• 15 februari 2016

Maak op donderdag 3 maart 2016 kennis met Avans+ en onze manier van opleiden in de eenmalige en gratis proefles 'Verandermanagement: analyseer uw verandervraagstuk'.

Inhoud van de proefles

Uw organisatie gaat veranderen: er komt een nieuw online verkoopsysteem of er moet een nieuwe werkwijze voor een afdeling worden opgestart. Duidelijk, actie ondernemen dus? Nee, het is belangrijk om eerst stil te staan bij de reden en de achtergrond van de verandering. Een goede analyse en diagnose is de basis van het gehele veranderproces. Hoe u deze analyse aanpakt, behandelen we in deze proefles.

Voorafgaand aan de proefles krijgt u de opdracht om het vraagstuk van uw eigen organisatie te omschrijven. Tijdens de les leert Mecheline Klijs, partner en eigenaar van Dikker | Klijs organisatieadviseurs, u op meerdere manieren kijken naar een verandervraagstuk. Vervolgens gaat u in groepen aan de slag met het verandervraagstuk van uw eigen organisatie. 

Gedurende de proefles maakt u kennis met onze manier van opleiden, namelijk gericht op uw eigen praktijk en door te leren van elkaar.

Programma

19.00 uur: Introductie 
19.15 uur: De analyse van verandervraagstukken door Mecheline Klijs 
20.00 uur: Aan de slag met verandervraagstukken
20.30 uur: Nabespreken
21.00 uur: Einde

De proefles vindt plaats bij Avans+ aan de Heerbaan 14-40 in Breda.

Voor wie bedoeld

U denkt en werkt op hbo-niveau en heeft enkele jaren werkervaring. U heeft te maken met veranderingen of u bent op zoek hoe u verbeter- en verandertrajecten nog beter kunt uitvoeren. Het maakt niet uit in welke sector of branche u werkzaam bent. Tevens heeft u interesse in het volgen van een opleiding Management & Bedrijfskunde, Kwaliteitsmanagement of Verkort verandermanagement.

Dit evenement heeft al plaatsgevonden. Aanmelden is niet meer mogelijk.