Ben je van plan een technische opleiding te volgen en kun je wel wat hulp gebruiken bij het maken van de juiste keuze? Of wil je ervaren hoe het is om een Techniek opleiding bij Avans+ te volgen?

Dat kan! Je bent van harte welkom om vrijblijvend een proefles van een van onze Techniek opleidingen bij te wonen. Het volgen van deze proefles is geheel gratis en schept verder geen verplichtingen.

Meer weten?

Heb je interesse om een proefles te volgen? Meld je dan aan middels onderstaand formulier. We nemen dan contact met je op om de proefles af te stemmen en sturen je het rooster van de huidige groep waarop je tevens kunt zien of het een fysieke of online bijeenkomst is.

  • Je kunt kiezen om één of twee opvolgende dagdelen te volgen.  
  • Bij een virtuele bijeenkomst kun je middels Zoom de bijeenkomst volgen.
  • Bij een fysieke bijeenkomst reserveren wij een plaats voor je tijdens een van de opleidingsdagen.

Een proefles is dé ideale manier om een goed beeld te vormen van onze Techniek opleidingen. Via onderstaand formulier kun je je aanmelden en aangeven in welke technische richting je interesse hebt.

Hoe werkt het daarna?

Na jouw aanmelding nemen we persoonlijk contact met je op en krijg je de kans om vragen te stellen over de proefles. Een aantal dagen voor de proefles ontvang je alle benodigde informatie:

  • In het geval van een virtuele bijeenkomst ontvang je per mail de uitnodigingslink met uitleg voor de Zoom meeting.
  • In het geval van een fysieke bijeenkomst ontvang je per mail alle informatie met betrekking tot locatie en tijdstip.

Wil jij graag kennis maken met een van onze Techniek opleidingen? Meld je dan geheel vrijblijvend aan via onderstaand formulier en we zien je graag tijdens een van onze proeflessen!