onderhandelaar. Cliënten waarderen hem om zijn vermogen commercieel en strategisch mee te denken, zijn rekenkundig inzicht en zijn vaardigheid om ingewikkelde zaken helder te verwoorden. Bart brengt graag partijen bij elkaar, ook om kennis en ervaring te delen. Zo werkt hij nauw samen met investeerders en andere disciplines op het terrein van herstructurering van ondernemingen in financiële moeilijkheden en adviseert hij veelvuldig op het terrein van duurzame technologie.

  Peter Paul Buijsrogge

  Peter Paul Buijsrogge is na zijn MBA binnen het familiebedrijf aan de slag gegaan. Na diverse malen in aanraking te zijn gekomen met aan-en verkooptrajecten van ondernemingen heeft hij zich gespecialiseerd op M&A gebied. Inmiddels is Peter Paul partner bij BrightOrange en heeft hij meer dan 100 overnames succesvol begeleid. Tevens is hij ingeschreven als Register Valuator (NIRV), RICS-member, gerechtelijk deskundige (LRGD) en forensisch mediator (Stichting Forensische Mediation).

  Contact

  Contact

  Heb je vragen over deze opleiding? Of kun je advies gebruiken bij het maken van een keuze? Neem dan vrijblijvend contact op met de opleidingsmanager Herman Derks via hderks@avansplus.nl of via 076-5258872.

  Op deze PE-dag komen de volgende onderwerpen aan bod:

  • Korte inleiding juridisch
  • Korte inleiding economisch
  • Behandeling/ bespreking bloopers in de praktijk
  • Veel tijd voor interactie

  Programma
   
  Inspireer anderen
  en deel je ervaring!
  Schrijf een review
  Download brochure Inscrijven