Skip to main content

Wft modules

(8 OPLEIDINGEN )
Wft modules
 • Door mijn onderzoek ben ik een expert geworden; precies wat ik nodig had om de directie uitgelegd te krijgen dat de maatschappij veel eist van de financiële branche en om actie vraagt.

  testimonial-scire-erikdevries
  Erik de Vries
  Financieel adviseur
 • De studie heeft mij gevormd tot een kritische en goed voorbereide gesprekspartner voor mijn adviseurs en ik ben een deskundige partij aan de onderhandelingstafel geworden.

  testimonial-scire-anthonyvanganzewinkel
  Anthony van Ganzewinkel
  Ondernemer
 • Het resultaat was verrassend. De performance van de accountmanagers en de tussenpersonen verbeterde sterk; het accent verschoof van producten verkopen naar adviseren over verzuim en inkomen
  testimonial-scire-r.deleede
  R. de Leede
  Opdrachtgever
Bekijk alle referenties
Bezoek een voorlichtingsbijeenkomst

Voor antwoorden op al uw opleidingsvragen

Meld u nu aan
Opleidingen met kwaliteit

Werkt u in de financiële dienstverlening? Dan bent u sinds de invoering van de Wet op het financieel toezicht (Wft) verplicht te beschikken over voldoende kennis omtrent de wetgeving binnen uw vakgebied. Met de Wft modules van Avans+ / IFK bereidt u zich voor op de landelijke Wft examens.

Onze Wft modules: 100% actueel

In de Wft zijn nagenoeg alle regels en voorschriften voor de financiële markten en het toezicht daarop samengebracht. Door het volgen van de Wft modules bent u dus altijd 100% up-to-date van de nieuwste wet- en regelgeving. We bieden verschillende modules aan, waaronder Wft Basisopleiding financiële dienstverlening, Wft Inkomen en Wft Schade zakelijk . Ons volledige aanbod vindt u in het overzicht hieronder.

Zelfstudie wft modules

Onze modules bestaan uit zelfstudiepakketten (met uitzondering van de Wft module Pensioen). De pakketten bevatten een syllabus met daarin de verplichte examenstof. Deze stof is aangevuld met praktijkvoorbeelden en informatie die cruciaal is voor uw dagelijkse praktijk.

Erkende Wft modules

Niet alle opleidingsinstituten mogen Wft diploma’s afgeven. Uitsluitend exameninstituten die als zodanig door het College van Deskundigheid Financiële Dienstverlening (CDFD), namens de minister van Financiën, zijn erkend, mogen dit doen. Bij Avans+ zit u goed, want wij behoren tot de erkende instituten.

Advies of vragen over onze wft opleidingen?

De juiste module kiezen, kan lastig zijn. Heeft u behoefte aan persoonlijk en vrijblijvend advies? Of heeft u een andere vraag omtrent de Wft modules? Neem gerust contact met ons op. We helpen u graag verder!

lees meer