Skip to main content

Ziekenhuiszorg

(6 OPLEIDINGEN )
Ziekenhuiszorg opleidingscluster
Filter de opleidingen
Niveau
Duur
Locaties
Bezoek een voorlichtingsbijeenkomst

Voor antwoorden op al uw opleidingsvragen

Meld u nu aan
Benieuwd naar onze werkwijze? Ontdek het in deze video!
Opleidingen met kwaliteit

Actuele kennis van zaken is in vrijwel geen ander vakgebied zo belangrijk als in de ziekenhuiszorg. Dat kan het verschil maken tussen ziek en gezond. Avans+ biedt verpleegkundigen de mogelijkheid zich te blijven ontwikkelen door middel van losse modules. Deze modules vormen gezamenlijk een postbacheloropleiding.

Ziekenhuiszorg opleidingen voor u

In ons aanbod zitten drie modules (gezamenlijk de postbacheloropleiding verpleegkunde). Deze opleidingen zijn voor hbo-verpleegkundigen die ongeveer 5 jaar geleden zijn afgestudeerd en die hard toe zijn aan een actualisering van hun kennis. De modules die we aanbieden zijn Klinisch redenerenEvidence-based practice en Kwaliteitszorg.  Deze modules focussen zich respectievelijk op het procesmatig verzamelen en analyseren van gegevens om tot passende zorg te komen, het gebruik en beoordelen van bewijsmateriaal om beslissingen te kunnen nemen en het systematisch verantwoorden, evalueren en bijsturen van eigen handelen.

Praktijkgericht en ervaren docenten

We vinden het belangrijk dat onze opleiding of module goed aansluit bij uw praktijk in de ziekenhuiszorg. Daarom verweven we uw werkervaringen en die van uw mededeelnemers zoveel mogelijk in een opleiding of module. Op deze manier is ons aanbod zeer praktijkgericht. Daar komt bij dat u tijdens een ontwikkeltraject wordt begeleid door docenten met veel verpleegkundige ervaring. Dit zijn mensen die weten hoe het is om in het ziekenhuis te werken en dus begrijpen waar u tegenaan loopt. Zo streven we ernaar dat u het meest uit uw opleiding kunt halen.

Oud-deelnemers over onze ziekenhuiszorg opleidingen

Oud-deelnemers typeerden onze ziekenhuiszorg opleidingen met woorden als ‘verfrissend’, ‘waardevol’ en ‘inspirerend’. Daarnaast gaven oud-deelnemers aan dat ze beter inzicht in hun eigen handelen hebben gekregen, maar ook dat ze het fijn vonden om tijdens een opleiding in hun werk al aan de slag te kunnen met hun nieuwe kennis. Lees op deze referentiepagina wat onze deelnemers vinden van onze verpleegkunde opleidingen.

Neem gerust contact op  

Heeft u vragen over een opleiding in de ziekenhuiszorg? Of heeft u behoefte aan een persoonlijk en vrijblijvend advies over welke opleiding of module het meest geschikt is in uw situatie? Neem gerust contact met ons op. We helpen u graag verder!

lees meer