Skip to main content

Professionele rolontwikkeling VVP

Professionele rolontwikkeling VVP
iets voor u?
 • U beschikt over hbo denk- en werkniveau. 
 • U wilt uw functie als verpleegkundige in het verpleeghuis verdiepen en verbreden. 
 • U wilt u specifiek inschrijven voor de module professionele rolontwikkeling in plaats van voor de gehele opleiding. 
In het kort
 • niveau Postbachelor
 • duur 15 maanden
 • studiebelasting 6 uur per week
 • studiekosten 4.100,-
 • startdata
  • 03-09-2019 Utrecht
  • 03-09-2019 Breda
Bekijk alle startdata en locaties inschrijven
Praktische informatie
  Doelgroep

  Doelgroep

  De opleiding Professionele rolontwikkeling VVP is uitermate geschikt voor praktijkverpleegkundigen/praktijkondersteuners in de eerste lijn en verpleegkundigen in het verpleeghuis die bewust willen werken aan hun beroepsontwikkeling. U beschikt over hbo werk- en denkniveau en heeft een functie als praktijkverpleegkundige/ondersteuner in het verpleeghuis. U wilt uw functie als praktijkverpleegkundige/ondersteuner verdiepen en verbreden en werken aan bewustwording van uw rol. U beoogt een verbetering van uw prestaties. Voor de duur van de opleiding dient u een werk- of stageplek te hebben voor minimaal 8 uur per week als praktijkverpleegkundige/ondersteuner in het verpleeghuis.

  Werkvorm

  Werkvorm

  De opleiding Professionele rolontwikkeling VVP is competentiegericht opgezet. Uw eigen werkervaring en die van uw mededeelnemers wordt zoveel mogelijk in het programma geïntegreerd.  Met docenten uit de praktijk, persoonlijke coaching, intervisie, interactieve en innovatieve leermiddelen ondersteunen wij u in het leerproces. U maakt tijdens de module diverse portfolio-opdrachten, zodat u kunt aantonen dat u de gewenste competenties heeft ontwikkeld. De opleiding wordt afgesloten met een proeve van bekwaamheid, waarbij u de verworven competenties in een gesimuleerde praktijksituatie demonstreert.

  Studiebelasting

  Studiebelasting

  De opleiding duurt ongeveer 15 maanden en u heeft eens per 2 weken les. In de tussenliggende weken werkt u aan opdrachten op uw leer-/werkplek. De gemiddelde studiebelasting is 6 uur per week, exclusief de bijeenkomsten.

  Studiekosten

  Studiekosten

  De kosten voor de opleiding Professionele rolontwikkeling VVP zijn als volgt:

  • Opleidingskosten: € 4.100,-.
  • Boeken circa € 200,-. Deze schaft u zelf aan.

  Hiervoor ontvangt u voor aanvang van de opleiding een factuur.

  Alle genoemde bedragen zijn exclusief BTW. Opleidingskosten zijn vrijgesteld van BTW. Alle overige kosten worden belast met 9% BTW.

  Diploma

  Diploma

  Bij succesvolle afronding van de module ontvangt u het certificaat voor de module Professionele rolontwikkeling. Accreditatie wordt gegeven namens het kwaliteitsregister van de beroepsorganisatie V&VN.

  Resultaat

  Resultaat

  Na afronding van de module Professionele rolontwikkeling bent u in staat om op een effectieve wijze een gesprek te voeren met cliënten, verantwoordelijkheid te nemen voor uw eigen handelen en te reflecteren op uw eigen uitvoering. Maar u bent ook in staat gezondheidsvoorlichting te geven op individueel niveau.

  Contact

  Contact

  Heeft u vragen over deze opleiding? Of kunt u advies gebruiken bij het maken van een keuze? Neem dan vrijblijvend contact op met Marjolein Meijer van de afdeling voorlichting en advies via info@avansplus.nl of via 076 – 525 88 03.

  Schrijf u in voor dit onderdeel

  Heeft u uw keuze kunnen maken? Schrijf u dan hier in voor dit onderdeel update arbeidsrecht.

  inschrijven
  Bezoek een voorlichtingsbijeenkomst

  Voor antwoorden op al uw opleidingsvragen

  Meld u nu aan
  Brochure aanvragen Inscrijven