Net als andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek aan onze site nog makkelijker en persoonlijker te maken. Hiermee kunnen wij in samenwerking met derde partijen onze marketing afstemmen op jouw interesses. Je kunt de cookie-instellingen op elk moment aanpassen. Meer informatie hierover vind je in ons privacybeleid.
I.v.m. de aangescherpte coronamaatregelen verzorgen we t/m 9 februari alleen online lessen. Bij vragen kun je contact met ons opnemen.
Voor antwoorden op al je opleidingsvragen.
Door deze opleiding ben ik in staat projecten beter te managen en ga ik effectiever te werk. Tevens lopen processen gestroomlijnder omdat ik beter begrijp wat de gevolgen van mijn beslissingen zijn.
Een leuk aspect van deze opleiding is dat je met assetmanagers uit verschillende branches de opleiding volgt waardoor je ook kennis uit die betreffende branches opdoet.
Ik ben door de opleiding perfect in staat om een project vanaf het begin af aan mee op te pakken.
In ons werkveld volgen de ontwikkelingen elkaar snel op. Nieuwe productieprocessen, de ontwikkeling naar een circulaire economie, een grote belangstelling voor gezondheid en de komst van de Omgevingswet vragen om nieuwe kennis, vaardigheden en competentie. Naast de klassieke VTH medewerker zal meer en meer gevraagd gaan worden om adviseurs, die de inrichting van de fysieke leefomgeving kunnen coördineren en begeleiden in het belang van alle betrokkenen: burgers, ondernemers, overheden. Met een omgevingskunde opleiding van Avans+ word je voorbereid op de veranderende trends en ontwikkelingen binnen dit vakgebied.
De opleiding Bachelor Omgevingskunde is ontwikkeld voor de professional die inzet voor een veilige en duurzame leefomgeving. Omdat het mogelijk is de opleiding omgevingskunde verkort te volgen, wordt er een driejarig programma aangeboden.
Nieuw is dat de opleiding vanaf 2020 ook in losse modules én incompany te volgen is. De modules zijn praktijk- en doelgericht opgezet met opdrachten uit de eigen praktijk, waarmee je niet alleen jezelf, maar ook je organisatie verder helpt. De onderdelen zijn: werken met de omgevingswet, adviseren rond omgevingsplannen, omgevingsvisie en –management, energietransitie, fysieke omgevingsvergunningen, de leefomgeving binnen de omgevingswet, toezicht binnen de omgevingswet.