Verantwoordelijkheid is actueler dan ooit, juist in corona tijd! We hebben het veel over verantwoordelijkheid (of vooral het gemis daaraan), maar het lijkt erop dat we die verantwoordelijkheid vervolgens vergeten te organiseren en cultiveren.

In dit gratis webinar krijg je een methodiek aangereikt, waarmee je met nieuwe ogen naar je organisatie kunt kijken. Namelijk dat het op een goede manier beleggen van verantwoordelijkheid de essentiële factor is in het gepland bereiken van resultaten. Met de behandelde GRIP®-methodiek en Grip-index® als handvaten kun je in jouw organisatie gaan bijdragen aan zaken als een beter rendement, lagere kosten, minder uitval en hogere klant- en medewerkerstevredenheid.

Onder leiding van Martien Plasmeijer, oprichter Burokwadraat en bedenker van GRIP, en Sander van Oosten, oprichter ARC People en docent bij Avans+, bieden wij het gratis webinar ‘Betere resultaten door verantwoordelijkheid!’ aan. In dit webinar geven Martien en Sander je de basis van het gedachtengoed van GRIP® (Growing Responsibility In People) en het vergeten domein ‘verantwoordelijkheid’.

Wil je na dit webinar meer weten? Martien en Sander geven op vrijdag 28 mei een aansluitend ‘live’ workshop. Daarin wordt GRIP® nader uitgediept, praktisch gemaakt en toegepast op de situatie van de deelnemers. 

Wanneer

Vrijdag 7 mei 2021 van 10.00 tot 11.30 uur.

Voor wie is dit interessant?

Voor accountants en controllers die meer inzicht willen krijgen in hoe je door het organiseren van verantwoordelijkheid de resultaten in jouw organisatie kunt verbeteren. Dit webinar geeft je een eerste introductie in GRIP®. Meer weten? Martien en Sander geven op vrijdag 28 mei een tweede ‘live’ workshop. Daarin wordt GRIP® nader uitgediept, praktisch gemaakt en toegepast op de situatie van de deelnemers.

Aanmelden

Je kunt je niet meer aanmelden voor dit webinar.