Skip to main content

PE Risicomanagement: Praktijkgerichte riskmanagement implementatie

riskmanagement
iets voor u?
 • U bent beleidsbepaler of adviseur bij een assurantiekantoor of –makelaar;
 • In de dagelijkse praktijk adviseert u ondernemers op het gebied van schadeverzekeringen en risicomanagement of bent voornemens dit te gaan doen;
 • U zoekt een antwoord op de vraag hoe assurantiebemiddeling en risicomanagement binnen uw organisatie te combineren zijn.  
In het kort
 • niveau Postbachelor
 • duur 1 dag
 • studiebelasting 2 uur
 • studiekosten 295,-
 • startdata
  • 13-11-2018 Breda 10.00 - 17.00 uur
Bekijk alle startdata en locaties
riskmanager

PE Risicomanagement Praktijkgerichte riskmanagement implementatie

De adviespraktijk van een assurantiekantoor is in beweging. Er komt steeds meer behoefte aan risico-advies in plaats van het traditionele verzekeringsadvies. Indien u van gedachten wilt wisselen over hoe risico-advies binnen de bestaande praktijk van een assurantiekantoor kan passen, is deze PE-dag iets voor u. 

Praktische informatie
  Doelgroep

  Doelgroep

  De PE-dag Praktijkgerichte riskmanagement implementatie is bedoeld voor intermediairs die hun kantoor willen transformeren van product gedreven advisering naar integraal risicomanagement kantoor.

  Werkvorm

  Werkvorm

  U volgt een interactieve en praktijkgerichte bijeenkomst van 6 uur. Hierin vinden dialogen, groepsdiscussies en een casusbespreking plaats.

  Studiebelasting

  Studiebelasting

  De PE-dag praktijkgerichte riskmanagement implementatie  bestaat uit een bijeenkomst van 1 dag. De voorbereidingstijd bedraagt 1 tot 2 uur.

  Studiekosten

  Studiekosten

  De kosten van de bijeenkomst PE Risicomanagement Praktijkgerichte riskmanagement implementatie zijn € 295,- (vrij van btw). Dit is exclusief leermiddelen(€ 5,- incl.btw) en arrangementskosten (€ 5,- Incl. Btw).

  Staat u in het Risicomanagementregister? Dan ontvangt u 10% korting. U ontvangt voor aanvang van de bijeenkomst een factuur.

  Diploma

  Diploma

  Na het succesvol afronden van de PE Risicomanagement Praktijkgerichte riskmanagement implementatie ontvangt u een bewijs van deelname.

  Bent u gecertificeerd Risk Management Adviseur of Risk Management Consultant? Dan vermelden wij uw PE-activiteit in het Risicomanagementregister.

  Contact

  Contact

  Heeft u vragen over deze opleiding? Of kunt u advies gebruiken bij het maken van een keuze? Neem dan vrijblijvend contact op met de opleidingsmanager Herman Derks via hderks@avansplus.nl of via 076-5258872.

  Programma
  Praktijkgerichte riskmanagement implementatie

  Op deze PE-dag Risicomanagement komen de volgende onderwerpen aan bod:

  1. Opening en voorstelronde
  2. Visie op Risicomanagement
  3. Betekenis Risicomanagement voor klant en kantoor
  4. Bezwaartechnieken
  5. Beloningsmodellen
  6. Businessmodel: interne organisatie
  7. Marktbewerking en tooling
  8. Casus

  Programma
  Brochure aanvragen Inscrijven