Skip to main content

Onze opleidingen

(3 OPLEIDINGEN )
Filter de opleidingen
Niveau
Duur
Locaties
wis alles

Liever een maatwerktraject?

  • Een ontwikkeladvies voor jouw medewerkers én organisatie
  • Begeleiding voor, tijdens en na het maatwerktraject
  • Het resultaat: een unieke oplossing voor jouw business case
Bekijk de mogelijkheden
Opleidingen met kwaliteit

Onze opleidingen

Wil je jezelf voortdurend blijven ontwikkelen? Dan ben je bij Avans+ op het juiste adres. Dankzij een ruim aanbod aan trainingen, postbacheloropleidingen en masters kun je vrijwel altijd bij ons terecht voor professionele en persoonlijke ontwikkeling. Maak in onderstaand overzicht een keuze uit onze opleidingen.

Opleidingen in uiteenlopende vakgebieden

We bieden opleidingen aan in verschillende vakgebieden, namelijk Management & Bedrijfskunde, Finance & Control, Onderwijs, HRM, Fysiotherapie, Techniek & Bouw, Verpleegkunde, Personal & Corporate Finance, Laboratoriumtechniek en Theater.

Aandacht voor jouw praktijk

In al onze trainingen, postbacheloropleidingen en masterclasses staat jouw praktijk centraal. Ons streven is om de opleidingen zo dicht mogelijk op jouw dagelijkse werkzaamheden te laten aansluiten. Dit doen we door jouw ervaringen in de lessen te verweven, maar ook de inzet van docenten met jarenlange ervaring in een betreffend vakgebied. Deze docenten weten hoe het is om in jouw schoenen te staan en begeleiden je vanuit deze ervaring naar een geslaagde afronding van jouw opleiding.

Persoonlijke ontwikkeling net zo belangrijk in onze opleidingen

Professionele ontwikkeling is onmogelijk zonder persoonlijke ontwikkeling. Daarom is er in het merendeel van onze opleidingen aandacht voor persoonlijk leiderschap. Hiermee ontwikkel je bijvoorbeeld jouw communicatievaardigheden. Het streven naar persoonlijke ontwikkeling én de praktijkgerichtheid van onze opleidingen moeten ervoor zorgen dat je het hoogst mogelijke rendement uit jouw opleiding haalt.

Ervaringen van onze deelnemers

Deelnemers typeren onze opleidingen met woorden als ‘inspirerend’, ‘professioneel’, ‘interactief’ en ‘goede combinatie tussen theorie en praktijk’. Waar deelnemers vooral over te spreken zijn, is het feit dat ze tijdens het volgen van een opleiding hun opgedane kennis vaak al direct in hun dagelijks werk kunnen inzetten.

Persoonlijk en vrijblijvend advies

Heb je nog niet goed voor ogen welke opleiding het beste bij jouw situatie past? Neem gerust contact met ons op voor een persoonlijk en vrijblijvend advies. We helpen je graag verder! Ook kun je terecht bij ons schoolleidersopleidingen label proQualis voor alle opleidingen voor de (toekomstige) schoolleider.

lees meer