Skip to main content

Wft Vermogen (zelfstudiepakket)

Wft Vermogen (zelfstudiepakket)
iets voor u?
 • U bent financieel adviseur (bijvoorbeeld beleggingsadviseur of vermogensadviseur).
 • U heeft in uw functie te maken met allerlei vormen van toekomstvoorzieningen.
 • U wilt het diploma Adviseur Vermogen halen.
In het kort
 • niveau Postbachelor
 • duur zelfstudie
 • studiebelasting 110 uur
 • studiekosten € 162,-
Foto Zelfstudiepakket Wft vermogen

Zelfstudiepakket Wft vermogen

Het is voor dienstverleners in de financiële sector verplicht om voldoende basiskennis te hebben en over bepaalde beroepskwalificaties te voldoen. Die kwalificaties verschillen per beroepsgroep, dus voor elke groep is er een passende Wft module beschikbaar. Naast de Wft basisopleiding, dient u dus aanvullende modules te volgen. Deze zelfstudiemodule Wft vermogen is afgestemd op de leerdoelen van de Wft.

Deze opleiding wordt aangeboden via onze partner Consis. Wilt u meer informatie over het programma of wilt u zich inschrijven? Bekijk de website van Consis

Praktische informatie
  Doelgroep

  Doelgroep

  U bent werkzaam bij een assurantiekantoor, verzekeraar of andere financiële organisatie. U ambieert een loopbaan in deze hoek of wilt zich als zelfstandig assurantietussenpersoon vestigen. U wilt uw kennis en vaardigheden uitbreiden om uw dagelijkse werkzaamheden nog beter uit te kunnen voeren.
  Deze opleiding wordt aangeboden via onze partner Consis. Wilt u meer informatie over het programma of wilt u zich inschrijven? Bekijk de website van Consis.

  Werkvorm

  Werkvorm

  Het zelfstudiemateriaal bestaat uit een boek met e-learning, E-coaching en gratis een digitale examentraining in een persoonlijke leeromgeving.    

  Deze opleiding wordt aangeboden via onze partner Consis. Wilt u meer informatie over het programma of wilt u zich inschrijven? Bekijk de website van Consis

  Studiebelasting

  Studiebelasting

  Het is een zelfstudiepakket, dus studeren doet u naar eigen invulling. Gemiddeld kost het ongeveer 110 uur om het hele zelfstudiepakket door te nemen.

  Studiekosten

  Studiekosten

  De kosten van dit zelfstudiepakket Wft Vermogen zijn: € 162,- (vrij van btw) exclusief eventuele (externe) examenkosten. 

  Diploma

  Diploma

  U kunt uw examen eveneens boeken via onze partner Consis op meer dan 30 locaties in Nederland.
  Het examen is afkomstig uit de examenvragenbank van de CDFD. Bij goed resultaat ontvangt u het diploma Wft Vermogen. Samen met het diploma Wft Basis geeft dit u recht op het diploma Adviseur Vermogen.

  Resultaat

  Resultaat

  Na het bestuderen van dit zelfstudiepakket bent u uitstekend voorbereid op het examen Vermogen.

  Contact

  Contact

  Heeft u vragen over deze opleiding? Of kunt u advies gebruiken bij het maken van een keuze? Bekijk de website van Consis    

  • Door mijn onderzoek ben ik een expert geworden; precies wat ik nodig had om de directie uitgelegd te krijgen dat de maatschappij veel eist van de financiële branche en om actie vraagt.

   testimonial-scire-erikdevries
   Erik de Vries
   Financieel adviseur
  • De studie heeft mij gevormd tot een kritische en goed voorbereide gesprekspartner voor mijn adviseurs en ik ben een deskundige partij aan de onderhandelingstafel geworden.

   testimonial-scire-anthonyvanganzewinkel
   Anthony van Ganzewinkel
   Ondernemer
  • Het resultaat was verrassend. De performance van de accountmanagers en de tussenpersonen verbeterde sterk; het accent verschoof van producten verkopen naar adviseren over verzuim en inkomen
   testimonial-scire-r.deleede
   R. de Leede
   Opdrachtgever
  Bekijk alle referenties
  Bezoek een voorlichtingsbijeenkomst

  Voor antwoorden op al uw opleidingsvragen

  Meld u nu aan