Skip to main content

 I.v.m. de aangescherpte coronamaatregelen verzorgen we t/m 9 februari alleen online lessen. Bij vragen kun je contact met ons opnemen.

PE Risicomanagement: Praktijkgerichte riskmanagement implementatie

 • niveau Postbachelor
 • duur 1 dag
 • studiebelasting 2 uur
 • studiekosten 325,-
riskmanagement
Iets voor jou?
 • Je bent beleidsbepaler of adviseur bij een assurantiekantoor of –makelaar.
 • In de dagelijkse praktijk adviseer je ondernemers op het gebied van schadeverzekeringen en risicomanagement of bent voornemens dit te gaan doen.
 • Je zoekt een antwoord op de vraag hoe assurantiebemiddeling en risicomanagement binnen jouw organisatie te combineren zijn.  

De adviespraktijk van een assurantiekantoor is in beweging. Er komt steeds meer behoefte aan risico-advies in plaats van het traditionele verzekeringsadvies. Indien je van gedachten wilt wisselen over hoe risico-advies binnen de bestaande praktijk van een assurantiekantoor kan passen, is deze PE-dag iets voor jou. 

Praktische informatie
  Doelgroep

  Doelgroep

  De PE-dag Praktijkgerichte riskmanagement implementatie is bedoeld voor intermediairs die hun kantoor willen transformeren van product gedreven advisering naar integraal risicomanagement kantoor.

  Werkvorm

  Werkvorm

  Je volgt een interactieve en praktijkgerichte bijeenkomst van 6 uur. Hierin vinden dialogen, groepsdiscussies en een casusbespreking plaats.

  Studiebelasting

  Studiebelasting

  De PE-dag praktijkgerichte riskmanagement implementatie  bestaat uit een bijeenkomst van 1 dag. De voorbereidingstijd bedraagt 1 tot 2 uur.

  Studiekosten

  Studiekosten

  De kosten van de bijeenkomst PE Risicomanagement Praktijkgerichte riskmanagement implementatie zijn € 325,- (vrij van btw). Dit is exclusief leermiddelen (€ 25,- incl. btw) en arrangementskosten (€ 25,- incl. btw).

  Sta je in het Risicomanagementregister? Dan ontvang je 10% korting. Je ontvangt voor aanvang van de bijeenkomst een factuur.

  Diploma

  Diploma

  Na het succesvol afronden van de PE Risicomanagement Praktijkgerichte riskmanagement implementatie ontvang je een bewijs van deelname.

  Ben je gecertificeerd Risk Management Adviseur of Risk Management Consultant? Dan vermelden wij jouw PE-activiteit in het Risicomanagementregister.

  Contact

  Contact

  Heb je vragen over deze opleiding? Of kun je advies gebruiken bij het maken van een keuze? Neem dan vrijblijvend contact op met de opleidingsmanager Herman Derks via hderks@avansplus.nl of via 076-5258872.

  test
  Blog
  Ben je op zoek naar informatie over een specifiek vakgebied? Lees meer op onze blog!
  Lees meer
  test
  Maatwerk
  Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een incompany- of maatwerktraject? Bekijk dan alle informatie over dit onderwerp.
  Lees meer
  Bezoek een virtuele voorlichtingsbijeenkomst

  Voor antwoorden op al je opleidingsvragen.

  Meld je nu aan
  Programma

  Praktijkgerichte riskmanagement implementatie

  Op deze PE-dag Risicomanagement komen de volgende onderwerpen aan bod:

  1. Opening en voorstelronde
  2. Visie op Risicomanagement
  3. Betekenis Risicomanagement voor klant en kantoor
  4. Bezwaartechnieken
  5. Beloningsmodellen
  6. Businessmodel: interne organisatie
  7. Marktbewerking en tooling
  8. Casus

  Programma
   
  Brochure aanvragen Inscrijven