Skip to main content

Onze opleidingen

(14 OPLEIDINGEN )
Filter de opleidingen
Niveau
Duur
Locaties
wis alles
Opleidingen met kwaliteit

Onze opleidingen

Wilt u zichzelf voortdurend blijven ontwikkelen? Dan bent u bij Avans+ op het juiste adres. Dankzij een ruim aanbod aan trainingen, postbacheloropleidingen en masters kunt u vrijwel altijd bij ons terecht voor professionele en persoonlijke ontwikkeling. Maak in onderstaand overzicht een keuze uit onze opleidingen.

Opleidingen in uiteenlopende vakgebieden

We bieden opleidingen aan in verschillende vakgebieden, namelijk Management & Bedrijfskunde, Finance & Control, Onderwijs, HRM, Fysiotherapie, Techniek & Bouw, Verpleegkunde, Personal & Corporate Finance, Laboratoriumtechniek en Theater.

Aandacht voor uw praktijk

In al onze trainingen, postbacheloropleidingen en masterclasses staat uw praktijk centraal. Ons streven is om de opleidingen zo dicht mogelijk op uw dagelijkse werkzaamheden te laten aansluiten. Dit doen we door uw ervaringen in de lessen te verweven, maar ook de inzet van docenten met jarenlange ervaring in een betreffend vakgebied. Deze docenten weten hoe het is om in uw schoenen te staan en begeleiden u vanuit deze ervaring naar een geslaagde afronding van uw opleiding.

Persoonlijke ontwikkeling net zo belangrijk in onze opleidingen

Professionele ontwikkeling is onmogelijk zonder persoonlijke ontwikkeling. Daarom is er in het merendeel van onze opleidingen aandacht voor persoonlijk leiderschap. Hiermee ontwikkelt u bijvoorbeeld uw communicatievaardigheden. Het streven naar persoonlijke ontwikkeling én de praktijkgerichtheid van onze opleidingen moeten ervoor zorgen dat u het hoogst mogelijke rendement uit uw opleiding haalt.

Ervaringen van onze deelnemers

Deelnemers typeren onze opleidingen met woorden als ‘inspirerend’, ‘professioneel’, ‘interactief’ en ‘goede combinatie tussen theorie en praktijk’. Waar deelnemers vooral over te spreken zijn, is het feit dat ze tijdens het volgen van een opleiding hun opgedane kennis vaak al direct in hun dagelijks werk kunnen inzetten.

Persoonlijk en vrijblijvend advies

Heeft u nog niet goed voor ogen welke opleiding het beste bij uw situatie past? Neem gerust contact met ons op voor een persoonlijk en vrijblijvend advies. We helpen u graag verder!

lees meer